Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני יצלם את הרכיבים וירשום דגמים שאני יחזור מהעבודה...אבל אז כבר יהיה לילה....כנראה שמחר אני יעלה תמונות

ולבחור שהמליץ על מגבר JBL, למה דווקא אותו? לא עדיף את המאק או משהו אחר?

חברים אני ממש מבולבל, ראיתי 5 סאב וופרים טובים שכמעט כולם באותו מחיר, אין לי מושג מה לקחת.

כולם ממליצים לי על הרוקפורד, אבל הוא עם ההספק הכי חלש, לעומת הGTO או הHED12 של סרווין ווגה....לא חייבים להיות נעולים דווקא על הרוקפורד....מה עם JL AUDIO וכ'ו?

ניב

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם אתה רוצה משהו באמת רמה אז רדיו דיסק מומלץ הוא 6850 של פיונר

מגבר לאנזר שעולה 999 ונותן 125X4 RMS

סאב רוקפורד P2

קומפוננט מורל פולס

אני לא יודע באיזה מעבדה בדקת את זה, אבל אם בדקת את זה באותה מעבדה שלאנזר בדקה אני ממליץ לך לשנות את זה מנותן למוצהר...

ניב אני יודע איך אתה מרגיש אתה רוצה מערכת כאן ועכשיו גם אני ההיתי ככה ונראה לי שעוד הרבה מהפורום. לא אכפת לי מה מי ומו אתה רוצה כבר מערכת. אני יודע שזה יהיה דבר קשה לעשות כי "ששיגעון המערכות" מגיע הוא גורם לפזיזות וכמו שאמרתי לקטע של אני רוצה מערכת עכשיו!!!, אבל על מנת לבצע את המערכת הטובה ביותר בשבילך, ושאתה לאחר מכן תואהב את המערכת אני מציע לך לחכות קצת אני מציע לך שתיקח לך שבועיים הפסקה תחליט שעוד שבועיים תתקין את המערכת.. בשבועים האלה תנסה לשמוע כמה שיותר מערכות תתחיל להתעניין מי גר לידך בהפורום ומוכן להקדיש לך כמה דקות לשמוע את המערכת וככה אתה תוכל לבנות את המערכת לפי הצביון סאונד שלך ולא של מישהו אחר, זה הדרך שאתה תיהיה הכי מרוצה לבסוף, כי אתה תדע שהמערכת הנ"ל הורכבה בשבילך לטעמך ולא לטעם של מישהו אחר..

תילך גם לחנויות תנסה לשמוע דברים תבוא לפה עם האלמנטים שהציעו לך אנחנו ננסה להוציא את הזבל ולהשאיר את מה שאהבתה..

פורסם
אני לא יודע באיזה מעבדה בדקת את זה, אבל אם בדקת את זה באותה מעבדה שלאנזר בדקה אני ממליץ לך לשנות את זה מנותן למוצהר...

ניב אני יודע איך אתה מרגיש אתה רוצה מערכת כאן ועכשיו גם אני ההיתי ככה ונראה לי שעוד הרבה מהפורום. לא אכפת לי מה מי ומו אתה רוצה כבר מערכת. אני יודע שזה יהיה דבר קשה לעשות כי "ששיגעון המערכות" מגיע הוא גורם לפזיזות וכמו שאמרתי לקטע של אני רוצה מערכת עכשיו!!!, אבל על מנת לבצע את המערכת הטובה ביותר בשבילך, ושאתה לאחר מכן תואהב את המערכת אני מציע לך לחכות קצת אני מציע לך שתיקח לך שבועיים הפסקה תחליט שעוד שבועיים תתקין את המערכת.. בשבועים האלה תנסה לשמוע כמה שיותר מערכות תתחיל להתעניין מי גר לידך בהפורום ומוכן להקדיש לך כמה דקות לשמוע את המערכת וככה אתה תוכל לבנות את המערכת לפי הצביון סאונד שלך ולא של מישהו אחר, זה הדרך שאתה תיהיה הכי מרוצה לבסוף, כי אתה תדע שהמערכת הנ"ל הורכבה בשבילך לטעמך ולא לטעם של מישהו אחר..

תילך גם לחנויות תנסה לשמוע דברים תבוא לפה עם האלמנטים שהציעו לך אנחנו ננסה להוציא את הזבל ולהשאיר את מה שאהבתה..

צודק ב 100%

אם אתה גר באזור הגרום דבר איתי אתה יכול להקשיב למערכת שלי..

וגם ממליץ לחכות למפגש ולהקשיב למערכות .

ליאור

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך עוד דרך לשמוע מערכות אמנם היא קצת מלוכלכת אבל חיים עם זה..

