Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

לתחרות ה- SQ נרשמו 25 משתתפים, בהחלט מכובד לפעם ראשונה. עקב ריבוי המשתתפים אנו מעוניינים להקדים ואתם מתבקשים להירשם באוהל של אוטופרט, עד השעה 9:00.

למשתתפים בתחרות- הנכם מתבקשים:

• להגיע בזמן ולהישמע להוראות המארגנים. מי שלא יכול להגיע לאירוע, מתבקש לצלצל לתומר מחר בבוקר- לפני האירוע לו הוא רשום- לטלפון 052-6444406.
  • סדר הבדיקה הוא הסדר הרשום בפורום. השם הראשון הוא בעל הרכב הראשון שיבדק וכן הלאה.
  • להשאר ליד הרכבים עד להגעת השופטים. נהג שלא ימצא ליד רכבו, לא ימדד.
  • לא להרעיש בזמן התחרות, לא להפריע לשופטים בעבודתם ולשמור על השקט ככל האפשר.
  • לשמור על הנקיון של המקום.
  • בסיום בדיקת כל הרכבים, יעשה שכלול לניקוד של 2 השופטים, שלושת בעלי הרכבים שיקבלו את התוצאות הגבוהות ביותר ושימצאו במקום, יזכו בקיטים של דיינמאט.
  • 2 השופטים יאזינו בכל רכב מתחרה ל- 6 קטעי מוזיקה בסגנונות שונים, אחריהם יכנס איש טכני שיבדוק, רעשים נלווים (שריקות/צפצופים/התנעה/כיבוי/מאוורר). הציון המקסימאלי אותו ניתן לקבל הוא 100. רעשים נלווים יכולים לגרוע בציון.

לתחרות ה- SPL נרשמו 23 משתתפים ומשתתפת. אנו מבקשים לנהוג בבגרות ולא לנצל עובדה זו להערות שובניסטיות.

עקב ריבוי המשתתפים בתחרות ה- SQ, יתכן ותחרות ה- SPL תתחיל בשעה 13:00 ולא כפי שצויין. אתם מתבקשים להרשם באוהל של אוטופרט ולהכנס לאיזור התחרות, רק בסמוך לשעה 12:00.

עשינו כל מאמץ לקיים את התחרויות במקצועיות ושתהנו מהיום הגדוש בארועי שמע מיוחדים. שום כלל הכתוב כאן, אינו תחליף רצון טוב ולהתחשבות במארגיני הארוע, במשתתפים ובאורחים.

הצוות המקצועי של אוטופרט

פורסם

הערות שוביניסטיות?

ולמקרה שהמשתתפת תנצח

בלי הערות פמיניסטיות בבקשה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המון בהצלחה בתחרות לכל המתחרים בקטגוריות השונות.

ושוב תודה לאוטופרט על הארגון והיוזמה.

אני לצערי כפי שכבר הודעתי, לא אוכל להתחרות מהסיבה הפשוטה שהמערכת לא תהיה מוכנה לתחרות.(אבל יש למה לחכות:):)).

אני רק יכול לקוות שתמשיכו עם הקו הזה של תחרות SQ וSPL יחד, ולתת עוד קצת דגש על תחום הSQ שפחות בולט בתחרויות בישראל.

נתראה מחר,

ניר

under construction..

פורסם

בתחרות ה SPL.

הרכב הנמדד. יהיה עם מנוע דולק או כבוי. ???

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בתחרות ה SPL.

הרכב הנמדד. יהיה עם מנוע דולק או כבוי. ???

בכל תחרות SQ שנקיים, יבדק מזג האויר וההחלטה תנתן בסמוך לתחילת האירוע.

מחר צפוי להיות דיי חם, כנראה עם מנוע דולק.

פורסם

איך אפשר לקבל תוצאות עיקביות בתחרויות בלי מתח קבוע?

בלי מדידת נפח החלל (כמו במדידות רציניות בחו"ל)

אני מבין שהנושא בחיתולים אבל לעשות שכונה?

בין מתח 10 12 14 יש הבדל

בין חלל של ונדורה ל 205 יש הבדל

בין מערכות חשמל יש הבדל

שמודדים בתחרות משקללים את כל הגורמים הנ"ל

יש לכם כבר 3 משתנים לא קבועים, ממש מדידות אפשר לעשות

פורסם

שרגאמן למה אתה שלילי?

אני לא רואה שום סיבה בעולם ששתי התחרויות יערכו עם מנוע כבוי. גם מקבלים יותר עוצמה, גם אין סיכון שהמצבר יתרוקן וגם לשופטים יהיה יותר נוח לשבת ברכב.

אני חושב שלעבור 25 רכבים, לשהות כמה דקות בכל רכב עם מנוע כבוי בלי מזגן ב 12 בצהריים של אשדוד זה "לא-משו".

בהצלחה לכולנו מחר!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נהפכו

אני בעד רכב מונע

רק כך ניתן למדוד אודיו לרכב

הרי כל מה שיש לנו ברכב כבוי אפשר להרכיב בבית אז מה העיקרון

איך השופטים איי פעם שואפים למדוד רעשי מנוע ללא הנעה ?

אבל אני בעד אחידות: פעם אחת מונע = תמיד מונע !בכל התחרויות!

במדידות כמו במעבדה

ניתן שיהיה רק משתנה אחד.יותר ממשתנה אחד אזיי המדידה לא באמת יכולה למדוד משהו חוץ ממכלול כללי של גורמים

וגם איך תמדוד צליל בשני רכבים עם אקוסטיקה שונה בלי להתחשב בגודל ?

למשל איך תשווה תחרות עם מנוע כבוי

לתחרות עם מנוע פועל?

חשיבה לאורך זמן תמיד יעילה

פורסם
איך אפשר לקבל תוצאות עיקביות בתחרויות בלי מתח קבוע?

בלי מדידת נפח החלל (כמו במדידות רציניות בחו"ל)

אני מבין שהנושא בחיתולים אבל לעשות שכונה?

בין מתח 10 12 14 יש הבדל

בין חלל של ונדורה ל 205 יש הבדל

בין מערכות חשמל יש הבדל

שמודדים בתחרות משקללים את כל הגורמים הנ"ל

יש לכם כבר 3 משתנים לא קבועים, ממש מדידות אפשר לעשות

אתה מוזמן להגיע מחר ולקבל תשובות לכל השאלות.

כל מתמודד מבטא את הידע והניסיון שלו בחשמל, באקוסטיקה, בהתאמה בין פרטי ציוד שונים וכד'.

פורסם
בכל תחרות SQ שנקיים, יבדק מזג האויר וההחלטה תנתן בסמוך לתחילת האירוע.

מחר צפוי להיות דיי חם, כנראה עם מנוע דולק.

שאלתי לגבי הSPL לא הSQ

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...