Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע,

אני לא מתמצא במערכות ביתיות ואף פעם לא למדתי אלקטרוניקה. אני חושב שיש לי הגיון בריא וחוש שמיעה טוב.

אני מסכים איתך שלכל רדיו דיסק יש צוויון סאונד משלו. עד כמה זה קריטי ומשמעותי במכשירים בסכום הזה - לדעתי ממש לא.

אין לי סטיגמה לפיוניר ואני ממש לא מעריץ שרוף שלהם (אפילו להפך). אבל כן - יש להם גם קווי מוצרים טובים בסדרות הגבוהות. רכשתי את הפיוניר 9650 לפני חצי שנה מאחר וידעתי שהוא יענה לי על כל הצרכים (אה... כן, יש לו גם כיווני זמן, גם קרוס אקטיבי, 3 יציאות למגבר ואת כל שאר הדברים שיש באלפיין התותח).

מה שאמרת ש"כל עם ישראל קונה" - כן, כל עם ישראל קונה פיוניר כי הוא אוהב דולפינים, פוזה ואת המותג. כמו שכתבתי קודם 99% לא מנצלים אחוז אחד מהפונקציות של המכשיר. אני מנצל 90% ממנו. לא קניתי אותו בגלל שהוא יפה, קניתי אותו בגלל שידעתי שהוא מכשיר מצויין, איכותי ושהוא יענה על כל צרכי. לבוא ולהגיד שלא תקנה אותו בגלל שיש אותו לכל עם ישראל זה טיפשי.

איתמר.

יש לי שאלה ל איתמר. הדגם ש 8650 של פיונר הוא אותו דבר כמו 9650 ההבדל הוא רק בעיצוב שלו.

אז למה לקחת דווקה 9650 הוא יקר יותר בהרבה ו סתם! :wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חשבתי שההבדל ביניהם הוא רק בפאנל, אבל מסתבר שיש גם הבדל בנוחות ההפעלה, ואפשרויות החיתוך. ה 9650 יותר נוח (לטעמי) ובעל יותר אפשרויות חיתוך בקרוס האקטיבי. אני גם יותר אהבתי שכאשר הפאנל סגור אין את כל הדיסקוטק הערסי של סדרה 8.

אגב, הפרש של 200 ש"ח בין סדרה 9 ל 8 לא נשמע לי כל כך הרבה, במיוחד אם מסתכלים על המחיר התאילנדי המגוחך שקניתי אותו... :wink:

ושוב יהודה (ושלא תבין לא נכון, זה לא נאמר בכעס או משהו בסגנון...) לדעתי במקרה הזה הפיוניר יותר טוב מהאלפיין ולו רק בגלל נוחות התפעול הפשוטה והנוחה של הפיוניר. לדעתי שיקול של "כי אין את זה לכל עם ישראל" הוא לא במקום. אם אתה רוצה להיות מיוחד תביא דנון. לא תהיה מרוצה ממנו אני אקנה אותו ממך :-P.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
. אם אתה רוצה להיות מיוחד תביא דנון. לא תהיה מרוצה ממנו אני אקנה אותו ממך :-P.מצטער, דווקא חשבתי על האקליפס ,עד שהביאו את הקישור של זה . הדנון יקר מידי בשבילי

איתמר.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...