Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני לא נוטה לכתוב הרבה בפורום זה אך אני בבעיה שמציקה לי וחשבתי שאולי אתם תציעו פתרון טוב.

יש לי רדיו דיסק MP3של סוני ואני מרוצה מהעבודה שהוא עושה(לפעמים קצת סורר,אבל לא נורא)

הצרה מתחילה בכך שיש לי את השלט של סוני והוא מזוויע,לא ניתן למקם אותו בשום מקום סביר בשל גודלו,האם מישהו מכם מצא פתרון לבעיה זו?

אני חייב לציין ששקלתי ברצינות להקטין אותו מעט(יש לי גישה לחומרי אקריל)ואולי להזיז את העינית מהמקום ע"י פירוקה והלחמתה בצד השלט ע"י חוטים מאריכים ובכך למקם אותו במרווחים שעל ההגה.

קצת הזוי אבל ניתן לביצוע לדעתי..

יש למישהו רעיונות?

בתודה לעונים,

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הצרה מתחילה בכך שיש לי את השלט של סוני והוא מזוויע,לא ניתן למקם אותו בשום מקום סביר בשל גודלו,האם מישהו מכם מצא פתרון לבעיה זו?

.

אתה יכול להעלות תמונה של השלט שנראה במה מדובר? האם זה שלט כרטיס או ביצה (כמו שלט הגה של פיוניר). ובאיזה רכב מדובר?

אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל תראה בתמונות פתרון שאני מצאתי למיקום השלט אצלי ברכב , זה מאוד נוח (כמובן שזה גם שליף) אולי זה ייתן לך רעיון...

איציק.

back.jpg

new_right.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...