Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה חוצפה? זאת העבודה של טכנאי. אתה מצפה שהוא יבדוק לך את המגבר בהתנדבות?

אני גם מבטיח לך שאם הוא ימצא תקלה הוא יקזז לך את עלות הבדיקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי שהוא פשוט לא הלך לג.ו. ...

וממתי על בדיקה לא משלמים. ? אולי הוא לא יכול לתקן לך את המגבר או שהוא ימצא משהו שהוא ימליץ לך על תיקון יקר ולא כדאי? האם לא מגיע לו כסף על הזמן שהוא עבד ("בזבז") על מציאת התקלה ?

אנשים לפעמים כל כך קמצנים שזה הורג מעצבים לעיתים. כאילו אנשים עובדים בחינם.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
הלכתי אליו והוא לא מבין במערכות לרכב הוא ישלח למישהו והוא רוצה 80 ש"ח רק להסתכל חוצפה לא?

זה דווקא די מעניין כי כרגע יש לו 2 מגברים שלי בתיקון, ומגברים גם מאוד יקרים...ואני עדיין יושן בשקט, כנראה שאני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה.

פרט לכך,לגבי עלות הבדיקה.

מה בדיוק ציפית? שהוא יקח לך את המגבר יפתח אותו, יבדוק מה הבעיה , יכול להיות שתוך כדי הבדיקה הוא יגרום אפילו נזק, ועל הזמן שלו, על הסיכון וכמובן על הידע.

אתה משלם.

שתזמין אלייך טכנאי של מזגנים כי המזגן לא עובד, ובסוף יתברר שזה סה"כ היה להחליף סוללות לשלט, עדיין הוא יגבה ממך 60-80 ש"ח עבור "ביקור".

ככה זה ואין מה לעשות.

אם תיקון מגבר יעלה 400 ש"ח לדוגמא? אז זה יכלול את עלות הבדיקה של הטכנאי.

במידה ואתה תבחר לא לתקן אצלו, אז הוא יגבה ממך רק את עלות הבדיקה = 80 ש"ח.

under construction..

פורסם

שתזמין אלייך טכנאי של מזגנים כי המזגן לא עובד, ובסוף יתברר שזה סה"כ היה להחליף סוללות לשלט, עדיין הוא יגבה ממך 60-80 ש"ח עבור "ביקור".

אז זהו...שזה גם זול...טכנאי לא יסתכל עליך לפני ששילמת לו 150 על זה שרק הגיע אליך הביתה.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

חבר'ה לא לכעוס אני סה"כ שאלתי אותו והוא אומר 80 ש"ח רק להסתכל על כל פריט ישר 80 ש"ח מי שמרוויח 18 ש"ח לשעה קצת כבד עליו 80 ש"ח ככה בלי כלום לא?... 4 וחצי שעות עבודה וזה רק ההתחלה....

פורסם

גולף, מה אתה רוצה?

תפסיק כבר לשגע ולפתוח מיליון ת'רדים בנושא הזה. המליצו לך על שני מקומות - גש אליהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם השנייה תיקח מחיר עבור הבדיקה. בכלל, כל אחד יקח לך מחיר עבור דבר שכזה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...