Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע בג'נסן?

חברה מכובדת. ולא ידוע בארץ.

OK. מידן ופניני החוכמה.

אני מציע לך לברר טיפה על החברה. ותחזור.

(וזאת התגובה האחרונה שלי בנושא החברה הזו. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מידן ידידי, הרעיון הוא לא לקנות ולשאול ,התיעצתי רבות בפורום לפני הקניה ובחירת המקום שבו אני מתקין.(גם על גבי הפורום וגם בפרטי עם חלק מהשתמשים)

ואין שום קשר בין זה שאני מרוצה לבין זה שאני מגיע לשאול, אתה מסיק מסקנות מהר מדי ידידי.

אני מאוד מאוד מרוצה מהמערכת מההתקנה מהשירות ומהכל.

רק בגלל חוסר הנסיון שלי, אינני יודע אם אכן שילמתי מחיר הוגן או מחיר לא הוגן.

זה כל מה שבאתי לשאול.

מכאן לקפוץ לזה שאני לא מרוצה מהמערכת?

אני מעריך כל אדם על הפורום שיש לו ידע ויוכל לעזור כולל אותך מידן, ואני שמחתי לשמוע את דעתך.

רק הייתי יותר שמח אם זה היה נאמר בצורה רצינית ולא תקיפה.

מה בדיוק הבעיה עם ג'נסן? האם שילמתי מחיר יקר מדי? האם יש למישהו כאן דוגמאות למגברים עדיפים על מה שקניתי המחיר? (אני באמת שואל באמת ובתמים)

ושוב סך הכל על שאר הרכיבים חוץ מהג'נסן שילמתי מחיר סביר?

פורסם

מלק ממגברי ג'נסן הם מגברי מגנט בתחפושת לשוק האמרקאי. חלק גם לא לא לובשים תחפושת כלל.

ג'נסן בבעלות AUDIOVOX שרכשה גם את אחזקות RECOTON גרמניה. כלומר AUDIOVOX הם הבעלים בין היתר של מגנט, מאק-אודיו ופייז.

מישהו רוצה מגנט פנטרה עם מדבקה של JENSEN?

http://www.audiovox.com/webapp/wcs/stores/servlet/GenProductListCmd?type=nprev&catalogId=10001&storeId=10001&categoryId=5012&langId=-1&page=&urlString=&productId=&brand=

ניתן גם כך לראות נתוני CEA למגברים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

חברה דבר ראשון, הבחור צודק למה לתקוף, דברו חלש :wink: באמת סה"כ הוא מתייעץ כדי לדעת אם היתה כדאית הקניה (שימו לב שהוא אמר שבסה"כ הוא מרוצה מהשמע).

עכשיו לגבי ג'נסן זה תלוי... יש ויש... מה שמגיע לארצנו הקטנטונת זה בד"כ לא הטופ של הפירמות כלומר הדרגות הנמוכות בגלל זה הדעות הנמוכות עלייהם ואלה שכן מביאים משהו טוב הוא עולה כמו אוטו קטן :-)

לדוגמא: MOREL רמקולים מעולים אבל מה שנמכר הכי הרבה זה הפולס שהוא הדגם הכי נחות שלהם...

לפחות יש את הדוטק שמעלים קצת את הרמה אבל עולים יותר מפי 2... יש עוד 3 רמות או יותר למורל והמחיר בהתאם... (יש עניין של ביקוש והיצע הקהל הישראלי קמצן ודל בתקציב ולכן ההיצע יורד לרמות פשוטות)...

לגביך בחור: אם אתה מרגיש שאתה שומע טוב עם המערכת וזה מספק אותך אז תתחדש ותהנה מכל שניה... אצלי זה מחלה :evil: כל שנה אני מחליף משהו במערכת שלי שכבר אני לא זוכר כמה סטים של רמקולים היה לי ופאנלים לא לדבר על מגברים... הדבר היחידי שלא החלפתי זה הסאב שלי של SPL עם המגבר המונובלוק שלו שהוא בא איתו במעין מארז עץ מגניב (יש לי אותו עדיין איפשהו :wink: ).

הקומפוננט של JBL ששמת, חמודים מאוד עם שמע נקי יחסית (יש שיחלקו עלי אבל זה עניין של שמיעה וטעם).

המגבר של הסאב זה דיי לא חשוב כל עוד הסאב לא מאמץ אותו מידי ובמיוחד שאמרת שהסאונד טוב...

לגבי המחירים, סט התקנה של כבלים מקצועי עולה 100 - 150 ש"ח ויש בו רק RCA אחד ובית פיוז גדול ועגול ומקצועי, (לא מהזבל התעשייתי הזול שנותנים בהתקנות זולות...). אתה בגלל המגברים היית צריך 2 ככה שבקטע הזה יצאת בסדר...

הפאנל: 5800 עולה בין 1100 ל- 1190 ככה שגם פה יצא טוב (לקח לך כאילו טיפה יותר מידי, אתה תחליט עם מגיע לו או לא... תלוי בשירות).

הלאה הקומפוננט של JBL עולים 670 ש"ח ברוב החנויות ככה שפה צ'יפר אותך על חשבון הפאנל :wink: .

המגבר, עכשיו פה זה יצא דיי יקר אבל לא בהרבה (בהתחשב שלא נתת את הדגם לא יכלתי לבדוק לעומק...) אבל בסה"כ יצא לך ממוצע עד זול אבל לא מציאה מיוחדת...

