Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן לרכוש דינמייט אקסטרים באיזור הקריות?

אני זקוק ליריעה אחת 80*40 , או 2 חתיכות יותר קטנות.

תודה.

פורסם

יש את החנות של אוטופרט - מול קניון לב המפרץ (ממש על הפינה שם)...

אני לא יודע כמה עולה יריעה אחת - אבל קיט לבגאז' עולה 950 שקל... (הקיט הכי גדול)

בברכה!

יונתן.

פורסם
האם הקיט לבגאז' הוא יותר גדול מהקיט 9 יריעות?

תודה,

מתן.

אני חושב שאנחנו מדברים על אותו הקיט...

בברכה!

יונתן.

פורסם

Dynamat Xtreme Trunk Kit

Kit contains five 18" x 32" sheets of Dynamat Xtreme for the trunk floor, side panels, and trunk lid for the ultimate bass and reduction road noise. Self-adhesive.

Dynamat Xtreme Bulk Pak

Kit contains nine 18" x 32" pieces of Dynamat Xtreme for rear decks, doors, floors and trunk floors. Unlike Dynamat Original, Dynamat Xtreme is also recommended for trunk lids, roofs, quarter panels and under-hood installations.

פורסם

מה אמורים להיות המחירים של הקיט לתא מטען ושל הבאלק?כי אני מתעניין בזה לרכב שלי לאטימה של הדלתות הקדמיות (כן,לא טעיתי-אם כבר אז כבר עד הסוף),רק המחיר של החומר.

פורסם

אני קניתי את שלי ב 600 ש"ח, בכרמיאל, אבל זה לא אקסטרים זה חצי חצי, יש שני יריעות של אקסטרים וכמה של אוריג'נל

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
יש את החנות של אוטופרט - מול קניון לב המפרץ (ממש על הפינה שם)...

אני לא יודע כמה עולה יריעה אחת - אבל קיט לבגאז' עולה 950 שקל... (הקיט הכי גדול)

הבהרה: לאוטופרט אין חנות משלה, אלה, מחסנים ומשרדים בפתח תקווה.

בית העסק רדיו ליין הוא אחד המפיצים המורשים שלנו כמו גם, דני ממצת אור, שתורם רבות לפורום וחניות נוספות באזור.

פורסם
הבהרה: לאוטופרט אין חנות משלה, אלה, מחסנים ומשרדים בפתח תקווה.

בית העסק רדיו ליין הוא אחד המפיצים המורשים שלנו כמו גם, דני ממצת אור, שתורם רבות לפורום וחניות נוספות באזור.

אוקיי, קיבלתי...

(ד"א - לא ידעתי את העניין, תחרות הSPL האחרונה בילבלה אותי מפני שנערכה במקום... ונערכה ע"י אוטופרט.)

בברכה!

יונתן.

פורסם

לאחר שאטמתי כבר את מרבית הרכב , כולל הכל בעצם, נותרו לי מקומות קטנים שעדיין לא עברו אטימה.

היום קיבלתי הצעת מחיר לגבי דנמייט אורגינאל, קיט לדלתות שכולל 4 יריעות של 80*40 ס"מ, האם 300 ש"ח זה מחיר טוב?

עד עכשיו עבדתי רק עם דנמייט אקסטרים + יריעות פלציב.

איך הדנמייט אורגינאל יחסית לאקסטרים?

אותו הקיט, של דנמייט אקסטרים עולה 500 שקל.

תודה.

פורסם

אני יודע שמחיר לקיט תא מטען עולה 700 ש"ח,אם זה עוזר כאן למישהו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...