Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר DEH-P8MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי פה ויכוח קטן אם ראובן חבר מהפורום על המכשיר DEH-P8MP כמה פרי וולט המכשיר מוציא? מחכה לתגובות ?

אני מאמין ואתם

פורסם

יש לי את המכשיר והוא מצויין רק שחבר פה בפורום טוען שהמכשיר מוציא וולט ורבע לא יותר לא נישמע הגיוני בכלל!:shock: .

אני מאמין ואתם

פורסם
יש לי את המכשיר והוא מצויין רק שחבר פה בפורום טוען שהמכשיר מוציא וולט ורבע לא יותר לא נישמע הגיוני בכלל!:shock: .

פתח את החוברת של הרדיו דיסק , שם רשום את הנתונים של היציאות , סרוק את זה ותעלה לפורום .

ותראה לו שזה 6.5 ! אין על זה ויכוח .

פורסם
רק שחבר פה בפורום טוען שהמכשיר מוציא וולט ורבע לא יותר לא נישמע הגיוני בכלל!:shock: .
הוולט ורבע היה "קצת ציני" (לא באמת) הוא יותר אבל אין מצב שהוא 6.5v .
פורסם

חיברתי את הפאנל הזה לסקופ.

הפאנל הזה מעוות מ39 ווליום.

אתם תקראו לזה פריאמפ עוצמתי, אני אקרא לזה פריאמפ זול שהיעוד שלו לנפח מספר בשביל שאנשים יחליטו לרכוש אותו.

הכיול של ההגברה שחיברתי אליו - היה דומה לכיול של הפאנל שלי - KENWOOD 2020.

ההשלכות של זה - שכניראה האות הבריא שהפאנל הזה מוציא, דומה בערכו לעוצמת הפריאמפ של הKENWOOD2020.

עכשיו נראה מי יקפוץ ויזכיר את המספר 6.5V...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כניראה שיש אנשים שיותר חשוב להם מה כתוב על המוצר, מאשר מה הם מקבלים בפועל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

mikmik סופסוף אני מסכים איתך(ואתה איתי).

ולכול השאר אני יודע מה רשום באתר של פיוניר אבל נו באמת לא מתאים לכם.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לגביי הפרי וולט, למען האמת אני בדקתי במעבדה מיקצועית, הוא לא מוציא 6.5 וולט, אלא 6.65 נקי!!!.

פיוניר לא יפרסמו מיפרט שגוי כדי לישמור על שמם הטוב.

• תוכן חדש...