Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! השאלה כמובן כמו בכותרת.

לפי מה שידוע לי DUB זה בעצם אוידיו באן (ככה כותבים את זה?) עם עיצוב שונה, אם זה נכון אז למה הDUB יותר זולים?

ואולי מישהו מכיר מגבר בשם B-52. יש לו עיצוב של מותג סיני זול אבל המוכר נישבע לי שהוא פצצה. (לא שאני סומך על המוכר...) ושהוא לא כמו כל הזבל הסיני שמציף אותנו... ולא יצא לי עדיין לשמוע אותו.

אני אשמח לכל דעה.

המון המון תודה,

אופק.

פורסם

יש את חברת דאב ויש את חברת אודיו-באן וככל הנראה הם מורכבים בדיוק באותו מפעל, על אותו פס ייצור ושווים בדיוק אותו דבר חוץ מהמדבקה השונה שמדביקים עליהם.

גם ה B52 אינו נבדל מהם בהרבה.

בשתי מילים - זבל סיני.

יכול להיות שהם יעשו עבודה טובה ויענו על צריך, אך אם אתה מכוון גבוה יותר ורוצה מערכת איכותית - לא בהם תמצא את מבוקשך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...