Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי התיעצות עם כל מי שמבין בקטע של האקוסטיקה לרכב

יש לי באוטו שני רמקולים 6*9 של לנצר הרמקולים יושבים בתוך הבוקסות ( אלה מהעץ המיועדים לטנדרים ולרמקולים 6*9 לרכבים ללא מקום - מגש ) ומחוברים למגבר ללא סאב

השאלה שלי אם אני עושה להם פיר בצדדים לרסן את הבאס האם זה לא יהרוס את הצליל והתיבה ?

כי ככה יוצא באס לא נקי ולא עמוק

ועוד שאלה קטנה : האם יש השפעה של צליל שיוצא מהמגבר בעקבות כך שיש לי רדיו דיסק שמגיע עד 40 בעוצמה ובגלל זה יש לי צורך להגביר את המגבר קצת הרבה שיהיה עוצמה ?

מחכה לתשובה

תודה מראש לכל מי שיעזור לי

פורסם

אם בתיבה אטומה לא יוצא לך צליל נקי ועמוק... אז או שהרמקולים שלך גמורים או שהמגבר שלך לא מכוון.

בכל מקרה...לעשות פיר בתיבה של רמקול(או יותר נכון - פורט) לא יעזור לך...

וזה לא סתם חור זה צינור שרץ בתוך התיבה.

אני אומר שתמצא דרכים אחרות לפתור את בעיית הסאונד אצלך כמו כיוון מגבר/החלפת הרמקולים תלוי מה המצב.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

טוב ששאלת...

תשמעו יש את הרמקולים האחוריים מורל פולס שהם 150 WRMS ויש את הסאב קיקר C12 אז מה הרמקולים הם בחוזקת הסאב הזה?

והאם כשיש לי מגבר 4 ערוצים ששניים הם של רמקולים ושניים הם של סאב אם אני מחבר את הרמקולים האחוריים כל אחד על ערוץ של סאב מה יקרה האם יעבוד בתור סאב?

פורסם

השאלה שלי אם אני עושה להם פיר בצדדים לרסן את הבאס האם זה לא יהרוס את הצליל והתיבה ?

לרסן את הבאס? איך אתה רוצה לרסן את הבאס עם פיר?

מאיפה המידע, המגוכח, ש"פיר מרסן את הבאס"?

9*6 בתיבה אטומה קטנה לא יוציאו באס נורמל, הם צריכים לפעול IB או בתיבה עם נפח גדול של עשרות ליטר.

אם תפנה ליצרן אולי הם (אולי) יתנו לך את נתוני ה- T/S של הרמקולים כדי שתוכל לבנות להם תיבה פתוחה/אטומה נורמלית.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תודה על העזרה חברים

אבל מישו יכול לענות לי גם על השאלה הנוספת

עוד שאלה קטנה : האם יש השפעה של צליל שיוצא מהמגבר בעקבות כך שיש לי רדיו דיסק שמגיע עד 40 בעוצמה ובגלל זה יש לי צורך להגביר את המגבר קצת הרבה שיהיה עוצמה ?

פורסם

zame,

אין משמעות לאיזה מיספר בעוצמה מגיע ה - HU שלך. למגבר יש פוטנציומטר GAIN, שבעזרתו מתאימים את רגישות הכניסה של המגבר ל - HU שיש לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
לרסן את הבאס? איך אתה רוצה לרסן את הבאס עם פיר?

מאיפה המידע, המגוכח, ש"פיר מרסן את הבאס"?

מערוץ הקניות :lol:

בחיי...

• תוכן חדש...