Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למנהלים בבקשה אל תנעלו אם זה לא מספיק טוב תגידו לי בבקשה מה לכתוב..

אז ככה אבא שלי עבר לפני שבועיים למזדה..וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת התקנתי מערכת והיא נגנבה אז

כמו שאמרתי קניתי מערכת חדשה אבל לפני קניית המערכת התקנתי רמקולים אחוריים על הרדיו דיסק אז לאחר יומיים התחילה בעיה ברכב החלונות הם אוטומטיים עולים לבד עם נעילת הרכב מאז הם לא עולים וגם הטלפון של הרכב לא מתכבה..עכשיו האם הבעיה קרתה ממני?? אני רוצה לדעת בבקשה.. ובכלל האם הקצר שקרה (לפי מה שנאמר במוסך לאבא שלי..) נובע מין המערכת?

אם כן מה עושים ואיך אני מתקן את "כל מה שעשיתי"?

הרכב הוא מזדה 323.. שנת 2003 אהה ושכחתי לומר במזדה 323 הכל מאחור הוא פלסטיק(המגש) אז כשהוצאתי אותו יכולתי להתקין רמקולים אחוריים האם משום מה שם שוחרר כבל חשמל שהוא מפעיל תחלונות?

תודה,

אמיר

• תוכן חדש...