Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי לא יעשו לך כלום אבא שלי יבואן ומשווק לבד את מוצריו..

ושהוא יוצא עם אוטו עמוס סחורה בקרטונים או כל דבר אחר ועוצר אותו שוטר השוטר מבקש חשבונית של כל המוצרים ששם..

יש לאבא שלי גם מערכת באוטו(שני מגברים,רדיו דיסק פיוניר יקר מאוד,קומפוננט,רמקולים וסאב)

ובחיים לא ביקשו חשבונית גם שהכל נקנה יד שניה חוץ מהמגבר והקומפוננט!..

קיצר לא יעשו לך כלום אם אין לך נגיד 10 או יותר סאבים או רדיו דיסקים שהשוטר יחשוב שניגנבו או מועמדים למכירה במקרה כזה תיהיה חייב חשבונית הוכחה ואם לא יחרימו לך את זה..

תודה.

שי.

פורסם

אני יש לי את המערכת כמעט 7 חודש משהו בתקציב של 20000 שקל ואני מרים מפציץ עובר בשכונות עושה הרבה רעש בקיצור ואני עם כל אבל כל הקבלות באוטו שיהיה ליתר הביטחון למה לא זה לא מכביד על האוטו מה איכפת לי!!!

עוז

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

ואם יגנבו לך את כל הציוד עם הקבלות?

איך תוכיח שזה שלך?

סתם קו מחשבה:)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ואם יגנבו לך את כל הציוד עם הקבלות?

איך תוכיח שזה שלך?

סתם קו מחשבה:)

אלי.

אלי,

אל תגיד לי שעוד לא שמעת על מכשיר פקס שגם מצלם מיסמכים או על מכונת צילום. :shock:

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...