Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה כולם רושמים שאין צורך ברמקולים 6*9?

..למה?

את המונח "תופעת העדר" אתה מכיר?

המלצתי היא :

תנסה עם , תנסה בלי , תמצא את המצב שבו טוב לך, ותשאיר כך.

ZZR

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אומר שבלי האחוריים ישמעו יותר טוב? זה יהיה הרבה יותר חלש לא? והאנשים שיושבים מאחורה, לא חסר להם הסאונד שלא בא מקרוב אליהם?

פורסם

א. זה לא יהיה הרבה יותר חלש כי גם ככה אתה בקושי תשמע אותם אם בכלל במקרה ויש לך סאב.

ב. מה איכפת לך מהאנשים שיושבים מאחורה? אתה קונה מערכת בשביל מי שיושב מאחורה או בשבילך? שדרך אגב שומעים מאחורה בסדר גמור אם יש קומפוננט חזק.

ג. תשאל כל בנאדם שמבין בתחום ויודע מה זה מערכת מקצועית תשאל אותו מה זה 6X9 ותראה מה תהיה התשובה.

אור- "תמיד הייתי בטוח שהאחוריים זה הבסיס והקופוננט זה ככה רק תוספת לא?" קודם כל יצא לך לראות איך מערכת מקצועית בנויה? או להתייעץ עם אנשים מומחים? או אפילו לראות עם איזה ציוד משתתפים בתחרות אמה הידועה? ואם אתה באמת חושב ככה כנראה שהקומפוננט שלך לא עובד כמו שצריך. או שזה סתם קומפוננט גרוע בלי להעליב.

פורסם
אתה אומר שבלי האחוריים ישמעו יותר טוב? זה יהיה הרבה יותר חלש לא? והאנשים שיושבים מאחורה, לא חסר להם הסאונד שלא בא מקרוב אליהם? כמה פעמים אתה נוסע עם נוסעים מאחורה ? רוב הפעמים אתה נוסע לבד ואולי עם נוסע/ת מקדימה .
תראה ההגיון מאחורי הוויתור על רמקולים אחוריים בא מהעובדה שכול הדיסקים מתוכננים לתת סאונד כמו בהופעה . בהופעה אתה אף פעם לא שומע כשהלהקה/זמר/תזמורת מאחוריך נכון ? . לכן יוצא שאנשים שהתרגלו באוטו לשמוע מאחורה לא שומעים את כול הפרטים ואת תמונת הבמה כמו אלו ששומעים מקדימה .

אתה רוצה לראות מה אתה מפסיד . תשים את הפדר על הרמקולים האחוריים , שישמעו רק אותם . תשב ואחרי זה תשב על הכסא כשאתה פונה אחורה (זה קצת קשה אבל אפשרי) . איך אתה שומע את האחוריים שלך יותר טוב ? כשאתה יושב מקדימה או כשאתה יושב הפוך עם הפנים אחורה ?

ואז יהיה לך קל להחליט

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אתה אומר שבלי האחוריים ישמעו יותר טוב? זה יהיה הרבה יותר חלש לא? והאנשים שיושבים מאחורה, לא חסר להם הסאונד שלא בא מקרוב אליהם?

מה שאני אומר :

לא להתייחס לתופעת העדר , לא להקשיב לכל הפלצנים שהחליטו שהמערכת היא רק בשביל

הנהג.

המערכת היא להנאתך, נקודה.

כדאי שתחשוב בצורה עצמאית,

אם אתה נוסע עם חברים , וחסר לך משהו,

אז כדאי שתשים אחוריים (אפילו לא צריך לקנות חדשים) תחבר או למגבר , או לHU, תראה מה זה עושה,

תבין מה אתה מקבל,

ואז תנתק אותם ותסע ללא אחוריים , ותראה מה ההשפעה,

אתה גם יכול להחליט להשאיר במצב שבו האחוריים מוחלשים , ומחוברים לHU,

מצב מעניין ונותן פיתרון טוב.

ZZR

פורסם
מה שאני אומר :

לא להתייחס לתופעת העדר , לא להקשיב לכל הפלצנים שהחליטו שהמערכת היא רק בשביל

הנהג.

המערכת היא להנאתך, נקודה.

.

מידן ידידי אתה סותר את עצמך.."לא להתייחס לכל מי שחושב שהמערכת רק בשביל הנהג אבל המערכת היא להנאתך בלבד" (שמין הסתם הוא הנהג)
פורסם

הכוונה ברורה, אין סתירה.

לא להתייחס לכל אלו שהחליטו שרק הנהג צריך לשמוע טוב,

והנוסעים מאחור , יצטרכו להיות עם הראש בין הכיסאות הקדמיים כדי לשמוע משהו.

