Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פיג'ו 206 במגש מאחורה של הרכב יש רמקולים של 6*9 פיוניר 180 וואט כל אחד...

מקדימה אני לא יודע איזה רמקולים כי לא פתחתי את הדלתות אבל שומעים בהם באמת טוב..

רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות רמקולים של פיוניר נגיד אלו

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=549&lead_id=&look=

רציתי לדעת אם אני חייב אבל חייב מגבר לרמקולים כדי לשמוע טוב ואם כן אז תנו לי הצעות למגברים נגיד עד 1000 שקל.. אני לא ממש מבין בתחום המערכות אז אני ימשמח להצעות תודה..

פורסם

דבר ראשון תערוך את ההודעה שלך לפני שינעלו אותה

חייב זה רק לשירותים.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

מה אתה רוצה לעשות? אמרת שכבר יש לך 6X9 מאחורה. אתה מעוניין להחליף אותם?

בכל מקרה הפיוניר האלה מאוד צווחניים. ניתן להפעיל אותם בקלות ללא מגבר, וגם מגבר יעבוד איתם יופי. קח בחשבון שהם מאוד דומיננטיים ומושכים את הסאונד אליהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אישית לא ממליץ על פיוניר, יש מספיק תחלופות טובות לפיוניר באותו מחיר, מורל לדוגמה, JBL..

אבל במידה ואתה רוצה פיוניר אני הייתי הולך על הדגם של ה420W והוא יעבוד חזק בלי מגבר ועוד יותר חזק עם מגבר..

אם אתה לא מתכנן להביא מגבר בעתיד הייתי קונה את הפיוניר 260W הם יעבדו טוב עם הגברה של HU בלבד.. חבל לקנות רמקולים שלא ניתן לנצל אותם

רותם

פורסם

אמרת שיש לך כבר פיוניר 180 וואט מאחור ורמקולים פשוטים מקדימה - אולי שווה לך לחשוב על סט קומפוננט ?

שווה לך להשקיע יותר בבמה הקידמית שלך , בסופו של דבר אתה תהיה מרוצה יותר , עכשיו לא חסרים סטים שיכולים לעבוד

עם \ בלי הגברה , הכל תלוי מה אתה מעדיף.

פורסם
אמרת שיש לך כבר פיוניר 180 וואט מאחור ורמקולים פשוטים מקדימה - אולי שווה לך לחשוב על סט קומפוננט ?

שווה לך להשקיע יותר בבמה הקידמית שלך , בסופו של דבר אתה תהיה מרוצה יותר , עכשיו לא חסרים סטים שיכולים לעבוד

עם \ בלי הגברה , הכל תלוי מה אתה מעדיף.

מצטרף להמלצה, קומפוננט קדמי, ולהוסיף הגברה וסאב בהמשך הדרך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבנתי אותכם.. תודה רבה לכם.. ועכשיו אם אפשר לקבל כמה הצעות לגבי קומפוננטים אני ישמח..

פורסם

תלוי בתקציב שלך ..

במקרה ואתה לא רוצה להגביר את הקומפוננט אז לך על המורל PULSE

אם אתה הולך להגביר אותם איזשהי פעם אז לך על משהו טיפה יותר חזק...

פורסם

לפי דעתי אם לא מתוכננת הגברה חבל להשקיע במשהו כמו המורל פולס, הרדיו דיסק אפילו לא יזיז אותו, אצלי הוא מותקן אז מן הסתם אני מדבר מניסיון, אם אתה לא חושב שתמשיך להשקיע במערכת ולא תביא הגברה לקומפ' לדעתיי לפחות תביא 6*9 לאחורה ועזוב אותך. כמה שהעצה הזאתי נוגדת את כל הדעות פה של כולם בטח. אבל אם אתה חושב שיש אפילו סיכוי קטן שתביא הגברה בעתיד מומלץ בחום, מה שזה נותן אי אפשר לתאר, לא מתחרט לרגע ששמתי על זה את הכסף שלי (=

זה לא ניתן בכלל להשוואה מול איזשהו 6*9 בתור תחלופה כמובן..

רותם

פורסם
לפי דעתי אם לא מתוכננת הגברה חבל להשקיע במשהו כמו המורל פולס, הרדיו דיסק אפילו לא יזיז אותו, אצלי הוא מותקן אז מן הסתם אני מדבר מניסיון, אם אתה לא חושב שתמשיך להשקיע במערכת ולא תביא הגברה לקומפ' לדעתיי לפחות תביא 6*9 לאחורה ועזוב אותך. כמה שהעצה הזאתי נוגדת את כל הדעות פה של כולם בטח. אבל אם אתה חושב שיש אפילו סיכוי קטן שתביא הגברה בעתיד מומלץ בחום, מה שזה נותן אי אפשר לתאר, לא מתחרט לרגע ששמתי על זה את הכסף שלי (=

זה לא ניתן בכלל להשוואה מול איזשהו 6*9 בתור תחלופה כמובן..

את המורל פולס ניתן להגביר דרך הרדיו דיסק בלי שום בעיה!

תקרא חוות דעת בzap.co.il יש המון חוות דעת על הקומפוננט הזה ללא מגבר..

בברכה,

אמיר

פורסם

אחי אני לא צריך חוות דעת של אפחד, יש לי אותו למטה באוטו..

תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין. לא אמרתי שהוא לא יפעל, אלא אמרתי שהתוצאות שלו לדעתי בלי מגבר לא מספקות.. זה סט שנועד לעבוד עם מגבר לדעתי אם אין כוונה להביא מגבר בעתיד חבל על השקעה בקומפ'

רותם

פורסם
אחי אני לא צריך חוות דעת של אפחד, יש לי אותו למטה באוטו..

תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין. לא אמרתי שהוא לא יפעל, אלא אמרתי שהתוצאות שלו לדעתי בלי מגבר לא מספקות.. זה סט שנועד לעבוד עם מגבר לדעתי אם אין כוונה להביא מגבר בעתיד חבל על השקעה בקומפ'

טוב איך שאתה רוצה כל אחד והטעם שלו.. ואתה צדקת ב100% כשאמרת שהוא יותר עדיף על מגבר הוא יותר נציל !..

למרות שהוא מוגבר גם על רדיו דיסקים הוא מוגדר גם הקומפוננט הזה כ:

"מפלצתי על המגבר,חמוד על הרדיו.."

בברכה,

אמיר

פורסם

מסכים עם ההגדרה אחי. אבל לדעתי יותר חמוד אם כבר אז משו שאתה מנצל יותר, עם הגברה של רדיו הוא חמוד וזהו.

אני מרוצה ממנו גם ככה אבל אם לא הייתי מתכנן על מגבר הייתי מביא איזה 6*9 וזהו.

שמע צודק. הכל עניין של טעם אין יותר מה להוסיף (= בקיצר בהצלחה במה שייצא בסוף.

רותם

• תוכן חדש...