Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב רוקפורד P1 בתיבה אורגינלית פתוחה (די גדולה, בערך לוקחת חצי מה תא מטען של ה206 שלי) אני מאד מרוצה ממנו כרגע ולא חושב על משהו יותר חזק.

בזמן האחרון בטראנסים וכאלה בא לי קצת באסים קצרים ומדוייקים יותר(אין לי רצון להחליף לאטומה)

ובמפגש האחרון ראיתי מישהו עם 2 CVR ואחד מה היה עם תיבה פתוחה אז הוא שם לו בפורט חתיכת מגבת. אם אני יעשה את זה ויסתום את הפורט זה יתן לי אפקט של תיבה אטומה?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

dt50r,

הרכב שאתה מדבר עליו שייך ל - http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=114900. מכיוון שאתה מעוניין לקבל אפקט של תיבה אטומה באופן זמני, הפיתרון של המגבת יכול להיות יעיל במיקרה כזה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שמתי מגבת בתוך הפורט כפיתרון זמני לדמות אפקט של תיבה אטומה.[מאוחר יותר אני יבצע אטימה הרמטית מלאה של הפורט]

אגב-אצלי גם יש משמעות לנפחים השונים ה1.2CF מדגיש 45-55HZ ה1.6CF מדגיש 45HZ ומטה.

והשילוב בפועל הוא מעולה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אהה... ושאלה לעתיד שאני יקנה CVR, איזה CVR יותר טוב? הדגמים החדשים או הישנים? כי ראיתי שמלא מחפשים את דגמי 03..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני לא ירחיב הרבה כדי למנוע ויכוח מיותר בנושא מכאילו שרק אתמול רכשו CVR[05] ואין להם ניסיון עם ה01/03...

לטעמי [ועוד כמה מכרים שלי בעלי ניסיון עם הקיקר]

ה03 טוב יותר מהגירסה המחודשת שלו[הדבר נובע משינוי במבנה ובחומרי הממברנה והעריסה ,נתון הVAS והOZ]

אני הפכתי את העולם ואחותו כדי למצוא בשנית 03 ולא ה05[שאגב מתומכר מראש זול בסביבות ה600-700שח]

אגב שתכין עצמייך מראש.הCVR אינו נציל בגרוש וצריך מגבר חזק מאד כדי להביאו לתפוקה מירבית.בעיקר שאתה עובד עם תיבה אטומה-פחות מ300RMS לטעמי אין לך מה לחפש בו..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...