Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעבר נעזרתי בכמה מהמומחים כאן בקניית סאבים, ומגברים לרכב שלי, היום הבעייה שלי קצת שונה:

היום מורכב לי בטויוטה קורולה 96:

קדימה - שני Fullrange 60W rockford 2 way + 2 JBL Twiters

אחורה - שני 6x9 Kicker 90W 2 way (מדהימים!!)

סאבים - שני 12" Kicker CompVR Dual 2Ohm Coils + תיבה כפולה

מגברים - 1 Rockford 301x מחובר לרוקפורד מקדימה וה6X9 קיקר מאחורה

1 Kicker 600.1 מונובלוק - מחובר לשני הסאבים

קבל - 1 פארד של Rockford

יש לי שתי שאלות:

1. הסאונד שהמערכת הזו מוציאה לא יאמן גם בתחום האיכות וגם בכוח אני מרוצה מאוד אבל אני לא מנצל אותה בכלל וזה בגלל שהאוטו מתפרק, הדש מאחור נשבר, הבגז' עושה רעשים של הצילו והרעשי לואי שהסאבים גורמים להם פשוט מבאסים אותי טוטאלית, עבדתי קשה בכדי להשיג את הרכיבים האלו ואני לא יכול להנות בגלל האוטו.

אז הייתי רוצה לדעת איפה אני הולך ומה אני עושה כדי להפטר מכל רעשי הלואי....רק תותחים, אני לא רוצה לשלם הון ולבסוף כשאני יוצא עם האוטו הביתה ושם איזה דיסק להתבאס ששמתי כל כל הרבה כסף בשביל כלום.

אם תגידו לי שלהחליף את האוטו לאחד יותר אקוסטי זה יותר טוב זה מה שאני יעשה! אבל אני שמעתי שיש כל מיני זיפותים ואיטומים למיניהם....

הצילו!!!!

2. אני יודע שהמינוס במערכת כרגע זה שאין לי קומפוננט טובים ואולי גם ה 301X קצת חלש, אבל בינינו לא שמעתי עוד מגברים איכותיים כמו הרוקפורד, אפילו החלשלוש הקטן הזה מוציא לי סאונד מהמם מהקיקר מאחורה.

תודה מראש,

חולה אמיתי :-)

פורסם
שלום לכולם,

בעבר נעזרתי בכמה מהמומחים כאן בקניית סאבים, ומגברים לרכב שלי, היום הבעייה שלי קצת שונה:

היום מורכב לי בטויוטה קורולה 96:

קדימה - שני Fullrange 60W rockford 2 way + 2 JBL Twiters

אחורה - שני 6x9 Kicker 90W 2 way (מדהימים!!)

סאבים - שני 12" Kicker CompVR Dual 2Ohm Coils + תיבה כפולה

מגברים - 1 Rockford 301x מחובר לרוקפורד מקדימה וה6X9 קיקר מאחורה

1 Kicker 600.1 מונובלוק - מחובר לשני הסאבים

קבל - 1 פארד של Rockford

יש לי שתי שאלות:

1. הסאונד שהמערכת הזו מוציאה לא יאמן גם בתחום האיכות וגם בכוח אני מרוצה מאוד אבל אני לא מנצל אותה בכלל וזה בגלל שהאוטו מתפרק, הדש מאחור נשבר, הבגז' עושה רעשים של הצילו והרעשי לואי שהסאבים גורמים להם פשוט מבאסים אותי טוטאלית, עבדתי קשה בכדי להשיג את הרכיבים האלו ואני לא יכול להנות בגלל האוטו.

אז הייתי רוצה לדעת איפה אני הולך ומה אני עושה כדי להפטר מכל רעשי הלואי....רק תותחים, אני לא רוצה לשלם הון ולבסוף כשאני יוצא עם האוטו הביתה ושם איזה דיסק להתבאס ששמתי כל כל הרבה כסף בשביל כלום.

אם תגידו לי שלהחליף את האוטו לאחד יותר אקוסטי זה יותר טוב זה מה שאני יעשה! אבל אני שמעתי שיש כל מיני זיפותים ואיטומים למיניהם....

הצילו!!!!

2. אני יודע שהמינוס במערכת כרגע זה שאין לי קומפוננט טובים ואולי גם ה 301X קצת חלש, אבל בינינו לא שמעתי עוד מגברים איכותיים כמו הרוקפורד, אפילו החלשלוש הקטן הזה מוציא לי סאונד מהמם מהקיקר מאחורה.

תודה מראש,

חולה אמיתי :-)

אתה מוזמן היום ב-17:30 לקבל תשובות והסברים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=114283

פורסם

ממש, אבל ממש הייתי רוצה להיות שם, אבל כרגע אני מדבר איתכם מיפן

אני חוזר רק עוד איזה חודש.

וגם אם הייתי הולך להרצאה כזו, לא הייתי עושה את זה לבד, אני רוצה לעשות את זה אצל מקצוען .

אתה יכול להפנות אותי למקום כזה? מישהו שיגיד לי , "אחרי שאני מטפל לך באוטו אתה לא תשמע רעשים יותר, רק באס נקי מהקיקרים שלך" :-)

פורסם

תשמע,

בכל רכב יש תופעת רשרושים כזאת או אחרת. ברכבים יפניים ישנים יש הרבה "רזוננס" מחלקי הפלסטיק והפח.

צריך להיות אומן כדי להשתיק רעשי פלסטיק, אך רעשי פח ניתן למזער ע"י שימוש בחומרי איטום ייעודיים לרכב. החומר המוביל בשוק היום הוא דיינמאט אקסטרים הבא במגוון קיטים ונוח מאוד להתקנה.

