Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפעול של אלפיין אני לא מכיר.

מה שכן אם אתה עובד עם מונו עדכני ,סיכויים טובים מאד שתימצא בורר הניקרא:

fhase shift -בעל 2 מצבים:האחד-ממצב של 0 מעלות ו,השני -היפוך פאזה ב180 מעלות משאר האלמנטים.

ואם אין את הפונקציה הזו לא בHU ולא בהגברה,תעשה את הנ"ל בדרך הישנה ע"י החלפת קוטביות של החיווט המתחבר ליציאות בהגברה.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תפעול של אלפיין אני לא מכיר.

מה שכן אם אתה עובד עם מונו עדכני ,סיכויים טובים מאד שתימצא בורר הניקרא:

fhase shift -בעל 2 מצבים:האחד-ממצב של 0 מעלות ו,השני -היפוך פאזה ב180 מעלות משאר האלמנטים.

ואם אין את הפונקציה הזו לא בHU ולא בהגברה,תעשה את הנ"ל בדרך הישנה ע"י החלפת קוטביות של החיווט המתחבר ליציאות בהגברה.

בהצלחה.

תודה על העזרה אבל אני רוצה לדעת אם קיימת הפונקציה במכשיר

פורסם

אני לא יודע אם קיימת פונקציה כזאת במכשיר שלך, אבל מה שאני יכול להגיד לך זה שהיפוך פאזות אמיתי נותן תוצאה אחרת. להפוך פאזה במכשיר ולהפוך פאזה באמת (פלוס ומינוס) נותנים שתי תוצאות שונות. לפי דעתי היפוך פאזה דרך המכשיר לא באמת מחליף את הפלוס במינוס, אני חושב שהמכשיר רק מוסיף "דיליי" קטן לאות שיוצא אל המגבר, כאילו כדי לתת את האפקט של הפאזה ההפוכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הפלת אותי מהכיסא מרוב תדהמה.

פעם ראשונה בפורום, אני רואה מישהו שמפקפק ביכולות הדיגיטליות של האלפיין ושות'.

וכן ,

אני מסכים עם דעתך ,האפקט שונה לחלוטין בין הפיכת חוט לסאב, לבין שינוי של מעלות בH.U.

ד"א,

מעניין מה לגבי הקרוסים של ה9855 ודומיהם ,

האם ניתן לבדוק את הביצועים שלהם ? אם כן , כיצד?

להערכתי, אם תהיה בדיקה כזו (איתמר , כדאי רק לחשוב מראש על אופן הבדיקה ,

ולשתף בכך את , תמיר א. ,shalevo,greenmonster, oogee ,דניזומרשטין , ועוד חברי פורום מכובדים,

כדי למנוע מצב של בדיקה לא נכונה/מדוייקת, כמו הpunch 4004 -וה75.4 GTO שבוצעה

גם ע"י חברי פורום)

ZZR

פורסם
http://www.alpine-europe.com/alpine/cms/details.php?p=278&details=1

הפונקציה קיימת במכשיר !

נראה לי , כדי להגיע אליה , אתה לוחץ על הכפתור של הווליום , מגיע ל-SUBWOOFER , ומשחק עם החצים שבהם אתה מעביר שיר ... תנסה .

למקרה שזה לא עובד

אצלי באלפיין זה לחיצה ארוכה על ה-mute...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

מידן יקירי, מה הבעייה שלך?

אני מקווה שלא כאב לך אחרי שנפלת מהכיסא, הוא היה גבוה?

אם אתה מסכים איתי לגבי זה שיש הבדל בין הפיכת פאזה פיזית (חוטים) לבין הפיכת פאזה דרך המכשיר - אז על מה מתבססת התגובה העוקצנית שלך? נתתי השערה שלדעתי היא נכונה.

ואתה יודע יפה מאוד שיש דיונים סתמיים ויש דיונים איכותיים שתורמים לידע הכללי של חברי הפורום. אל תכניס סתם מילים לפיות של האנשים כאן. מי שלא רוצה לענות ולהשתתף פשוט עושה את זה.

ואגב, אתה מוזמן להתבגר ולהפסיק כבר עם התשובות האינפנטיליות והמתנשאות שלך. אתה לא יודע הכל ואתה ממש גורם לאנשים שרוצים לעזור ולתרום להפסיק להשתתף בפורום הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אתה מסכים איתי לגבי זה שיש הבדל בין הפיכת פאזה פיזית (חוטים) לבין הפיכת פאזה דרך המכשיר - אז על מה מתבססת התגובה העוקצנית שלך? נתתי השערה שלדעתי היא נכונה.

אמרתי שאני מסכים איתך, מה לא ברור?

לדעתי ההשערה שלך נכונה.

אני חושב שכדאי לקחת את הנושא מעט קדימה, ולראות אם יש אפקט דומה גם בחיתוך

אלקטרוני דרך הH.U , ולא דרך קרוס אנלוגי רגיל.

אני חושב שזה יכול להיות דיון איכותי שכן יתרום לידע הכללי של חברי הפורום.

אתה לא יודע הכל ואתה ממש גורם לאנשים שרוצים לעזור ולתרום להפסיק להשתתף בפורום הזה.

איתמר.

מעולם לא טענתי שאני יודע הכל,

ולכן ,

בשירשור הזה ביקשתי את דעתם של המשתמשים (שאני מעריך את דעתם), מאותה הסיבה

בדיוק, אני מאמין שהידע שלהם מצויין:

להערכתי, אם תהיה בדיקה כזו (איתמר , כדאי רק לחשוב מראש על אופן הבדיקה ,

ולשתף בכך את , תמיר א. ,shalevo,greenmonster, oogee ,דניזומרשטין , ועוד חברי פורום מכובדים,

כדי למנוע מצב של בדיקה לא נכונה/מדוייקת, כמו הpunch 4004 -וה75.4 GTO שבוצעה

גם ע"י חברי פורום)

התגובה שלי לא הייתה אמורה להיות עוקצנית, אם נעלבת, אני מתנצל.

ZZR

פורסם

אני לוקח את מילותי בחזרה. לא הבנתי אותך נכון... :wink:

גאוני הסמיילים האלה.

איתמר.

• תוכן חדש...