Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסטארלט , היה לי בזמנו לנזאר שני ערוצים שמוצהר כ150W , אז אני מניח שהוא פחות ויש לו עיוותים גדולים יותר , הוא הריץ קומפוננט מגנאט שמוצהר כ70W , ושמעתי בעוצמה גדולה כי האוטו שי היה רועש מאוד . ואף פעם הוא לא חלם על קליפינג, אז ?

ושתבין את המגבר חיבר מישהו שהיום אני מבין שיש לי מזל גדול שהעסק עבד בכלל מלכתחילה , אז לומר התקנה כיוונים עליו זה פשוט לא . ועובדה שזה עבד ועבד טוב.

ודרך אגב אחרי זה עברתי לאוטו שקט ,וראיתי שככול שאני מגביר את הקומפוננט כך הוא נעשה עמוק יותר בסאונד שלו , את זה אני לא כל כך מבין למה, אבל זה עובדה .

אז המקרה שלי סותר טיפה את מה שכתבת

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לגבי העומק שאתה מדבר עליו אז כל רמקול צריך הספק מסויים בו הוא "נפתח". זה קשור בנצילות ובעוד הרבה גורמים, אבל לכל רמקול יש סף ווליום מסויים שממנו והלאה הוא נשמע הרבה יותר טוב מאשר בווליום נמוך.

לגבי מה שאמרת על הקליפינג שלא-היה לך במערכת אז כנראה שבאמת לא היה כזה. לשמוע בווליום חזק זה לא אומר שהמגבר שלך "מפגיז" את הקומפוננט ב 150 RMS.

אם אני אתן לך דוגמה מאצלי, נכון להיום הטוויטרים שלי יושבים ישירות על מגבר (בבי-אמפינג) שנותן להם 67 RMS. בלי שום בעיות ושום קליפינג. למה? בגלל כיוון נכון ובגלל שאני מכיר את המגבלה של הטוויטר.

גם מגבר של 1000RMS לא יגמור תוך שתי דקות רמקול של 30 RMS עם כיוון נכון והקשבה למצב האלמנטים. כשרכיב במערכת נמצא בקליפינג שומעים את זה. אם לא שמעת אז כנראה שלא הגעת למצב של קליפ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האוריון הוא פשוט מגבר חלש .אנני יודע את הTHD שלו אתה יכול לבדוק במנואל שלו , אבל הוא כולה 50 W . כמה כבר הוא נותן בגישור ? 200 W ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

עיוות או THD אינו רק קליפינג. אם יש קליפינג אז בהכרח יש עיוות אך אם יש עיוות אין בהכרח קליפינג.

לא נורא, קצת לוגיקה.

מצב של עיוות של 10% בין האות המופק לבין האות המקורי ללא כל קיטום גלים (קליפינג) הוא אפשרי למדי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...