Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר תודה,

אבל אין לי חוטים משוחררים בשום מקום באוטו, גם סאב אגב אין, ואף פיוז לא נשרף אצלי...

בכל אופן, כרגע חזרתי מנסיעה של שעה בערך,

פתחתי את הבגאג- והמגבר חם... חם מאוד!

אני יכול לגעת בו ביד למשך 5 שניות בערך..לא יותר...כי הוא חם!

אני כרגע עם פיוז 7.5A

מה עושים? האם תמיד מגברים מתחממים ככה?

האם עלי להתקין עליו מאורר או משהו?

תודה!

פורסם

1.אין דבר כזה מגבר שלא מתחמם כל המגברים מתחממים.. אז הוא תקין אל תדאג.

2.תחליף תפיוז של ה7.5 אמפר כי זה לא טוב מגבר רגיל צורך בין 15 אמפר ל 30 אמפר..וה7.5 לא יעמוד בעומס הרבה זמן ויישרף..

3.המגבר שלך כל כך חם משום שהוא על הכיסא ושם אין מה שיקרר אותו אז זאת תופעה נפוצה זה רגיל.. אכן הוא נהיה כמו תנור .. כדי לסדר תבעיה הזאת תרכיב לו מאוורר..

4.תראה אם יש לך את המערכת הזאת יותר משנה ולעולם לא החלפת פיוז וכלום אז אל תדאג זה בסדר גמור בדרך כלל כדי לשמור על מיטבה של המערכת לא בכל פעם שנשרף פיוז אתה הולך וקונה אלה מידי פעם אתה מחליף כל 5 -6 חודשים..

בברכה,

אמיר

• תוכן חדש...