Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בחודשיים האחרונים התחלתי ברכישת ציוד אודיו חדש לרכב שלי שכולל: סאב קיקר l7 ומונו של קיקר 1200.1 , כרגע יש לי מגבר של אינפינטי 6 יציאות שמגביר קומפוננט של מוראל(הייבריד),בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את האינפינטי במגבר 4 ערוצים (כנראה קיקר 650.4)

לצורך ההתקנה אני גם רוכש ערכת התקנה של סאונדסטרים .

עכשיו אני לא יודע איך אני מכניס הכול לתא מטען כך שישאר לי הרבה מקום(מאוד חשוב לי)

וכאן אני מבקש את דעתכם. חשבתי בכיוון של פלטה שאליה יורכבו המגברים,קבל,מפצלים ומעליה עוד פלטה אים חלונות פרספקט אולי, כך אני יאבד רק קצת גובה של תא המטען שזה לא ממש משמעותי ורק הסאב יתפוס את נפח התא מטען שזה גם לא משמעותי כי התיבה שלי קטנה!

הינה דוגמא, משהו בסגנון הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=25087

בבנייה כזאת הגישה לגלגל הרזרבי עדיין קיימת?

סלבה מחכה לתגובה והכוונה ממך ומאנשים אים רעיונות אחרים אני גם אשמח לשמוע.

אני שוב אומר שאני לא מעוניין "בסופר בנייה" אלה משהו פשוט ולעניין שלא יקח לי את כל הבאגאז'!

הבעיה היא שגם אי אפשר לחבר את המגברים על הפלטה שיש לי בגב המושבים כי היא פשוט קטנה מידי ואין מקום,שלא לדבר גם על לחבר על הפלטה קבל ומפצלים,זה יהיה בלאגן אחד שלם!

איזה עוד אופציות לבנייה יש לי על מנת לחסוך במקום בבאגאז'?

תודה!

מדובר בסופר לנסר 97!

פורסם
הוא אמר !

סופר לנסר 97..

אחרי שראיתי את התגובה של סרגיי השתמשתי באופציית העריכה!

ועכשיו חבר'ה באמת למישהו יש רעיונות כולשהם שיוכלו לעזור לי?

או הסבר על איך בדיוק אני מגיע לגלגל הרזרבי בעת הצורך כאשר אני בונה פלטה ושם עליה את המגברים וכול שאר הציוד ומעליה פלטה של הריצפה של הבאגא'ז?

פורסם

לגבי הגלגל הרזרבי

אתה פשוט עושה רצועה איזו שהיא חזקה שברגע הצורך תוכל להרים איתה גם את המגברים וגם

את מה שמכסה את הגלגל אופציה זו לא ממש נוחה אבל היא אפשרית

האופציה השניה היא למקם את המגברים מסביב לגלגל ולעשות פתח כזה שאפשר להרים אותו רק

כדי לקחת את הגלגל

בתמונה אפשר ליראות את הרצועה שדיברתי עליה שאיתה מגיעים לגלגל

1.jpg

15.jpg

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...