Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"ר אורליק ידידי

סלחו לי מנהלים ומשתמשים יקרים שאני מושך את הדיון הזה עוד טיפה.

לדעתי לדיון יש פה ערך חשוב להבא:

האם אתם המשתמשים חושבים שתומקאר יצאו לא בסדר? האם קיבלתי סחורה לא מתאימה למחיר ששילמתי?

יש לי למה להתלונן?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ד"ר אורליק ידידי

סלחו לי מנהלים ומשתמשים יקרים שאני מושך את הדיון הזה עוד טיפה.

לדעתי לדיון יש פה ערך חשוב להבא:

האם אתם המשתמשים חושבים שתומקאר יצאו לא בסדר? אני אומר את זה ככה . הם יצאו בסדר גמור , התקנה עולה כסף . יש זמן עבודה של המתקין , ששווה כסף , הוא פשוט שם לך את מרכיב שעת העבודה במחיר החלקים וזה בסדר מאוד מצידו האם קיבלתי סחורה לא מתאימה למחיר ששילמתי? קיבלת סחורה מתאימה למחיר . הבעיה היא שממתקין עם המלצות כאלו ששמעתי עליו הייתי מצפה ליותר מקצוענות , וזה אומר לא להמליץ על מגבר כזה , גם אם הוא מגנט בתחפושת כשיש מספיק מגברים טובים באמת , וכנ"ל לא לתת לך חיווט כזה אלה לדרוש ממך לשלם על חיוט יותר טוב

יש לי למה להתלונן? לא נראה לי הוא יצא ישר אתך

יש לי ביקורת על רמת המקצוענות שהוא גילה אבל יתכן וזה משום שהוא הבין שאתה לא פתוח לתוספת של כמה מאות שקלים (200-300) .

תנוח עליך דעתך קיבלת מה ששילמת עבורו ואם אתה מרוצה אזי תשאר עם זה . ממילא בעוד חצי שנה שנה , יחזור לך החיידק של השידרוגים , אז אז תשדרג את המגבר. ובנתיים תשב ותהנה כבר ממה שקנית

בברכה ותתחדש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה רבה יהודה, השטת את נפשי.

תודה רבה לכל המשתפפים בשירשור.

אני חושב שמיצנו.

אני בעיקרון מאוד מרוצה, ומן הסתם כמו שאמרתם הכל יוחלף בעי"ה בעתיד.

• תוכן חדש...