Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קומפ' מורל פולס 6.5 עכשיו יש לי כמה שאלות, בדפי נתונים שלו מופיע שהוא 120RMS, עכשיו השאלה זה כל הסט 120, כלומר הוופר והטוויטר או רק הוופר לבד הוא 120? כי גם שהסתכלתי בדפי נתונים רק של הרמקול הקואקס. אז מופיע 120RMS..

שאלה נוספת היא שהתקנתי את הקומפ' אז שאלתי את המתקין אם הוא מכוון לי את הקרוס כמו שצריך גם, והוא אמר לי שבדגם הזה זה הגדרות בילט אין שאין מה לכוון בקרוס, אבל הוא לא נראה לי כזה בטוח, אז הוא דיבר אמת או לא?

תודה רבה,

רותם

רותם

פורסם

כל דרייבר(רמקול אחד/וופר אחד או איך שלא תקראו לזה..) הוא 120RMS...

שני ה(רמקולים/הוופרים) הם 240RMS.

לגבי מה שאמר המתקין אני לא יודע אם הוא דובר אמת או לא משום שלעולם לא התנסיתי במורל.

בברכה,

אמיר

פורסם

זאת לא השאלה שלי אחי.

הקומפ' מורכב מ4 אלמנטים שמוזנים מהקרוס בעיקרון. הקרוס מפצל את ההגבר לטוויטרים ולוופר.

אבל בעיקרון הוופר לבד הוא 120 RMS או שוופר וטוויטר זה 120 RMS?

מקווה שעכשיו מובן לך יותר

רותם

פורסם

אתה מתייחס לחיבור על הקרוס הפסיבי, ועל הקרוס אתה נדרש לתת הגברה של 120וואט RMS.

זה מה שאתה צריך להתייחס אליו, בחיבור הגברה נפרדת לכל אלמנט אתה תידרש להתחשב בהספק העבודה הנדרש של כל אלמנט.

על פולס אני אמליץ על חיבור בשימוש בקרוס הפסיבי ועם הגברה נאותה.

under construction..

פורסם

אוקיי סבבה בערך ענית לי, אז מה שאני צריך לחשוב זה שרמקול + טוויטר = 120 RMS , נכון?

ואל תדאג לא תכננתי על איזה בי אמפינג עם מורל פולס חח. סתם לידע כללי.

בהנחה שהייתי מחבר וופר לבד הוא היה 120 RMS אבל נכון?

כי בעיקרון ככה הנתוני יצרן ממה שאני מבין, אפילו שבזמן חיבור לקרוס הוא לא 120.. (אני מדבר הכל בתיאוריה, בהנחה היפוטתית ש120 RMS זה 120 RMS וכו'. )

רותם

• תוכן חדש...