Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

לא מכיר את הממסר הנ"ל, אבל למה לא פשוט להרכיב ממסר 4 רגלים פשוט ורגיל, הוא מעביר בקלות זרם ל3 מאווררים קטנים.

פורסם

עדכונים והמשך הבעיה:

בעיה 1:

קודם כול גיליתי שמה שגורם לרעשים לאחר כיבוי המארחת הם שנים משלושת המאוררים(שני הקטנים, הגדול יותר בסדר גמור) הבאתי חדשים אפילו מסוג שונה וזה לא פתר את הבעיה, הלכתי למומחה אלקטרוניקה הוא המליץ לי לשים לפני המאוררים קבל 3300/25 שיסנן תרעשים וזה מה שהוא באמת עושה אבל כך נוצרה בעיה אחרת הזרם שנאגר בקבל לאחר כיבוי המערכת ממשיך להפעיל את המערכת לכמה שניות לאחר כיבויה, אז שאלתי אותו והוא אמר לי לחבר עוד נגד של 50 קילו בשביל שיפרוק את הזרם מהקבל בצורה מהירה קניתי אחד כזה אבל של 47 קילו(לא היה בחנות של 50) חיברתי אותו אך אין שינוי!!!

מה לעשות?אולי אני צריך נגד מסוג אחר?

*יש לצין שהנגד והקבל מחוברים בחיבור מקבילי (בחיבור טורי של הנגד המאורר לא עובד).

בעיה 2:

אותה בעיה מהאתחלה שכאשר אני מחבר מאורר אחד לממסר הוא עובד שאני מוסיף את השני הם עובדים קצת יותר חלש ושאני מוסיף את השלישי הם נחלשים לאחר כמה שניות ומפסיקים לעבוד.

עכשיו החלפתי שוב תממסר המורכב הזה שהעלתי תמונה שלו מיקודם לממסר רגיל אם רגלים אבל של 30A!!! וכרגיל הבעיה נמשכת, את חיבורי ה+ וה- שהיו לקוחים ישר מה+ וה- של המגבר שיניתי וחיברתי אם +ישירות מהמצבר אם כבל 8G ו- נפרד לגוף הרכב ושוב אין שינוי כל החיבורים יותר מבסדר ועדין ממשיכה הבעיה...

מה אתם מציעים לי לעשות?

יש מישהו שמבין בתחום ואולי יגיע למפגש ביום שבת?

פורסם

יש לי פתרון אבל הוא קצת יותר מסובך, תבנה משהו חדש ומועיל יותר...

מאווררים שנדלקים בטמפ' מסויימת ואז נכבים

http://www.bcae1.com/coolfans.htm

אני עשיתי את האחרון יצא בערך 45 שקל עובד חבל על הזמן

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

או שציירת לא טוב או שבאמת ככה זה בפועל

לפי מה שאני רואה בשירטוט הרימוט מפעיל את המאווררים ואת הממסר יחד למה?

יש לך שם חוט מיותר בין הרימוט למאווררים .

תנסה לקחת את המינוס לממסר ולמאווררים מגוף הרכב ולא מהמגבר .

פורסם

זה תרשים לא זכור לי האם המאווררים בטור או מקבילא ין זמן לחשוב אני רץ לעבודה

New Bitmap Image (2).JPG

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

טוב בקישור הראשון שspeedman נתן היה תרשים שכלל בידיוק את הממסר שיש לי ועזר לי מאוד מסתבר שלמרות שהיתי בטוח לא חיברתי נכון בין רגלי הממסר עכשיו לאחר החיבור מחדש כל המאוררים עובדים יחד וגם לא מפרישים רעשים לרמקולים בזמן כיבי המערכת גם בלי הקבל והנגד אך מצד שני זה לא מדויק, יש לי מפסק ON OFF על קבל הרימוט שיושב בתא הנהג שאני יוכל להפסיק מתי שאני רוצה את כל המערכת מבלי להפסיק לשמוע מוזיקה ברמקולים האחורים עכשיו הבעיה שהיתה גם מאתחלה שאני לוחץ על המפסק ועוצר את מעבר הזרם לרימוט יש ביפ כזה בתדר גבוה מהרמקולים מה שהיה גם מיקודם רק שמיקודם היו רעשים בכיבוי המערכת מה שעכשיו אין, ניסיתי לחבר שוב תקבלים והפעם הם לא עוזרים...?

פורסם

בתרשים שספיידמן נתן לך אתה עושה הגברת מתח גם לרימוט של המגבר ואין לך צורך בזה ,

ברגע שתעשה כמו שתרשים שציירתי לך אתה מבודד את הרימוט של המגבר מהרימוט של המאווררים וזה יכול לחסוך לך אולי את הרעש.

פורסם

מה שקורה זה שהמאורר ממשיך להסתובב ומייצר מתח חלש לרימוט של המגבר גם לאחר שכיבית ולכן אתה שומע את הרעש .

פורסם

אנטיזחן,

דרך האינטרנט יהיה קשה ליפתור לך את הבעיה. אם אתה מגיע מחר למיפגש (עם הרכב כמובן), תביא אתך את כל הממסרים שיש לך ואני אעזור לך ליפתור את הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
בתרשים שספיידמן נתן לך אתה עושה הגברת מתח גם לרימוט של המגבר ואין לך צורך בזה ,

ברגע שתעשה כמו שתרשים שציירתי לך אתה מבודד את הרימוט של המגבר מהרימוט של המאווררים וזה יכול לחסוך לך אולי את הרעש.

הקישור שהבאתה לא עובד...

תראה אם אתה יכול להעלות אותו שוב

ואני כניראה יגיע מחר למיפגש

• תוכן חדש...