Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת למערכת חדשה יותר

יש לי תקציב של 10 אלף שקל אני לא מעוניין ב-HU מכיוון שיש לי כבר.

אני מחפש קומפונט טוב מגבר לקומפונט

סאב ומגבר מונו בלוק.

חשוב להדגיש כי אני מעוניין באיכות נטו וגם עוצמה שלא תבייש ותיתן בראש

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

תשמע בתקציב הזה ניתן בהחלט להרכיב מערכת נחמדה ואפילו יותר ואיך אתה אומר שלא תבייש אותך..

יש לך המון אופציות של אלמנטים ואת זה אני אשאיר למגיבים הבאים אחרי לתת..

אבל כמה שאנשים לא ימליצו לך על אלמנט זה או אחר אין על לשמוע בעצמך את האלמנטים ולהחליט בעצמך על המערכת שלך כי בסופו של דבר אתה זה שתצטרך לשמוע אותה יום יום ולא אף אחד אחר..

פורסם

זה תקציב רחב מאוד ל-4 רכיבים...

מה שיקרה עכשיו זה שתקבל הצעות שרוב הסכום ילך על מונו וסאב

ואחרות בדיוק להפך(מגבר וקומפוננט).

מבטיח לך...שלא תדע מה לעשות עם כל ההצעות האלה..

הדבר הכי טוב זה לשמוע...ואם תגיע למתקין עם 10K אני בטוח שהוא ידאג שתשמע מה שאתה רוצה

לפני שהוא יתקין לך.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

הבעיה שיש כאלה "מתקינים" שיראו את ה10K שלך ויסתבבו להם ה $$ בעיניים :).

לפי דעתי מ"ע ב 10K לא קונים ביום ולא ביומיים... יש פה אחד בפורום שרצה להשקיע איזה 20K על מ"ע קול אבל אין לו שום מושג בזה, ובגלל זה הוא בכלל לא ידע מה הוא רוצה לקנות!!

הייתי מציע לך (פותח השרשור) להתחיל לשמוע רכיבים מבלי להגיד למוכר כמה אתה רוצה להשקיע על המ"ע.ואז לעט לעט לגבש דעה כמובן בעזרת הפורום!

בברכה.

פורסם
אז ככה אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת למערכת חדשה יותר

יש לי תקציב של 10 אלף שקל אני לא מעוניין ב-HU מכיוון שיש לי כבר.איזה ?

אני מחפש קומפונט טוב מגבר לקומפונט

סאב ומגבר מונו בלוק.

חשוב להדגיש כי אני מעוניין באיכות נטו וגם עוצמה שלא תבייש ותיתן בראש מי אמר לך שזה אפשרי ? אולי ב10K אי אפשר לקבל גם איכות ללא פשרות וגם עוצמה ? ומה זה עוצמה שלא תבייש ?שלא תבייש את מי? אותך ? אז אתה רוצה מערכת שהחברים שלך יגידו וואו זה טוב , אז אולי תשאל אותם מה צריך לקנות?

השאלות האלו לא נועדו להעליב אותך, הם נועדו לכך שתחשוב ותראה מה בדיוק אתה רוצה . או שקבלת את הכסף או שעבדת עליו , אבל בשני המקרים יהיה מאוד חבל אם תשרוף סכום כזה של כסף כשאתה אפילו לא יודע בוודאות מה אתה רוצה .

לך לחנויות תשמע בלי להסכים לקנות ואז כשתדע מה מוצא חן בעינך תיתן רשימה ויעזרו לך לנפות את הלימונים(הזבל) מהמערכת

בברכה ושבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

פורסם

האיש וה 10K.

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מהמערכת.

1. איכות או עוצמה.

2. השקעה ברכב.

אני הייתי מחלק את התקציב ל 3K להתקנה ברמה גבוהה עם כיוונים ובניות. חיווט איכותי, ואיטום דלתות קדימה ובג'ז. בדינמט.

קומפוננט 2K (לדוגמא. מורל איילט 2 חלקים)

מגבר 4 ערוצים (לבי אמפינג, תלוי בפאנל) או 2 ערוצים חזק. 1.5K

מונו בלוק 1.5-2K

וסאב כ 1.5-2K.

אלי

יוצא כ 10.5K

ומדובר על מערכת ברמה גבוהה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...