Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברכבי מותקנים על המגבר 3 מאוררים אם ממסר שמפעיל אותם והוא מחובר כמובן + ו- קבוע ולרימוט, עכשיו לפני כשבוע התחיל כל הבלאגן כאשר שהיתי מוציא את הפאנל הי נישמע קול(תסס תססס) כזה מהרמקולים בדקתי את כל החוטים וגיליתי שהבעיה היא בקבל של הרימוט בדקתי אותו וגילית שהבעיה היא בממסר עצמו(שאני עוקף אותו אין צלילים),

עכשיו החלפתי ממסר לאחד קצת יותר מורכב וגדול ממה שהיה לי(הקטנים האלה אם החיבורי הלחמות) ויש לו גם חיבורים נוחים יותר מהפשוטים, אבל מה שהיה לי היה 12A והחדש שקניתי הוא 5A.

עכשיו הרעשים הפסיקו אבל מה שקורה זה שכאשר כל המאוריים מחוברים לממסר הכול פועל לכמה שניות ואזכאילו נחלש כזה ומתכבה אבל שמחובר רק מאורר אחד זה עובד כמו שצריך...

אז מה הבעיה שנוצרה לי?

האם זה בגלל שהממסר החדש הוא רק 5A?

פורסם

תבדוק . אולי אחד המאוורים נדפק. ומפיל לך את הרי ליי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניסתי לבדוק את המאוררים כולם תקינים, החלפתי את הממסר לאחד יותר גדול וזה עדין לא עזר אני לא מבין מה הבעיה בממסר הקודם הכל עבד בבקשה תעזרו לי...

פורסם

מה..... .. אין קשר.

תבדוק שוב את החיבורים

ותנסה רי לאי גדול יותר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אין אני לא יודע מה לעשות כל החיבורים בסדר, שני ממסרים ואותו דבר אני מחבר את שלושת המאוררים הם מתחילים לעבוד ואזז נחלשים כזה ומפסיקים לעבוד...

כמו שאמרתי אם אני מחבר מאורר אחד הוא עובד בסדר שאני מחבר עוד אחד שניהם עובדים אבל עוצמתם נחלשת ושאני מחבר תשלישי הם נחלשים לגמרה עד שמפסיקים לעבוד

פורסם

אני חושב או שאתה טועה בחיבורים של המימסר. או שהוא חלש. אחרת אני לא חושב שיש סיבה לתקלה.

פורסם

טוב בינתים אני לא יודע מה לעשות אני ינסה לבדוק שוב תחיבורים מחר אם לא נלך שוב לחנות ביום ראשון

אבל בינתים אני מעלה תמונות של הממסר אולי זה יעזור(להזכירכם זה לא מהממסרים הפשוטים והקטנים!)

IMG_2872.jpg

IMG_2875.jpg

IMG_2876.jpg

פורסם

אני לא מכיר אותם.

אבל הייתי שואל העזרה הטכנית ... מי מזהה אותם.. ויכול לעזור לגביהם

פורסם

הבעיה היא שהרימוט של הרדיודיסק נותן ב12 וולט 250 מיליאמפר ז"א שזה לא מספיק בשביל להפעיל את הממסר עצמו אתה צריך ממסר שזרם הכניסה שלו יתאים לזרם היציאה של הרדיודיסק תשים ממסר כמו שהיה לך של 12 A

• תוכן חדש...