Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי תיבה אטומה בנפח של 43-45 ליטר ואני רוצה עכשיו לקנות את הקיקר קומפ 400 רמס

אני רוצה לדעת איך הסאב יגיב לתיבה הזאת (מבחינת הגברה אין בעיה )אני מחפש באס חזק אבל לא נמרח

(נקודתי) ... הצעות נוספות לתיבות יתקבלו בברכה במיוחד מאנשים עם ניסיון עם הסאב

face to face with the man who sold the world

פורסם

את הדיוק המקסימלי אתה תשיג בתיבה אטומה של 28 ליטר.

אבל ראיתי פה שרשור מזמן שמישהו בנה 45 ליטר אטומה והסאב התנהג יפה בתיבה הזו ויר יותר נמוך מאשר ב 28 ליטר.

הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97339&highlight=%E1%F0%E9%E9%FA+%FA%E9%E1%E4+%EC%F7%E9%F7%F8

פורסם

איזה סוג מוזסיקה אתה שומע?

תראה הקיקר הזה הוא סאב מאוד מאוד חזק ונקודתי כשהוא נמצא בתיבה קטנה של 28 ליטר.

החסרון שלו בתיבה כזו, הוא שיש חוסר די רציני בתדרים הנמוכים, מתחת ל 35 HZ.

אני הייתי ממליץ לך להישאר עם התיבה שיש לך. הנפח שלה הוא כזה שיאפשר לסאב להמשיך ולהיות מדויק כמעט כמו בתיבה הקטנה, ובנוסף להפיק את התדרים הנמוכים יותר.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
איזה סוג מוזסיקה אתה שומע?

תראה הקיקר הזה הוא סאב מאוד מאוד חזק ונקודתי כשהוא נמצא בתיבה קטנה של 28 ליטר.

החסרון שלו בתיבה כזו, הוא שיש חוסר די רציני בתדרים הנמוכים, מתחת ל 35 HZ.

אני הייתי ממליץ לך להישאר עם התיבה שיש לך. הנפח שלה הוא כזה שיאפשר לסאב להמשיך ולהיות מדויק כמעט כמו בתיבה הקטנה, ובנוסף להפיק את התדרים הנמוכים יותר.

סימון.

מסכים ב-100 אחוז...

לי יש 2 שכל אחד בתיבה של 28

ושמעתי גם זוג בתיבה כפולה שכל צד 40 ומשהו ליטר וזה היה יותר טוב לדעתי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הסאב הזה הוא סאב נקודתי ואני מאמין שאם יש לך תיבה אטומה באוטו אז הסאב הזה ידפוק טוב ויתן לך באסים נקודתיים ולא מרוחים

למכירה מגבר קטינגאג' + סאב בזוקה של JBL !!!

• תוכן חדש...