Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסה, רציתי להתחרות אבל המעבר לתיבה החדשה שלי[אטומה כפולה 160 ליטר מכוונת ל35HZ] אינו מאפשר לי להתחרות כמו שצריך בסלופ של 55HZ .

באמת מבאס.

ויותר מבאס שאני סוגר שבת בתאריך הזה אז בכלל אין לי צ'אנס להגיע בכלל..

:cry:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התיבה של אלי עוברת אליך הא חביבי...

ה 55 HZ מעצבן ג םאותי. אני לא מבין מה הבעיה לעשות את המדידה בתדר אחר. 40HZ למשל.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

על "שיגעונות" [כמו שלי,שלך,של אלי] אנחנו משלמים ביג טיים!!

פורסם

אל תגיד סתם "ביג טיים", תגיד

b42272.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

Guest תמיר .א.
פורסם

אני יגיע לא בתור מתחרה.

תמיר

פורסם

סימון,איך אומרים...

הגיל עשה את שלו....

ככה זה אצל ידידנו הוותיק משכבר הימים ד"ר תמיר אסרף.

הבחור מכר את הכל [כימעט גם את עצמו] ואת העגלה הלבנה שלו לטובת גיוסו לצבא הגנה לישראל.

היו ימים,היו זמנים....

כפי שאתה גם רואה הוא מתעצל לעזור פה בפורום כמו פעם ועכשיו הוא פאסיבי,אני באמת צריך להרים לחמור ערבי הזה טלפון ולקפוץ לבינימינה לבקר לראות שהכל בסדר ...:-P

פורסם
עד כמה שאתה מחליט[כמובן באחריותך!]

יש לך עוד פרטים חיוניים בשבילי או טיפים.... כי ממש לא יודע מה לעשות שם...

תודה מראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...