Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שספגתי ביקורות (אני חייב לציין שביקורות בונות ולא "חותכות") החלטתי שאני צריך ליישם את הלקחים-שזה אומר פודים חדשים לטוויטרים,איטום דלתות מאסיבי וחיבור בין הפוד של הרמקול לנפח של הדלת.

הבנתי כבר שאני צריך להוריד את הגובה של הטוויטר ולבנות פוד חדש על מנת להשיג זוית טובה יותר,אבל פה אני נכנס לדילמה,לגבי הגובה אין לי ספק איפה למקם,לגבי הזוית הרבה המליצו OFF AXIS למרות שמדובר בMT22 שלפי דעתי כל הגדולה שלו היא בON AXIS כלומר היכולת שלו לנגן בצורה כזו ולא להיות צורם ומציק. שמעתי אותו אצל ניר על ON ואהבתי,שמעתי אצל רומן על OFF והיה נשמע אנמי (אולי בגלל שהוא השיק אותו כמעט לגמרי). עכשיו עד כמה שהבנתי אם יש אופציה לON והיא נשמעת טוב זה עדיף בהרבה על OFF בגלל שסך הכל כשרמקול במצב ON AXIS הוא נשמע טוב יותר,מפורט יותר-השאלה מה תורם יותר לבמה טובה יותר?ועוד שאלה-אני מעוניין בבמה קדמית שתשמש לשתי הנוסעים הקדמיים כאופטימלית עד כמה שאפשר,כי אני גם נמצא בחלק מהנסיעות במושב הנוסע וזה חשוב לי שלא רק הנהג יהנה מבמה כמה שיותר טובה אלא שתי הנוסעים הקדמיים-ההגיון שלי אומר שצריך במה ממורכזת עד כמה שאפשר,במצב הזה מה עדיף ON AXIS או OFF AXIS?

בנוגע לאיטום,חשבתי כבר איך לעשות רק רציתי להתייעץ אם זה אמור לצאת טוב עם ביצוע ראוי-

לפתוח חור בתחתית של הפוד,ולחבר את החור לחור שבדלת בעזרת טבעות MDF אטומות עד כמה שאפשר,עם סיליקון,דבק נרים בניהן וכו' כולל אטימה לדלת כמובן-זו הדרך או שיש דרך טובה יותר?

קשר לדיינמאט,אני מחפש באלק של אקסטרים ועוד לא מצאתי אז יש למישהו איך לעזור או להציע מאיפה לקנות עד איזור ת"א (ודרומה) זה יהיה מצויין.

פורסם

מה קורה אבי. צור איתי קשר לגבי הדיינאמאט.

אחרי שספגתי ביקורות (אני חייב לציין שביקורות בונות ולא "חותכות") החלטתי שאני צריך ליישם את הלקחים-שזה אומר פודים חדשים לטוויטרים,איטום דלתות מאסיבי וחיבור בין הפוד של הרמקול לנפח של הדלת.

הבנתי כבר שאני צריך להוריד את הגובה של הטוויטר ולבנות פוד חדש על מנת להשיג זוית טובה יותר,אבל פה אני נכנס לדילמה,לגבי הגובה אין לי ספק איפה למקם,לגבי הזוית הרבה המליצו OFF AXIS למרות שמדובר בMT22 שלפי דעתי כל הגדולה שלו היא בON AXIS כלומר היכולת שלו לנגן בצורה כזו ולא להיות צורם ומציק. שמעתי אותו אצל ניר על ON ואהבתי,שמעתי אצל רומן על OFF והיה נשמע אנמי (אולי בגלל שהוא השיק אותו כמעט לגמרי). עכשיו עד כמה שהבנתי אם יש אופציה לON והיא נשמעת טוב זה עדיף בהרבה על OFF בגלל שסך הכל כשרמקול במצב ON AXIS הוא נשמע טוב יותר,מפורט יותר-השאלה מה תורם יותר לבמה טובה יותר?ועוד שאלה-אני מעוניין בבמה קדמית שתשמש לשתי הנוסעים הקדמיים כאופטימלית עד כמה שאפשר,כי אני גם נמצא בחלק מהנסיעות במושב הנוסע וזה חשוב לי שלא רק הנהג יהנה מבמה כמה שיותר טובה אלא שתי הנוסעים הקדמיים-ההגיון שלי אומר שצריך במה ממורכזת עד כמה שאפשר,במצב הזה מה עדיף ON AXIS או OFF AXIS?

בנוגע לאיטום,חשבתי כבר איך לעשות רק רציתי להתייעץ אם זה אמור לצאת טוב עם ביצוע ראוי-

לפתוח חור בתחתית של הפוד,ולחבר את החור לחור שבדלת בעזרת טבעות MDF אטומות עד כמה שאפשר,עם סיליקון,דבק נרים בניהן וכו' כולל אטימה לדלת כמובן-זו הדרך או שיש דרך טובה יותר?

קשר לדיינמאט,אני מחפש באלק של אקסטרים ועוד לא מצאתי אז יש למישהו איך לעזור או להציע מאיפה לקנות עד איזור ת"א (ודרומה) זה יהיה מצויין.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

רמקול תמיד יישמע הכי טוב "און אקסיס". הסיבה שהרבה אנשים מפנים אותם למקומות אחרים זה לרוב בגלל שהם צורמים להם מידי, ואפילו הנחתה של 3 DB בקרוס לא מרסנת את מרבית הטוויטרים שיש בשוק. כמו כן מי שיש ברשותו מכשיר מתקדם בעל אופציית תיקוני זמן גם יכול להרשות לעצמו זוויות משונות לטוויטר כי הן ניתנות לתיקון בקלות יחסית.

כל עוד שיש לך שליטה מלאה על הטוויטר - אין שום סיבה בעולם לא למקם אותו "און אקסיס".

אם אתה רוצה שכל הנוסעים ברכב יהנו - את הטוויטרים צריך לכוון לכיוון מרכז הרכב, קצת מתחת למראה האמצעית. קח בחשבון שטוויטר שמאל ממש לא יהיה "און אקסיס". ימין עוד יהיה בסדר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז כמו שאתה אומר,הכיוון הכללי אמור להיות על הקורות באיזור הגובה שמתת למראה מכוונים און אקסיס 30-40 מעלות לכיוון תא הנוסעים

פורסם

כן... מין פשרה כזאת שכל הצדדים יהיו מרוצים.

אבל למרות זאת אין תחליף למשחקים. תיאורייה לא תמיד תופסת באודיו לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...