Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לאחר דילמות רבות החלטתי לא לרכוש 6/9 חדשים. אלה להשקיע בבמה הקדמית.

נכון לעכשיו יש לי פולס מקדימה. המהלך שאני רוצה לבצע הוא - להעביר את הפולס לאחור, ולרכוש לקדימה סט קומפוננט יותר איכותי. יש כמה שאלות בנושא:

1. המלצה על סט קומפוננט עד 800 ש"ח גג. ( בבקשה לא מורל - סופי).

2. האם המהלך הזה יניב פירות בכלל עם אני לא משנה את ההגברה (נשאר 50 RMS - ראה חותמת). כלומר האם עם אותה הגברה אני אשמע יותר טוב עם סט יותר איכותי מפולס?

בבקשה לא להמליץ על דותק. אני לא רוצה מורל - סופי ביותר.

שומע בעיקר טראנס פול און כבד והאוס, אני אוהב את הטויטרים צורמים ולא עדינים כמו של דותק.

תודה מראש לכל העונים.

בוריס.

פורסם

תחשוב על פוקל V1 ניתנים להגברה של 50W כי הם 60W

סאונד יפהפה יש להם והם ניתנים להשגה סביב המחיר שאמרת (ללא התקנה)

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יש עוד הצעות למישהו?

חשבתי בכיוון של החלפת רק את הטויטרים, כלומר להישאר עם הקרוס ו וופר של פולס ולהביא טויטרים אחרים. הכיוון שלי הוא JBL מה אתם אומרים?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152173

או שבכסף הזה עדיף למכור את הפולס ולהביא סט קומפוננט איכותי יותר, אבל עוד פעם השאלה שלי : האם בלי להחליף את ההגברה אני ארגיש איזה שהו הבדל?

תודה מראש.

פורסם

אפילו שאמרתה שאתה לא רוצה מורלץ,

אני יכול להמליץ לך אל הטוויטרט mt-22 הם הרבה יותר "צורמים" הם גם מאוד מדוייקים.

ליאור

פורסם
אפילו שאמרתה שאתה לא רוצה מורלץ,

אני יכול להמליץ לך אל הטוויטרט mt-22 הם הרבה יותר "צורמים" הם גם מאוד מדוייקים.

ליאור

או קיי, נו ומה עם השילוב של MT22 עם קרוס של פולס? יהיה הבדל בכלל?

פורסם

ניתן למצוא את הקומפוננט של קיקר סידרה K המחיר שלהם בסביבות ה 800 ש"ח והם זקוקים נראה לי 70 RMS להגברה,אבל אם תיתן להם 50 הם גם יעבדו טוב(מחוברים אצל חבר על מגבר שנותן 50 RMS ומנגנים ממש יפה).

נ.ב:הגריל שיש על הרמקול בתמונה לא שייך לסדרה K.

Picture 059.jpg

Picture 063.jpg

Picture 064.jpg

Picture 072.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה חייב לשמוע בעצמך ולהחליט בעצמך איך הטוויטרים שלהם נשמעים לך ולא לאף אחד אחר.

בקשר לאיפה אתה יכול לשמוע אותם אז אם אתה מאזור הצפון אז אתה מוזמן אלינו ולשמוע אותם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...