Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורל ELATE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

אני מעוניין לקנות קומפוננט של מורל ELATE

וראיתי באתר של מורל שיש גם סט 2 חלקים וגם 3 חלקים

אני אישית מעדיף את ה2 חלקים

ורציתי לדעת מה המחירים

והאם יש הבדל גדול בין הELATE לHYBRID ?

אני מחפש סט שיתן באס חזק ומיד

רק למוזיקה שחורה , כרגע יש לי אינפיניטי קאפה

תודה מראש :)

פורסם

לא הייתי ממליץ לך על אלייט - פשוט בגלל הסגנון מוסיקה שאתה שומע...

אלייט, ידועים באיכות הטוויטרים שלהם (שגם על זה יש מחלוקות), וידועים לשמצה על הוופרים שלהם - פשוט לאור העובדה שהם דיי מרוחים וחסרי באס רציני...

אני לא אומר שהם חסרי באס לגמרי - אבל ישנם סטים כמו פוקאל למשל, שיפרקו את הדלת בצורה הרבה יותר יעילה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אלייט, ידועים באיכות הטוויטרים שלהם (שגם על זה יש מחלוקות), וידועים לשמצה על הוופרים שלהם - פשוט לאור העובדה שהם דיי מרוחים וחסרי באס רציני...

אני לא אומר שהם חסרי באס לגמרי - אבל ישנם סטים כמו פוקאל למשל, שיפרקו את הדלת בצורה הרבה יותר יעילה!

אני חושב שאם תיגש ל soundstorm שהוא עובד חזק עם אלייט 3 ואלייט 6 , ותראה מה זה וופרים ,

כנראה יצא לך לשמוע אותם על מגבר לא משהו אם בכלל יצא לך לשמוע אותם ואתה מדבר רק מתוך שמועות .

אם תרצה לשמוע מה זה אלייט אני אוכל לארגן לך רכב שבו הם מותקנים ותראה מה הוופרים "הידועים לשמצה " שלהם עושים לאוטו .

פורסם

תראה... אתה צודק בנוגע לדבר אחד: אני באמת קצת "הגזמתי" בנוגע לשמצה שלהם...

אני מסכים איתך שהם חזקים מאוד, ויודעים לתת בס יפה מאוד... אבל אם תיקח אותם ותעמיד אותם ראש בראש עם נגיד סט של פוקאל K2P שעולה בערך אותו סכום כסף - ותגביר אותם ותתקין אותם באותה השקעה - הפוקאל ישים את המורל בכיס הקטן!...

שמעתי כבר מספר התקנות עם אלייט... ואני לא חושב שאף אחת מהן משתווה ליכולות של K2P...

אבל זו כמובן דעתי האישית - ואתה לא חייב להסכים איתה...

אבל הרוב יסכימו - שהוופרים של פוקאל הרבה יותר עוצמתיים מכל מורל שקיים כרגע, לפחות בתחום הבאס. ובדעה שלי גם הטוויטרים ה"צרחניים" (כביכול) של פוקאל עדיפים על אלו של מורל...

בברכה!

יונתן.

פורסם

עד היום יצא לא פעם לשמוע את הסט 3 חלקים אליט של מורל..

אבל לא יצא לי לשמוע אותו נותן באס... לרוב בתערוכת ותחרויות לא שמים שסט הנ"ל עם מוזיקה "נורמלית" ...רק קלאסית... או אחת נטולת באס לגמרי... שיורידו ת'מיד באסים וזהו...

וגם על הנאמר שהטוויטרים של מורל נעימים רכים וכו'... לי הם ממש לא נעימים.. אבל זאת דעתי..

אני חולה על הצליל של פוקל... הטוויטרים שלהם באמת מנגנים את התדרים הגבוהים בצורה ה"נכונה" ביותר לדעתי..[=

במיוחד עם מידים שלהם.. הפוקלים מאימים במיוחד למוזיקה שלי... רוק כבד,תראנסים והאוס ארופאי..

כל אחת ושמיעה שלו..

לפותח ההתרד הייתי ממליץ לשמוע כמה סטים...גם של מורל.. עם המוזיקה שלו בלבד!! ולהשוות..

:wink:

בהצלחה רבה..

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כששומעים סט של רמקולים יש חשיבות רבה לדעתי לכמה שעות ניגן הסט לפני השמיעה, כל סט חדש ישמע פחות טוב מסט שניגן כמה עשרות טובות של שעות, לכל רמקול יש תקופת ברייק אין וצריך לקחת את זה בחשבון...רמקול שעבר תקופת ברייק אין בד"כ ישמע יותר טוב מאותו רמקול שלא עבר ברייק אין.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע את זה ממישו אבל אני תמיד חשבתי לעצמי שזה ככה

בעיקר עקב מערכת קולנוע ביתית שלי שאחרי חצי שנה או אפילו שנה נישמעת הרבה יותר טוב

מאותו יום שהקשבתי לה בחנות

ומיום ליום אני רק אוהב אותה יותר

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

נשמע קצת מטומטם עניין הברייק אין , אבל זה נכון לגמרי , בדרך כלל רמקול מתחיל להישמע טוב יותר לאחר כמה שעות טובות של ניגון בעוצמה נמוכה , העניין הוא רק לתת לו לעבוד לתת לממברנה להתחיל לזוז ואז היא כבר עובדת טוב יותר וכך גם נשמע צליל טוב יותר לאחר כמה שעות של ניגון .

• תוכן חדש...