Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה יפה - המיד וופר מאוד מעניין!

לגבי הסאב - שמעתי שלearthquake יש כמה סדרות טובות של סאבים - אבל למיטב הבנתי הם יותר תוקפים את שוק הSPL ולא הSQ...

המגברים שלהם ידועים כטובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה יפה - המיד וופר מאוד מעניין!

לגבי הסאב - שמעתי שלearthquake יש כמה סדרות טובות של סאבים - אבל למיטב הבנתי הם יותר תוקפים את שוק הSPL ולא הSQ...

המגברים שלהם ידועים כטובים.

נכון, הסאבים שלהם "מתמחים" בSPL, אבל מצד שני ברכב כמו קטנטן כמו יאריס גם סאב 8" יעשה את העבודה, היו הרבה מאוד בעיות של התאמה של גודל פיזי בתא המטען.

הבעיה של המידוופר הזה, היא העלות שלו, שאיכשהו בארץ הוא מתומחר מעל לסט קומפוננט יקר...

הגדלים מקדימה הם 6.5 למידוופר, 5 ורבע מידים, וטויטר.

לדחוף את ה5 ורבע לחורים המקוריים מקדימה - זאת היתה תעלומה. (המקורי שם הוא 4")

פורסם

מר alfa156 יקר!

אני לא מכיר את המערכת שלך, ולכן התייחסתי יותר לשלושת המערכות של הפאסאט, הגולף (נראה לי זאת הייתה גולף) והמזדה MX3 - עם הציוד בשווי 150 אלף שקל! (רק הציוד!)

תסכים איתי שהשוואה בין זה לבין מילניום 5.25 שעלו בזמנו איזה 350-400 שקל ו6*9 של פולס שעולה 450 שקל, זה לא ממש השוואה שוויונית...

אומנם יש לי מגבר של XETEC מסדרה גבוהה, וסאב שרכשתי רק לאחרונה של פירלס - שגם הוא מעולה... אבל הרמקולים עצמם הם מאוד פשוטים יחסית לדברים שהיו אצל אנשים בתחרות...

אני לא ממש מכיר את הרכיבים שלך, ולא יודע כמה הם עולים בארץ... אבל אני מניח שאם עשית בניות או אפילו איטום מינימאלי - המערכת שלך כבר יותר מושקעת משלי בכמה רמות!

בסה"כ, אני לא בוכה על זה שהתחרות לא הייתה הוגנת או כל תלונה אחרת... מה לעשות שמ20 מכוניות קשה לעשות 7 קטגוריות של מתחרים!

להיפך! אבל אני מאוד שמח על התוצאות, ושמח שתפסתי מקום מאוד מכובד (מבחינתי לפחות) במינימום השקעה כספית!

שוב - העניין רק הוכיח לי מחדש שמערכת SQ טובה, היא 30 אחוז אלמנטים ו70 אחוז כיוונון!

בברכה!

יונתן.

פורסם
מר alfa156 יקר!

אני לא מכיר את המערכת שלך, ולכן התייחסתי יותר לשלושת המערכות של הפאסאט, הגולף (נראה לי זאת הייתה גולף) והמזדה MX3 - עם הציוד בשווי 150 אלף שקל! (רק הציוד!)!

אני לא רוצה להיכנס לזה, כי זאת לא מטרת התחרות, ואני מבין מה אתה אומר מבחינת קטגוריות, אבל אני מכיר את המקום הראשון (הפאסט) והמערכת שלו רחוקה שנות אור מ150 אלף ש"ח (אין לי מושג מאיפה הבאת את המספר ההזוי הזה (אפילו בקנה מידה), את הMX3 לא ראיתי ולא מכיר, אלא אם כן התכוונת ליאריס TS שעל הרכב הזה דיברתי)

קח שהנה דוגמא ל2 מקומות מ3 הראשונים שאין להם מערכת במיליונים שהיא HI END, לצערי גם בגולף אין לי מושג מה היה מותקן, ניחוש פרוע? גם רחוק מ150 אלף שח.

אגב תיקון טעות : הHU הוא JVC KD-SH909, ולא 707 כפי שצויין בהודעה הקודמת (שאיני יכול לערוך).

בהצלחה הפעם הבאה.

פורסם

אוי... עד כמה שאני לא רוצה להתחיל את הוויכוחים האלה... (הרי שנינו מבינים למה התכוונתי)

את הMX3 לא ראיתי ולא מכיר, אלא אם כן התכוונת ליאריס TS שעל הרכב הזה דיברתי)

בדיוק בגלל זה אתה לא מבין מאיפה הבאתי את המספר הזה...

