Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pyle חברה טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום השאלה שלי היא כזאת האם החברה PYLE ידועה כחברה טובה למגברים וסאבים או שממש ממש לא כדאי לגעת אפילו שהמחירים זולים?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

לתמיר א. מהפורום יש שני סאבים מרובעים שלהם בתיבה שהוא בנה.

יש לו וואחד SPL

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

נו מה רע בלאנזר?

אני לא מדבר על משהו ממש איכותי וטוב אלא שיעבוד טוב, שלא ישרף .

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

אף אחד לא אמר שלנזר זה רע .. אז תקנה לנזר .. לא עדיף תוסיף עוד 200 שקל ללנזר ויהיה לך מגבר או סאב אמין ..( מה שאתה קונה שם )

Ларик Сурапов

פורסם
אף אחד לא אמר שלנזר זה רע .. אז תקנה לנזרלמה ? .. לא עדיף תוסיף עוד 200 שקל ללנזר למה להוסיף 200 ש"ח על סתם? ויהיה לך מגבר או סאב אמין ..( מה שאתה קונה שם )
אתה יכול לנמק את ההצהרות שלך ? לפרט איך הגעת אליהם ?

ואם אפשר לתת לנו קישורים לידע החדש הזה?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שלום השאלה שלי היא כזאת האם החברה PYLE ידועה כחברה טובה למגברים וסאבים או שממש ממש לא כדאי לגעת אפילו שהמחירים זולים?
המגברים שלהם זהים לחלוטין למגברים של לנזר , רק שלנזר משלמים יותר על התווית לנזר. ולפי דברי תמיר (וכאן ערבון מוגבל ,ולא בגלל שהוא לא אמין ,אלא בגלל שאף אחד לא מצליח לשחזר את ההצלחות שלו הוא פנומן בזה ) הם סאבים מעולים למחירם במיוחד לSPL

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, כן...אבל אני ישבתי ברכב של תמיר ועם שני סאבים מרובעים של פייל שהוא השמיע לי ולעוד שניים באותו הרגע; אני חשבתי שאני הולך להתחרש כי היו לי צלצולים מטורפים באוזניים, השני התחיל להשתעל, והשלישי לא שמע מה אני מדבר איתו 10 דקות אחרי זה.

אז זבל סיני או לא זבל סיני, השאלה היא מה אתה יודע לעשות איתו.

בברכה, שי.

פורסם

פעם (לפני כ5-10 שנים) המוצרים של פייל היו טובים, לא מוצרי עילית אבל מוצרי "מיין סטרים" לכל דבר. היום מוצרים הנושאים את התווית PYLE ניתנים להכללה תחת שם החיבה "זבל סיני".

כמו כל זבל סיני יש מוצרים ששוים את מחירים ויש כאלה שהם פשוט זבל. עם הסאבים של פייל לא התנסתי אבל המגברים שלהם מהווים מקור כוח זול, כיום נמכר מגבר מונו CLASS D של פייל באיזור ה1,000 שקל כך שמי שצריך מקסימום כוח במינימום מחיר יכול לרכוש את המגבר.

אי אפשר לשלול באופן גורף וחד משמעי את המוצרים של פייל. תכתוב איזה מוצר של פייל אתה רוצה לרכוש ובאיזה מחיר וכדאיות הרכישה תהיה תלויה באילו אלטרנטיבות ניתן (אם אכן ניתן) למצוא באותו מחיר.

בגדול עדיף לפנות לשוק יד שניה שם תוכל להשיג יותר "Bang for your buck" במיוחד כאשר מדובר במגברים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...