זה על רגל אחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם איזה תיבות אתה עובד על CVRרים?[,אטומות /פתוחות[?

וכמה ליטרים מוקדש לכל CVR בודד?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני עובד עם שתי סגורות, מוצמדות ביחד

לא יודע לגבי הליטרים אבל אני אמדוד אותם ואחזור אליך שאחרוז לארץ, למה אה שואל , נראה לי אתה יודע מה אתה רוצה מהקיקרים האלה :-)

פורסם
תשמע,

בכל רכב יש תופעת רשרושים כזאת או אחרת. ברכבים יפניים ישנים יש הרבה "רזוננס" מחלקי הפלסטיק והפח.

צריך להיות אומן כדי להשתיק רעשי פלסטיק, אך רעשי פח ניתן למזער ע"י שימוש בחומרי איטום ייעודיים לרכב. החומר המוביל בשוק היום הוא דיינמאט אקסטרים הבא במגוון קיטים ונוח מאוד להתקנה.

זה על רגל אחת.

איתמר.

אז בקיצור אתה אומר להחליף לאיזה אודי A6 TURBO????

פורסם
אני עובד עם שתי סגורות, מוצמדות ביחד

לא יודע לגבי הליטרים אבל אני אמדוד אותם ואחזור אליך שאחרוז לארץ, למה אה שואל , נראה לי אתה יודע מה אתה רוצה מהקיקרים האלה :-)

תיכנון נכון של תיבה [כאמור:ליטרים,אטומה,פתוחה ובמידה ומדובר בפתוחה-אורך וקטור פורט כיחס לתדר ההדגשה].

מה שאני בא לומר פה שתיכנון נכון של תיבה הינו פרמטר חשוב לא פחות מבחירת האלמנט ויכול להשפיע בצורה ניכרת על צוויון הבאס ואופי התנהגות האלמנט בתיבה.

ויכול להיות שאצלייך נגיד התיבות בעלות נפחים קטני מה שגורם לך לאבד את ההדגשה של התדרים הנמוכים[לצורך העניין 45HZ ומטה] ותיבה נכונה יכולה לפתור את הבעיה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם אתה רוצה אנשים מומחים מתחום האודיו והוידאו גש לחנות החדשה שיש בראש העין ,אם אתה מאזור המרכז.

שם החנות היא Y&R STEREO והיא יושבת ברחוב יהושוע בן נון 104 אזור התעשיה הישן .

החנות מנוהלת ע"י יוני חזי ורוני צדיק מרה"ע, אלו אנשים שאני יכול להגיד לך בוודאות שיטפלו לך בכל בעיה ובכל שאלה שתרצה לפנות אליה.

אני מכיר אותם אישית וממליץ עליהם בחום .

הטלפון: 03-9018858

יוני: 0524-060406

רוני: 0524-030403

Seat Leon turbo MK1 אז

volkswagen Golf GTI MK5 אז

Audi S3 2008 היום

פורסם
תיכנון נכון של תיבה [כאמור:ליטרים,אטומה,פתוחה ובמידה ומדובר בפתוחה-אורך וקטור פורט כיחס לתדר ההדגשה].

מה שאני בא לומר פה שתיכנון נכון של תיבה הינו פרמטר חשוב לא פחות מבחירת האלמנט ויכול להשפיע בצורה ניכרת על צוויון הבאס ואופי התנהגות האלמנט בתיבה.

ויכול להיות שאצלייך נגיד התיבות בעלות נפחים קטני מה שגורם לך לאבד את ההדגשה של התדרים הנמוכים[לצורך העניין 45HZ ומטה] ותיבה נכונה יכולה לפתור את הבעיה .

אז לאן אני הלך עם זה ?

פורסם

asafay1דבר איתי, אתה נשמע כאילו אתה יודע מה אתה אומר, אני לא רוצה להתחרות בשום תחרות

אבל יש לי את המוטיבציה להפוך את הסאונד שלי באוטו ל"מושלם"

אני מאוד רגיש לאיכות , וממש אוהב להפגיז בס, כל הקטע זה היכולת להגביר ללא עיוותים, רעשים, אני רוצה להוציא את המירב מהמכשירים שלי

ונראה לי שיש לי רכיבים טובים כשי לייצר את הסאונד שאני רוצה....

כרגע התיבות תופשות לי חצי בגג' , טויוטה קורולה, לא בגג קטן, אבל איךאני מתכנן לי את התיבה?

לפי איזה פרמטרים?

יש מישהו שיכול לתכנן ולבנות לי תיבות לפי המלצות היצרן , או לפי מה שאני רוצה לקבל מהם ?

ומה עם האטימות ? מה עם הדש מארוחה שהתפרק לי לחלוטין ?

אהההההההה........ מיואש טוטאלית

ולגבי השאלה השניה שלי ששאלתי היום

מה אתה ממליץ בהקשר של החלפת המגבר של הרמקולים 4 CH

ואיזה קומפוננט ??

תראה בסאונד של בית אני תמיד אבל תמיד שומע קודם, ככה אני מחליט, לא מעניין אותי מותגים, האוזן קובעת, אז אני לוקח את המגבר איתי, מחבר אותו בחנות ומחפש את הסאונד שלי.

אבל ברכב זה לא תמיד ככה, אני לא יכול לשמוע קודם.... אני חייב ללכת על המלצות, אני מרוצה ממה שיש לי היום, הקיקר שמאחורה (רמקולים 6X9) איכותיים מבחינת סאונד שזה מדהים, אבל אין לי מושג על איזה קומפוננט ללכת, שמעתי ש FNQ של ROCKFORD טובים , לא יודע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...