שאני בניתי לי את המערכת החלטתי ככה שאני רוצה לשמוע כמה שיותר מערכות באותה תקופה לא הייתי חבר בפורום. לאחר שבעלי חנויות לא נתנו לי לשמוע אלמנטים שההיתי מעונין לשמוע חיפשתי אנשים שמוכרים אלמנטים של מערכות (ביד 2 בלוחות וכד') ושגרים לידי ברגע שמצאתי צילצלתי אליהם ושאלתי אותם אם אני מגיע אליהם אם אני יוכל לשמוע את המערכת שלהם ואת האלמנטים שהם מוכרים (הקטע המלוכלך הוא זה שהגעתי אליהם לא בשביל לקנות את האלמנט אלא על מנת לשמוע כמה שיותר מערכות) חלקם הסכימו וחלקם לא, אבל מי שהסכים החלטתי לנסוע עד אליו ולשמוע את המערכת שלו,נכון שברגע שיש מפגש לא צריך את כל השטויות האלה, אבל אז לא ידעתי מה זה מפגשים וכמו שאמרתי לא ההיתי חבר בפורמים. ואז הלכתי ושמעתי יותר מערכות במערכות מסוימות אהבתי אלמנט זה או אחר ושילבתי אותם לצביון הסאונד שאני אוהב ולבסוף בניתי את המערכת שלי.

פורסם
אוקי אני יצלם את הרכיבים וירשום דגמים שאני יחזור מהעבודה...אבל אז כבר יהיה לילה....כנראה שמחר אני יעלה תמונות

ולבחור שהמליץ על מגבר JBL, למה דווקא אותו? לא עדיף את המאק או משהו אחר?

חברים אני ממש מבולבל, ראיתי 5 סאב וופרים טובים שכמעט כולם באותו מחיר, אין לי מושג מה לקחת.

כולם ממליצים לי על הרוקפורד, אבל הוא עם ההספק הכי חלש, לעומת הGTO או הHED12 של סרווין ווגה....לא חייבים להיות נעולים דווקא על הרוקפורד....מה עם JL AUDIO וכ'ו?

ניב

כמו שהמתקין אמר לי "150 אראמאס של רוקפורד" תאמין לי דופק יפה והרמתי איתו כבר 2 מסיבות חמודות אתה מוזמן לבוא ולשמוע אני שילמתי על פי1 חדש כולל תיבה 650

העצה הכי טובה שלי אלייך אני גם שברתי את הראש/ באינטרנט ובפורומים שמעת המלצות עכשיו לך למתקין תראה מה הוא ימליץ לך ותראה אני בניתי אחלה מערכת ב-2350 שקל שכולל מגבר לייטניג

אודיו סאב פי1 רדיודיסק גיויסי יד שניה במצב דנדש ורמקולים ביתיים (כי שי לי וואן..) ושומעים מעולה ובעתיד הקרוב אני יחליף רמקולים.. אם אתה רוצה מתקין באזור השרון זול וטוב שלח ה"פ..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

אוקי חבר'ס, היום הלכתי לשמוע מערכת של חבר שלי.....המערכת שלו פשוט פצצה!

אבל היא שווה בערך 6 אלף ש"ח...אבל הוא קנה ב4.....

יש רדיו דיסק של פיוניר....לא רשמתי דגמים סורי....

סאב של סרווין ווגה V-MAX

סט קומפוננט קדימה

סט קומפוננט אחורה

סט קומפוננט בדלתות

מגבר לא זוכר איזה חברה....

מצטער שלא רשמתי רכיבים, שאני יפגוש אותו מחר אני ירשום....נקווה

המערכת פשוט פצצה, ווליום מטורף, סאב פשוט מדויק, והאיכות בשמיים!

האם מערכת של 4 אל, תיתן לי גם איכות כזאת? כי זה מה שאני מחפש.....

תודה

ניב

פורסם
אוקי חבר'ס, היום הלכתי לשמוע מערכת של חבר שלי.....המערכת שלו פשוט פצצה!

אבל היא שווה בערך 6 אלף ש"ח...אבל הוא קנה ב4.....

יש רדיו דיסק של פיוניר....לא רשמתי דגמים סורי....

סאב של סרווין ווגה V-MAX

סט קומפוננט קדימה פה כדאי שתשקיע.

סט קומפוננט אחורה לא צריך ולא תורם..

סט קומפוננט בדלתות גם אם תחליט לשים קומפוננט על המגש מאחורה בשום אופן על תשים גם מאחורה בדלתות זה יגנוב לך את כל הבמה הקידמית... אתה צריך להתמקד איך לרכז את השמע בבמה הקדימית ולא באחורית מהסיבה הפשוטה שאתה יושב מקדימה... וכמו דוגמאת הפורום שאתה שומע הופעה אתה שומע מקדימה בלה בלה ולא מאחורה...