אני אסביר שוב את דברי , לכל אנשי ה"לא רוצים להבין" ,

אם הוא נוסע עם חברים, והוא שומע עם 6*9 של פיוניר, בבמה אחורית , כאילו שלמה ארצי

מגיע מהבגז', ללא שום צליל מקדימה, , והוא נהנה וגם נוהג בו זמנית (כי הרי הוא הנהג..)

יכול להיות כנראה שהוא לא שומע במערכת שתיכנס לEMMA ,

אבל ...

הוא נ-ה-נ-ה , וזה מה שחשוב, כי המערכת היא בשבילו .

נ.ב.

(מיועד לכל אלו שלא מבינים אותי, וחייבים לצטט אותי בצבעים)

לא צריך לצטט אותי בצבע אדום, זה נראה כאילו תקפתי מישהו.

ZZR

פורסם

טוב.. נניח שהוא יעשה את זה.. מה אתה חושב שיקרה אחרי שהוא ישמע מערכת בעלת קומפוננט טוב מקדימה.. אני מאמין הוא ישנה את דעתו לגמרי (וזה מנסיון רע שהיה לי ולעוד הרבה אנשים)

לא אמרתי שהוא צריך לשמוע במערכת שתיכנס לEMMA.. קצת מוגזם..

ואני מצטער עם הקטע של הצבע האדום בפעם הבאה אם יצא לי לצטט אותך אני יצטט בצבע כחול תכלת אם האדום גורם לך להרגיש רע..

פורסם

ההבדל בין ההמלצה שלי, לבין שאר ההמלצות הוא ברור,

ע"י ניסוי וטעייה , ושוב ניסוי וטעייה , הוא יגיע לאמת שלו, להנאה הפרטית שלו מן המערכת.

אני טוען שוב:

אין סתירה בין רמקול אחורי למערכת SQ.

ניתן לחבר פיוניר זבליים מאחור, שניתן להעביר אליהם עצמה דרך הFADER ,

להנות ביום חמישי בדרך ליציאה , כולם -כולל כולם ,

ובדרך הבייתה (כשכבר אין חברים מאחור)

ניתן בקלות , ובמהירות להשתיק אותם לגמרי (שוב ע"י הFADER) ולהנות מSQ נהדר .

שים לב:

1.זה נקרא ורסטיליות.

2.אתה לא מושפע מעדר הכבשים בפורום .

3.החברים נהנים.

4.גם הנהג .

בהצלחה, מידן.

ZZR

פורסם

טוב אין לי פיוניר זבל מאחורה יש לי ג' בי אל מאוד טובים מאחורה, לא יודע אם זה משנה אבל הם איכותיים, והקומפוננט מקדימה הוא טוב יחסית(מורל פולס) והוא מוגבר גם במגבר טוב. אז ככה שהשמיעה אמורה להיות טובה.

אני יגיד לכם את האמת, לא ניסיתי אף פעם לשמוע רק עם הקומפוננט.. אבל מה לעשות להנמיך את הבאס שלהם ככה שהבאס יגיע רק מהסאב?

פורסם

האמת שהתיאור שתיארת מידן עם הפיוניר מאחורה ומשחקי ה-FADER

זה בדיוק מה שהולך אצלי ברכב,רק כמו שאמרת אלה מאחורה שומעים בפיוניר

מעפנים שחתוכים גבוה ואני בהיבריד,עם אטימה ופודים שדואגים שהמידים יכוונו בדיוק לאזניים שלי,

אז כן התחשבתי באלה שיושבים מאחורה,אבל לא לא איכפת לי כ"כ מהם

אני עדיין בעיקר חושב על עצמי :roll:.

פורסם

אני עדיין בעיקר חושב על עצמי :roll:.

כי...אתה...אגו [איסט]?..?[אהה מתן]

ROFL

:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ת'כלס.

כל חובבי ה SQ האלה הם אגואיסטים שחושבים על עצמם, מכוונים את המערכת שלהם כלפי האוזניים שלהם, לא איכפת להם שלאלה שיושבים מאחורה אין מוזיקה והם לא אוהבים לשמוע באסים מטורפים. איך הם נהנים ממוזיקה בכלל?!

פשוט גועל נפש. והם חושבים שהם מצחיקים ומעתיקים סמלונים.

מזעזע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אהבתי את הרעיון לחידוש הסימלון שלי עבור פורום האנשים שאתה מייצג.

מה שכן אל תישכח למי יש זכויות יוצר על הרעיון ויישומו בשטח.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ממש בושה וחרפה , רק ראו למה הדרדר הפורום הזה , פעם חשבתי שרק החדשים עושים לו שם רע אבל ע"פ הסמלונים של אספי וסטארלט נשאלת השאלה מה יגדו אזובי הקיר ?

אנה ממכם קחו את עצמכם ומעמדכם ברצינות ותפסיקו להראות עם סימלונים כאלו שמביישים את רוח הפורום.

חבר פורום המודאג מהמצב:smilecolr

שבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...