Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם חשמל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר עם דייהטסו שרייד שנת 91, שמעוניין לשים מערכת.

אחרי שיחה קלה איתו, הוא טוען שאלטרנטור שלו פורק 30 Watt ושהוא שרף לו כבר מצבר...

השאלה שלי, האם זה אפשרי להרכיב מערכת בעלת שני מגברים על הרכב הנ"ל, עם האלטרנטור הנ"ל.

למקרה שזה נחוץ, יש לו Pioneer 5700 נדמה לי, ו Pioneer 6X9 460Watt

תודה רבה

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם
יש לי חבר עם דייהטסו שרייד שנת 91, שמעוניין לשים מערכת.

אחרי שיחה קלה איתו, הוא טוען שאלטרנטור שלו פורק 30 Watt ושהוא שרף לו כבר מצבר...

השאלה שלי, האם זה אפשרי להרכיב מערכת בעלת שני מגברים על הרכב הנ"ל, עם האלטרנטור הנ"ל.

למקרה שזה נחוץ, יש לו Pioneer 5700 נדמה לי, ו Pioneer 6X9 460Watt

תודה רבה

האלטרנטור לא פורק... ו גם לא וואטים. אלטרנטור מפיק אמפרים, בוולטג' מסויים.

אני לא מבין איך אפשר לישרוף מצבר? מצבר יכול להיגמר.

אז אולי המצבר גדול מידי...

באיזה שפה אתה מדבר?

פורסם

אני מדבר בשפה של ילד שלא למד חשמלאות או מכונאות, ומעתיק את הדברים שחברו אמר לו...

מבחינתי, יכול להיות שהוא טועה ושהאלטרנטור שלו מספיק חזק....

עוד פעם, השאלה שלי הייתה בגדול, האם המערכת חשמל של האוטו הזה מסוגלת להחזיק 2 מגברים?

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

היתה לי שרייד 87, עם הסט אפ הבא:

lanzar 1200d

orion sx2125

לצורך העניין מדובר בשני מגברים שביחד מפיקים 1700 וואט RMS.

היה בטוח שלא מדובר ברכב בעייתי, או אלטרנטור "שורף".

בטוח שיש לו בעיה ספציפית כלשהיא - יהיה עליו לבדוק אצל חשמלאי מדוע נשרף מצבר (אם כך היה)

גל

• תוכן חדש...