Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר כמה חודשים פה בפורום והתעניינות וקריאת הרבה מאמרים ושמיעת כמה רמקולים אצל חברים קניתי לי מערכת כדי ליהנות בה.. מערכת קלה כזאת שאשמע פחות או יותר בומים קלים..

וזה לאחר שנגנבה המערכת שהייתה לאחי..(אני ואחי קנינו ביחד את המערכת הזאת.. וגם אם תגידו שלא קניתי ושאני סתם רושם.. אבל אני באמת קניתי

אז ככה.. היה בהישג ידי רמקולים 350 וואט של פיוניר ב150 שקל אז קניתי אותם למה לא ..

והנה:

HU-פיוניר DEMP או DEHP 480...לא זוכר משהו כזה שהרכב יהיה פה אני ארשום שוב..-300 שקל.

רמקולים אחוריים - פיוניר 350 וואט-ב150 שקל.!

רמקולים קדמיים-את האורגינלים של מזדה.. ומשום מה אני חושב שיש לי איטום ברכב יש לי כזה ניילון על כל הדלת מודבק(הרכב עם אבא שלי יד שנייה.. זאת אומרת קנינו אותה מבנאדם..)..(מAVIS בעצם..)

מגבר-מחבר שלי LIGHTNING AUDIO S4.300 - ב350 שקל.

וסאב-גם מחבר שלי PUNCH XLC אני חושב או ש150 RMS או 200..-ב400 שקל.

הכל ביחד יצא לי 1500 שקל.

מה אתם אומרים ?

אז הכל יצא לי עם קניית כבלים והכל(אני התקנתי..)

פורסם

אכן.. כן זה המכשיר הזה..הוא מחבר שלי אז עשה לי מחיר ממש טוב.. הוא עצמו קנה אותו גנוב ב500 שקל.. אז נתן לי אותו ללא שריטוט ללא כלום..

פורסם
הוא מחבר שלי אז עשה לי מחיר ממש טוב.. הוא עצמו קנה אותו גנוב ב500 שקל.

אם אתה ידע שמדובר במוצר גנוב אתה שותף לעבירה על פי חוק העונשין ותהיה חשוף לכל המשמעויות הפליליות הנובעות מכך, אני לא הייתי מתהדר בכך שרכשתי מוצר גנוב בזול.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אחלה מ"ע ... והכי חשוב אחלה מחיר :) תתחדש.

שאלה: המגבר של לייטנינג - זה סדרה BOLT או STORM או STRIKE?

http://www.lightningaudio.com/latech/library/amplifiers/2000_Strike4ChAmps_MAN.pdf

זה קישור למגבר .. המגבר הוא מדגם STRIKE ..

מה ההבדל בין הסוגים ומה הכי טוב ?? ואם המחיר של כל המערכת סביר ?

פורסם
אם אתה ידע שמדובר במוצר גנוב אתה שותף לעבירה על פי חוק העונשין ותהיה חשוף לכל המשמעויות הפליליות הנובעות מכך, אני לא הייתי מתהדר בכך שרכשתי מוצר גנוב בזול.

למה לבאס אותי על ההתחלה ...

חוץ מזה אני הולך להחליף את הרדיו הזה.. כי אני לא ממש נהנה להיות בקרבת פיוניר.. אני הולך לקנות משהו יותר נורמלי.. סוני/קנווד/אלפין..

פורסם

אני לא אתחיל להסביר לך מה המשמעות של קנית מוצר גנוב , אבל רק תחשוב ככה - איך היית מרגיש אם מחר בבוקר

אתה מגיע לאוטו שלך וה HU שלך נגנב ?!? לא נעים נכון .... ובכך שאנשים קונים את המוצרים הגנובים - התופעה נמשכת !

וזה לא קשור ללבאס - אמרת שאתה פה כבר כמה חודשים , אז אתה מבין כמה אנשים משקיעים ומעבר לכסף רב ,

אלה בתכנונים , ריצות , בדיקות , השוואות והכל כדאי שהם יהיו מרוצים מההשקעה שלהם , עד שמגיע איזה ערס ומרוקן

להם את האוטו , תחשוב על זה פעם הבא לפני שמציעים לך מוצר גנוב.

פורסם

בגלל זה אני גם מחליט להחליף תרדיו..

פורסם
אני לא אתחיל להסביר לך מה המשמעות של קנית מוצר גנוב , אבל רק תחשוב ככה - איך היית מרגיש אם מחר בבוקר

אתה מגיע לאוטו שלך וה HU שלך נגנב ?!? לא נעים נכון .... ובכך שאנשים קונים את המוצרים הגנובים - התופעה נמשכת !

וזה לא קשור ללבאס - אמרת שאתה פה כבר כמה חודשים , אז אתה מבין כמה אנשים משקיעים ומעבר לכסף רב ,

אלה בתכנונים , ריצות , בדיקות , השוואות והכל כדאי שהם יהיו מרוצים מההשקעה שלהם , עד שמגיע איזה ערס ומרוקן

להם את האוטו , תחשוב על זה פעם הבא לפני שמציעים לך מוצר גנוב.

כבר עבר שנה + מאז שגנבו לי את ה304C ומגבר של STING .. ואני עדיין כל כך רותח , הייתי רוצה לפגוש את הגנב פנים מול פנים..........

פורסם

כמה בולשיט ה' ישמור...

זה 300, כאן 300, גנוב, לא גנוב...

מה זה השטויות האלו, כמה בולשיט יא אללה.

STRIKE 350 שקל? ארבע יציאות?

Maserati.

פורסם
כמה בולשיט ה' ישמור...

זה 300, כאן 300, גנוב, לא גנוב...

מה זה השטויות האלו, כמה בולשיט יא אללה.

STRIKE 350 שקל? ארבע יציאות?

המגבר הנ"ל הוא לא מציאה גדולה... 30 רמס כפול 2 + 60 רמס כפול 2 ב 4 אום. דגם שנת 2000.

הבולט B.2.300.4 כבר יותר טוב....

פורסם

כן 4 יציאות.. ציינתי שהמגבר משומש והוא מחבר! המגבר לא גנוב .. רק הרדיו דיסק שיש לי עגימות נפש עכשיו ממנו.. הנה התחלתי להחטיף לו בפטיש 5..שיילכו לעזאזל ה300 שקל..

ותגיד מה הקטע עם הSTRIKE ? הם הכי טובים בחברה?

פורסם
המגבר הנ"ל הוא לא מציאה גדולה... 30 רמס כפול 2 + 60 רמס כפול 2 ב 4 אום. דגם שנת 2000.

הבולט B.2.300.4 כבר יותר טוב....

תאמין לי בשנת 2000 הוא היה מציאה מציאה.. היו בשנת 2000 גם חלק מאנשים חולמים לקנות כמו המגבר הזה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...