מגבר לא זוכר איזה חברה.... כדי להרים את כל מה שאמרת (בהתחשב שהקומפוננטים לא זבלה) כרגע אני לא מאמין שמרים מגבר אחד וגם אם כן זה צריך להיות מגבר מאוד יקר שלא תואם את התקציב שלך..

מצטער שלא רשמתי רכיבים, שאני יפגוש אותו מחר אני ירשום.... גם אנחנו מקווים ככה יהיה לנו יותר אינדקציה לגבי המערכת...

המערכת פשוט פצצה, ווליום מטורף, סאב פשוט מדויק, והאיכות בשמיים! יכול להיות שזו באמת מערכת פצצה אבל הדרך הטובה ביותר לדעת את זה, היא להשוואות אותה לעוד מערכות ששמעת (אם שמעת) בתקציב הזה..

האם מערכת של 4 אל, תיתן לי גם איכות כזאת? כי זה מה שאני מחפש..... חצי מהאלמנטים שכתבתה לא הכרחיים (אני מדבר על 2 זוגות הקומפוננט הן מאחורה בדלתות והן מאחורה על המגש) ועדיף שתנצל את הכסף הנ"ל לדברים יותר חשובים (חיווט/איטום/קומפוננט מקדימה טוב יותר וכד')..

תודה

בסך הכל אתה בדרך הנכונה תנסה להקשיב לעוד מערכות ותברר את האלמנטים,

עידן.

פורסם

שלום ותודה!

מה רע בקומפוננט מאחורה? קומפוננט זה הרי רמקול רגיל עם תוספת של טוויטר לא?

אני רוצה שיהיה לי באותו יותר מ4 רמקולים, חשבתי אולי להתקין את הפיוניר שיש ליבדלתות הרכב, ולעשות להם בניה עצמית או משהו כי הם ממש גדולות

ולא שמעתי בעוד מערכות, זאת המערכת היחידה ששמעתי.....ופשוט נדלקתי! ניראה לי שאני ישקיע עוד טיפה כדי לקבל משהו טוב...

ולמה לא להתקין רמקולים בדלתות? לחבר שלי יש רמקולים בדלתות האחוריות ומעליהם הוא שם טוויטרים קטנים למושב האחורי....למה זה רע?

תודה

ניב

פורסם

אולי במקום למשוך את התרד המייגע הזה שלושה עמודים ויותר, שמישהו ישלח את פותח התרד לFAQ שיעבור טיפה על החומר, יקבל מידע על RMS במה קידמית ועוד כמה מושגים, אחרי זה שיועיל מזמנו וירד לאוטו וירשום או יצלם את המגברים שלו.

עד עכשיו שלושה עמודים של בזבוז זמן.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
שלום ותודה!

מה רע בקומפוננט מאחורה? קומפוננט זה הרי רמקול רגיל עם תוספת של טוויטר לא?

אני רוצה שיהיה לי באותו יותר מ4 רמקולים, חשבתי אולי להתקין את הפיוניר שיש ליבדלתות הרכב, ולעשות להם בניה עצמית או משהו כי הם ממש גדולות

ולא שמעתי בעוד מערכות, זאת המערכת היחידה ששמעתי.....ופשוט נדלקתי! ניראה לי שאני ישקיע עוד טיפה כדי לקבל משהו טוב...

ולמה לא להתקין רמקולים בדלתות? לחבר שלי יש רמקולים בדלתות האחוריות ומעליהם הוא שם טוויטרים קטנים למושב האחורי....למה זה רע?

תודה

ניב

אף אחד לא אמר שרע קומפוננט מאחורה בדלתות ואף אחד לא אמר שרע קומפוננט מאחורה בפלטה, השאלה היחידה שצריכה להוביל אותך בכל הנושא של סאונד ובכלל אולי גם בחיים, ולכן אריק אולי צדק ששלח אותך להשתפשף קצת בפאק היא השאלה של תמורה למחיר.במקום לבחור בלהשקיע בקומפטננטים לבמה האחורית ההיתה יכול להשקיע בתקציב הנ"ל דברים הרבה יותר חיוניים לבמה הקדימית או בכלל למערכת שזו השקעה הרבה יותר חשובה..

אם היה לך תקציב של 20k (קצת הגזמה) ההינו גם בונים במה אחורית טובה מכיוון שהתקציב שלך הוא לא דומה לזה עדיף שתשקיע בבמה הקידמית.. שלא תחשוב שזה סוג של פשרה.. מהבמה הקדימית אפשר להוציא תוצאות מדהימות, מכוניות רבות משתתפות בתחרויות גדולות רק עם במה קידמית טובה חלק מהם גם זוכה בתחרויות.. ככה שהשאלה היא לא אם רע או טוב אלא מה התמורה שההשקעה נותנת, או האם ההיתה יכול לעשות משהו מועיל יותר עם הכסף הנ"ל...

• תוכן חדש...