Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסך הכל רציתי לקנות מערכת ב1500 -2000 שקל עכשיו שאני בתוך זה יש כל כך הרבה אפשרויות אני כבר לא יודע מה לעשות

כל חנות מציע לי משהו אחר ואומרת לי שהדברים שאני מכיר זה זבל (מה שאני מביא מחנות לחנות)

אני כבר לא יודע מה לעשות

פורסם

חשבתי בהתחלה ללכת על הפולס + רדיו דיסק (שעד היום דרך אגב אני לא יודע איזה כל אחד מציע לי משהו אחר) +רמקולים 9*6 של קנאווד

פורסם

בשביל זה קיים הפורום הזה! הרי תחשוב עם אתה היית בעל החנות, לא היית מנסה לדחוף לאנשים את הסחורה שיש לך במלאי? ומה שיש לחנות אחרת ואין לך היית אומר שזה דרעק... :)

ככה זה עובד ואין מה לעשות עם זה.

פורסם

אני קורא וקורא בפורום כבר חודש אפילו יותר וזה עשה אותי מבולבל מאוד

אני לא יודע מה כדאי לקנות כבר

אולי מישהו יכול פעם אחת וזהו לעזור לי ולהתאים לי מערכת בתקציב שלי 1500-2000 שקל

האוטו זה אופל אסטרה 5 דלתות

5.25 מקדימה

9*6 מאחורה

ורדיו דיסק

תודה רבה לכל העוזר

פורסם

אהה אז אתה לא רוצה יותר מרמקולים ורדיו דיסק .. האני צודק?

אז ככה .. בתור התחלה .

לך על המורל פולס -בסך 550 ש"ח

ועל רדיו דיסק מספיק טוב כי הכל מתחיל מהראש וזה הכי חשוב .- יש המון רדי דיסקים בסביבות ה1200-1400.

סה"כ יוצא לך בערך 2000 שקל. התקנה לא תעלה הרבה 50 שקל משהו כזה אז כעיקרון כשיהיה לך עוד כסף אתה יכול לקנות אחוריים כדי להשלים את החסר ברכב ללא סאב וללא מגבר.

בברכה,

אמיר

פורסם

בסביבות האלף שקל תמיד עדיף ללכת על פיוניר משום שהם נותרים תמורה מלאה למחיר ולא כמו אלפיין ורוקפורד לא אמרתי שהם רעים אלה שהמחיר שלהם גבוה ו1000 שקל אצלם זה כמו 500 שקל של פיוניר. ואני לא אומר שאללפין ורוקפורד יותר טובים הם פשוט יותר יקרים.

בברכה,

אמיר.

פורסם

לא הייתי מתקרב ל6X9 של פיוניר.

הרמקולים האלה לא רציניים לדעתי...

הבאס שלהם חלש וההספק של כל הדגמים הינו 80RMS למרות שלא נראה לי שהם מגיעים לזה אפילו ביום טוב.

הייתי הולך על פולס או JBL לאחורה.

ובקשר לרדיו דיסק דווקא באלף שקל לא הייתי הולך על פיוניר.. כי כמו שאמרו כבר מעלי חברות כמו אלפיין ורוקפורד תשלם שני שליש מחיר רק על השם והמכשיר יהיה הכי בסיסי... ככה גם פיוניר הדגמים היותר בסיסיים הם בעצם חצי מחיר על השם וחצי על מכשיר יחסית בסיסי...

אני אישית הייתי מעדיף ללכת סתם דוגמה על JVC 710 ב900 שקל

או קלריון DXZ555 MP במחיר של 950 שקל

וישאר לך אפילו תקציב לביזבוזים או להגברה פשוטה יחסית.

אבל זאת דעתי האישית.

פורסם

הייתי קונה קומפוננט מורל פולס לקדימה: 520 ש"ח כולל מע"מ.

לאחורה הייתי שם 6X9 של מורל פולס: 470 ש"ח כולל מע"מ.

רדיו דיסק פיונייר: יש הרבה דגמים טובים עד 1000 ש"ח שיתנו תמורה טובה,או רדיו דיסק של אלפיין 9845 שעולה עד 1000 ש"ח.

ועם הזמן הייתי חוסך עוד כסף ומוסיף מגבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עכשיו ביכלל בילבלת אותי

אחד אומר כן רדיו דיסק של פיוניר אחד אומר לא פיוניר

מה ניסגר? (זאת הבעיה העיקרית שלי הרדיו דיסק)

אני ילך על הפולס 5.25 מקדימה

ומאחורה או פיוניר או קנאווד שלא עולים את ה400 שקל

פורסם

לדעתי אם אתה הולך על רדיו דיסק באזור ה1000

אז תוסיף עם סכום מזערי של 100 שקל

ותשים שתי סטים של מורל פולס

קדימה ואחורה

כי כמו שזה נראה לי הבאס לא הכי חשוב לך.

אחרת המילה סאב הייתה מבצבצת לה פה בשירשור

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...