Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני חדש... אז תסלחו לי על השגיאות, טוב?

בעקרון הכל התחיל מכך שהנגן הזבלוני שלי הפסיק לתפקד, ולכן אני מחפש משהו איכותי יותר.

הצרכים שלי הם בעיקר שאוכל לשים דיסק DVD שעליו MP3 ושהשירים יזוהו היטב וינוגנו כמו שצריך, כאשר יהיה אפשר לדפדף בין השירים ולעבור לשיר מסויים (קצת קשה להעביר 1000 שירים אחד אחד).

הסתכלתי סביב, מה שראיתי הוא שכעיקרון רק ל- JVC יש טכנולוגיה שנקראת GIGA MP3 וגירסה קצת יותר מתקדמת שלה GIGA MP3 MULTI, כאשר ב"רגילה" יש תמיכה ב- עד 1100 שירים בדיסק אחד, וב"מולטי" יש עד 2500 שירים.

בנוסף, חשוב לי תכונת ה- RDS מאחר ואני לא חובב רדיו מושבע, וזה חוסך לי לדעת בע"פ תדרים של תחנות...

ממה שראיתי בארץ, האופציה הכי הגיונית היא KD-DV5101, שמוצע החל מ- 2260 ש"ח בזאפ. נראה אופציה לא רעה בכלל, רק שיש באנגליה (באירופה בכלל, אבל אני יודע רק אנגלית אז התמקדתי בחיפוש שם) דגם חדש יותר, KD-DV6201 עם ה GIGA MP3 MULTI, עם תמיכה ב- DIVX ועם יציאת USB מובנת, בערך ב- 200 פאונד (בערך 1500 ש"ח). בארה"ב יש דגם דומה בשם Arsenal KD-ADV6270 ללא RDS.

לעניינינו:

1. האם יש בעיה לקנות מכשיר מאנגליה/מארה"ב (תדרים, חשמל וכו')?

2. מישהו התנסה במוצרים של JVC ויכול להמליץ/להשמיץ אותם?

3. עצות, תחליפים בארץ, וכו'?!

תודה רבה לכל העונים וסליחה על ההודעה הארוכה...

לינקים:

http://www.incarexpress.co.uk/view_product.php?partno=KDDV6201

http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=110

KD-DV6201.JPG

פורסם

מה המחיר שהציעו לך עליו?

לי היה את הג'י וי סי עם המסך הקטן עליו

ואני רק יכול לתת עליו תשבוחות ואני מתגעגע אליו חבל על הזמן...

לדעתי לג'י וי סי יש רדיו דיסקים מעולים ואיכותיים שלא נופילם מהפיוניר והאלפיין...

ממליץ בחום מניסיון

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
ואני רק יכול לתת עליו תשבוחות ואני מתגעגע אליו חבל על הזמן...

למה לשון עבר? נגנב? שבק חיים? מה?!

בארץ מצאתי את המכשיר באפרילטק, והם רוצים עליו 4000 ש"ח (מוגזם לכל הדעות, באנגליה זה יוצא 1600, אם אני שולח לארץ + מכס זה יוצא 2500)

יותר מעניין זה האם מישהו התנסה בטכנולוגיה של GIGA MP3 ובכלל במכשירים שלהם. האם שווה את זה?

• תוכן חדש...