אני מדבר על מכונית התצוגה הכחולה עם הציורים על כל האוטו, שהיו לה שני סאבים של פוקאל בריליום, קומפוננט 3 חלקים של בריליום, מגברים של אודיסון ועוד מיני מטעמים מדהימים! (צירפתי תמונות).

שאלתי את הבחור שהגיע עם הרכב - והוא אמר לי שרק הציוד באוטו מגיע לסך של כ150 אלף שקל... וזה לא כולל את כל הבניות והקישוטים המדהימים של הרכב!

אני לא מדבר על האוטו של יאריק - אם כי עדיין המערכת שלו יחסית מאוד יקרה... (ב"מערכת" אני מתכוון גם לבניות ואיטומים)

11.JPG

מפגש באשדוד 077 copy.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

ידידי לסיום הויכוח:

את המכוניות שצירפת (שחשבתי שאני לא מכיר) לא משנה לי מה עלות הסחורה שיש בפנים, היא מבחינתי "רכב תערוכה" ולא השתתפה בתחרות SQ , כמו שהיא לא התחרתה בך היא גם לא התחרתה בי, כך שהמחיר של כל הציוד לא רלוונטי.

אגב הרכב באמת מדהים. מבלי להיכנס לכמה זה עלה.

פורסם

היא דווקא כן התחרתה, ואני יודע זאת משום שהבחור שהנחה את חלוקת הפרסים - ציין שעוד מכונית (חוץ משלושת הזוכים) שהשופטים אהבו ושהייתה טיפה פחות טובה משלושת הראשונים - הייתה מזדה MX3... וכזאת הייתה שם רק אחת.

יכול להיות שאני טועה - אבל ממה שהבנתי - את המקום הרביעי לקחה המזדה הכחולה המדהימה!

בברכה!

יונתן.

פורסם
לאוטו פרט - מאוד חשוב לי לקבל את דף התוצאות

לא סתם קיבלתי ציון נמוך...

ישבתי עם כמה חברה טובים - כמו שלומי (אודיופיל) לדוגמא - הבמה אצלי מפוזרת ונמוכה מידי - הזמר מתחבא בשני מקומות - מתחת להגה ובצד ימין.

הבאס היה לא מדוייק, מרוח מידי.

קיבלתי המון עצות טובות לשיפור - חברה מצויינים היו - מתן, אבי, דניאל, איתמר, אוראל, רז, ליאור, JMG...שוב אני לא זוכר את השם הפרטי - מבאס אבל ממפגש למפגש זה ישתפר...

בבאס טיפלתי אחרי השיפוט - מתברר שכיוונתי לא טוב את האקולייזר של הHU

בבמה טיפלתי אתמול בלילה עד כמה שיכולתי - שיחקתי עם הפאזות של הטוויטרים עד שהצלחתי להרים את הזמר מהרצפה לדשבורד ושיחקתי עם הכוונים של הHU עד שהצלחתי להגיע להרגשה שהיא לפחות נכונה.

אני יודע שיש לי עוד המון דברים לשפר וחלקם הגדול גם תלוי ברכיבים שיש לי במערכת - עם הזמן, עם הסבלנות, עם התקציב - לאט לאט אני אטפל בדברים האלה.

לבינתיים - אני מרוצה מאוד מהמערכת הנוכחית ואני אנסה להוציא את המיטב מהקיים.

מי שרוצה לקבל את דף התוצאות, מוזמן להתקשר לאוטופרט, לתת פרטים מזהים ואנו נשלח לו את הדף בפקס'.

פורסם

תודה! אני אעשה את זה כבר מחר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למרות שיש שירשור, יש לי שאלות נקודתיות. אני מקווה שזה בסדר שפתחתי על כך שרשור חדש, אם לא אז אנא לצרפו לשרשור הכללי של התחרות.

האם יש כאן תיאור של מה מותקן ברכבים שניצחו במקום 2 ו 3 בתחרות שהיתה ביום שישי האחרון באשדוד לכבוד האירוע של 4 שנים לקארס פורום?

איזה אוטו זכה במקום 2 ואיזה במקום 3 .

מאוד מעניין אותי, איזה טוויטרים היו לרכב שזכה במקום ה 2 דווקא.

האם השופטים ציינו מה היה חסר לרכב שזכה במקום ה 2 "בלבד"..

בכללי, על מה ירדו נקודות? מה עיניין את השופטים לטוב ולרע מעבר לצליל נקי ובמה איכותית?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא הבנתי משו..

באיזה רכב יריב ריינזלבר

הישתתף בתחרות SQ... לא במזדה MX 3שלו...?

ואם כן.. אז מישו יוכל להסביר איך יתכן הדבר שהוא לקח "רק" מקום חמישי עם הסט אוטופיה ברליום המדהים שלו...?

ואם אכן לא..

באיזה רכב הישתתף.. וובקשה מה היה הציוד בו..?

[=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...