Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL AUDIO 12W7+1000/1 מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הסאב+התיבה המקורית שלו.

אבקש לקבל מחיר הכי טוב שאוכל למצוא את הפריטים הללו, כרגע קיבלתי הצעה על סך 10,0000

יש מצב שאמצא נמוך יותר?

תודה

פורסם

1 פסיק שמים כול שלושה אפסים דוגמא 100,000 .

2 אני חושב שתמצא מחיר יותר טוב ממה שהציאו לך .

3 תשלח קישור שנראה על מה אתה מדבר בכלל .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

אתה רציני עם הסכום?!?! 100K ?????

בשביל סאב כזה עשוי מסיבים אלקטרומגנטיים קרבון פיבר או לא יודע מה כולל תיבה מקורית עבודת יד או אפילו תיבה מזהב לא שווה רבע מהמחיר..

נראה לי שהתכוונת ל 10,000 עדיין יקר מידי!

פורסם

הוא התכוון ל10K זה בטוח, המגבר שווה בערך 4-5K בארץ והסאב 4-5K

לפני שקניתי את ה 500.5 שלי בדקתי אצל היבואן והוא רצה עליו 5.5K ועל הסאב 5K.

לכן בסוף קניתי בחו"ל ב500$:-D

קשה להגיד עם שווה, אולי זה לא חדש אז זה לא שווה

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

JL מתומחרים גבוה אצלנו בארץ ובגלל שיש רק יבואן אחד בלי פרללים היבואן מרשה לעצמו לדרוש מחיר מופרז,

יעלה לך פחות בלפחות 2000-3000 ביבוא אישי ,

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כן חברים מצטער באמת התכוונתי ל 10K :-)

תאמת ביררתי את היבוא האישי. הוא לא כל כך משתלם תאמת(לגבי הסאב לפחות)

הסאב יחד עם התיבה זה עסק רציני ועלות המשלוח היא בערך 200 דולר נוסיף לזה 34% מכס ונגיע ל סביבות ה 5K שבמחיר כזה אני יכול לקנות בארץ(כמובן שיש חיסרונות ביבוא של תיבה מחשש שתיפגע במהלך השילוח עיקובים עקב גודל וכו'). בקשר למגבר מחירו בחו"ל כ 650$ עלות משלוח 80$ ומכס של 34% יביא אותנו ל 4.5K.

מחיר של 10K הוא טוב כי העלות הרגילה בארץ היא 12K לכן אם מישהו חושב שיש איזה דרך לקנות בפחות זה יהיה מעניין לשמוע.

פורסם

לא יודע בקשר לסאב, אבל מגבר תנסה להעביר ללא מכס, כמו שאני העברתי את שלי בתוך מזוודה במסלול הירוק..........ותתפלל שלא יתפסו אותך

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מחיר סביר ,אומנם קצת יקר ,אבל אם אתה חושב שJL יספקו לך תמורה למחיר ,תזהר שלא להתאכזב .תעשה ביטוח לכל היחידה (כ1000 שח לשנה)

אחרת חבל על הכסף .

להביא JL (סאב) בפחות מ3000 שח יהיה די קשה, ואם התיבה זה בלתי אפשרי .

אם אתה רוצה ,ניתן לקנות את ה PG XENON 1200.1 שגם הוא מיוצב בין 1-4 אום .

ואז תוכל לחסוך כ 1000-2000 שח .

פורסם

את הסאב והקופסא ללא ספק אני מתכוון לרכוש בארץ. בקשר למגבר. הבדלים בין הארץ ליבוא יהיו כ 500 ש"ח. השאלה היתם אם מישהו יודע להשיג את הסאב+תיבה +מגבר (חדש כמובן) בפחות מ 10,000 התשלום במזומן.

ועוד שאלה על הדרך. האם ניתן להשיג את ALPINE -IVA-D310 בפחות מ 8000 ש"ח בארץ שוב במזומן! ביבוא זה יעלה 6900ש"ח כולל הכל ויש סיכון לגבי הכיול. היתי רוצה בכול זאת לקנות בארץ במחיר תואם אם ניתן אצל היבואן או משהו.

תודה לכולם

פורסם

אני גם חושב שהפיניקס גולד קסנון 1200.1 הוא אופצייה מעולה וזולה יותר

למי שרוצה לעבוד עם ה-W7 למינהם שעובדים בהתנגדויות "מציקות" מעט.

• תוכן חדש...