Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

משהו יכול בבקשה לתת לי דעה בנוגע לרמקולים של לייטנינג אוודיאו 6\9 ,אין לי את הדגם,אני אתן תאור קצר שלהם: רמקול בצבע צהוב בלי רשת , יש מין פלסטיק עם מגן שחור וכסף, עולים בסביבות 400-500 שקל.

האם יש להם סאונד טוב?

האם הסט מומלץ לרדיו דיסק MP3 פיוניר דולפינים,בלי מגבר נוסף?

תודה לכל העונים.

זה הרמקול המדובר:

1146758288.jpg

פורסם

יש לי את הרמקול הזה והוא מחובר למגבר של לנזר אני יכול להגיד לך שאני אוהב אותו יש לו צליל נעים ואיכותי והוא לא צועק באוזן והוא גם נשמע די חזק

פורסם

יותר טובות שהם גם יהיו 6\9 ?

אנא פרט.

קיבלתי כמה המלצות חמות לליטנינג אודיו הדגם הספציפי הזה.

פורסם

לגבי רמקולים 6*9 של לייטיניג יצא דגם חדש בחודש שעבר , יצא לי כבר להתקין כמה כאלו ואני חייב לומר שהם נשמעים בהרבה יותר טוב מהדגם הקודם שהראית למעלה , יש להם צליל נעים יותר לאוזן והטוויטר לא צועק כמו מטורף הבאס קצת יותר חזק ויותר מודגש , והמחיר שלהם ממש לא יקר סה"כ 360 ש"ח

רמקולים של פיוניר 350 וואט שהם אמורים להיות באותה רמה פחות או יותר נשמעים כבר פחות טוב מהלייטניג וגם עולים יותר .

• תוכן חדש...