Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ס.

נכנסתי היום לזאפ ובמקרה נתקלתי במגברים של חברת מקרום.

מקרום היא אחת מאותן חברות אודיו טובות-אך-לא-מוכרות (ע"ע זטק) שקיימת בעולם כבר למעלה מ 20 שנים.

בעבר מורל הייתה מייצרת להם רמקולים - דבר המעיד על הסטנדרטים של החברה. גם בפורומים בחו"ל נתקלתי בחוות דעת חיוביות על המגברים שלהם.

נראה שהמגברים הנמצאים בזאפ מתומחרים במחירים סבירים - אני מציע שכל המתלבט ברכישת מגבר בעתיד ישקול את החברה הזאת.

למען הסר ספק - אין לי שום קשר לחברה \ יבואן \ וואטאבר. אני כותב את זה רק כדי ליידע את חברי הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום!

אכן יש היום בשוק מגברים של מקרום,היבואנים שלהם זה "נטץ" אם אני לא טועה זה אותו היבואן של סאונדסטרים ו לוג'יק בארץ.

המחירים שלהם ממש סיבירים ביחס לשוק של היום וביחס לשם של החברה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דבר ראשון הם מגברים חזקים.

דבר שני אלה נתונים אמיתיים.

שכל אחד יעשה את החושבים שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש עוד כמה נתונים שצריך להתחשב כשקונים מגבר , מלבד ההספק שלו ביחס למחיר - נצילות , עיוות , באיזה Class המגבר ..

אז להגיד הוא מפיק ככה וככה , ועולה ככה וככה אז הוא יותר טוב , שגוי ישנם עוד נתונים שצריכים להתחשב בהם.

(סתאם לדוגמא ל JBL המפורסם שכולם כל כך אוהבים יש אחוז עיוות גבוה יחסית , מה שאומר שלא תשתמש בהבספק המקסימלי שלו)

פורסם

אאאיאיאיי איזו הגזמה של המחיר למגבר הזה בזאפ! המגבר הזה עולה לא יותר מה 1200 ש"ח חדש+אחריות לשנה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הם קצת יקרים משהו

4 ערוצים ב 1600 שקל

יש הרבה מותגים אחרים במחיר הזה

האמת, שדי נמאס מהשטויות שאתה כותב פה.

יש גם מגברי 4 ערוצים ב4000דולר אז??

אולי תפסיק להגיב לכל הודעה שנפתחת פה בפורום אם לך שמץ של מושג על הנושא המדובר.?

under construction..

פורסם

לפני 5 שנים היה אפשר לקנות את הקומפוננט שלהם מסדרת הracing באוטו-דיפו

אני חייב לציין שיש להם סאונד חביב ביותר - עד היום הם מותקנים בברלינגו של חבר מהעבודה, יש להם טוויטרים נעימים, מיד מורגש ומידבאס סביר - סה"כ לטעמי הצליל של הסט הזה חביב מאוד אבל אפשר למצוא דברים יותר טובים באותו טווח מחיר.

מה שכן מאוד רציתי לקנות בזמנו ולא היה לי כסף זה את הסט קומפוננט 6*9 שלהם שגם היה נמכר באוטו דיפו - באותה תקופה לא ידעתי לבנות בפיבר וגם לא תיארתי לעצמי שאני אצליח לבנות בפיבר (זלזלתי בעצמי קצת יותר מידי או שפשוט פחדתי להשתמש בידיים...) בלי להתייחס כרגע לנפחים ואיטום וכו'...

חבל שלא פירסמו קצת יותר נתונים לגבי המגברים...

פרסמו בכלל כמה זרם הם צורכים?

לא זוכר עם פרסמו THD...

דמפינג פקטור לא פרסמו וגם לא את הSNR שלו וזה קצת חבל כי זאת באמת פירמה עם שם טוב

בשביל המחיר הזה - שווה בדיקה מעמיקה יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי אישית היה מגבר של החברה הזו שנמכר לא מזמן למישהו בתור יד 2

מגבר 4 ערוצים חזק לאללה

בלי בעיות התחממות או עיוותים

החזיק תקופה טובה אצלי בלי לההרס או להתקלקל

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...