תהנה מהמערכת גם ככה עוד כמה חודשים תשדרג זה מתחיל ככה וזה מתפשט בגוף כמו מחלה עוד תראה שתוך חצי שנה זה לא יספיק לך (אני חושב שנהייתי חירש משנה לשנה בגלל זה אני מחליף כל הזמן...) :lol:

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
חברה דבר ראשון, הבחור צודק למה לתקוף, דברו חלש :wink: באמת סה"כ הוא מתייעץ כדי לדעת אם היתה כדאית הקניה (שימו לב שהוא אמר שבסה"כ הוא מרוצה מהשמע).

עכשיו לגבי ג'נסן זה תלוי... יש ויש... מה שמגיע לארצנו הקטנטונת זה בד"כ לא הטופ של הפירמות כלומר הדרגות הנמוכות בגלל זה הדעות הנמוכות עלייהם ואלה שכן מביאים משהו טוב הוא עולה כמו אוטו קטן :-)

לדוגמא: MOREL רמקולים מעולים אבל מה שנמכר הכי הרבה זה הפולס שהוא הדגם הכי נחות שלהם...

לפחות יש את הדוטק שמעלים קצת את הרמה אבל עולים יותר מפי 2... יש עוד 3 רמות או יותר למורל והמחיר בהתאם... (יש עניין של ביקוש והיצע הקהל הישראלי קמצן ודל בתקציב ולכן ההיצע יורד לרמות פשוטות)...

לגביך בחור: אם אתה מרגיש שאתה שומע טוב עם המערכת וזה מספק אותך אז תתחדש ותהנה מכל שניה... אצלי זה מחלה :evil: כל שנה אני מחליף משהו במערכת שלי שכבר אני לא זוכר כמה סטים של רמקולים היה לי ופאנלים לא לדבר על מגברים... הדבר היחידי שלא החלפתי זה הסאב שלי של SPL עם המגבר המונובלוק שלו שהוא בא איתו במעין מארז עץ מגניב (יש לי אותו עדיין איפשהו :wink: ).

הקומפוננט של JBL ששמת, חמודים מאוד עם שמע נקי יחסית (יש שיחלקו עלי אבל זה עניין של שמיעה וטעם).

המגבר של הסאב זה דיי לא חשוב כל עוד הסאב לא מאמץ אותו מידי ובמיוחד שאמרת שהסאונד טוב...

לגבי המחירים, סט התקנה של כבלים מקצועי עולה 100 - 150 ש"ח ויש בו רק RCA אחד ובית פיוז גדול ועגול ומקצועי, (לא מהזבל התעשייתי הזול שנותנים בהתקנות זולות...). אתה בגלל המגברים היית צריך 2 ככה שבקטע הזה יצאת בסדר...

הפאנל: 5800 עולה בין 1100 ל- 1190 ככה שגם פה יצא טוב (לקח לך כאילו טיפה יותר מידי, אתה תחליט עם מגיע לו או לא... תלוי בשירות).

הלאה הקומפוננט של JBL עולים 670 ש"ח ברוב החנויות ככה שפה צ'יפר אותך על חשבון הפאנל :wink: .

המגבר, עכשיו פה זה יצא דיי יקר אבל לא בהרבה (בהתחשב שלא נתת את הדגם לא יכלתי לבדוק לעומק...) אבל בסה"כ יצא לך ממוצע עד זול אבל לא מציאה מיוחדת...

תהנה מהמערכת גם ככה עוד כמה חודשים תשדרג זה מתחיל ככה וזה מתפשט בגוף כמו מחלה עוד תראה שתוך חצי שנה זה לא יספיק לך (אני חושב שנהייתי חירש משנה לשנה בגלל זה אני מחליף כל הזמן...) :lol:

אולי כולנו נילך לגמילה:wink:

ליאור

פורסם

POHUIST רשם:לגבי המחירים, סט התקנה של כבלים מקצועי עולה 100 - 150 ש"ח ויש בו רק RCA אחד ובית פיוז גדול ועגול ומקצועי, (לא מהזבל התעשייתי הזול שנותנים בהתקנות זולות...). אתה בגלל המגברים היית צריך 2 ככה שבקטע הזה יצאת בסדר...

לא נכון, סט בסיסי, אלה של הקיטים המוכנים עולה 100-150 שח.

מקצועי זה לא.

חובבני, כן, ויותר מזה, אבל לא בהרבה.

עובדות בשטח:

רוב המערכות , מתבססים עליהם.

אבל, רוב המערכות המקצועיות, אינן מתבססים עליהם, ובצדק.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
POHUIST רשם:לגבי המחירים, סט התקנה של כבלים מקצועי עולה 100 - 150 ש"ח ויש בו רק RCA אחד ובית פיוז גדול ועגול ומקצועי, (לא מהזבל התעשייתי הזול שנותנים בהתקנות זולות...). אתה בגלל המגברים היית צריך 2 ככה שבקטע הזה יצאת בסדר...

לא נכון, סט בסיסי, אלה של הקיטים המוכנים עולה 100-150 שח.

מקצועי זה לא.

חובבני, כן, ויותר מזה, אבל לא בהרבה.

עובדות בשטח:

רוב המערכות , מתבססים עליהם.

אבל, רוב המערכות המקצועיות, אינן מתבססים עליהם, ובצדק.

דני

.

דני שאלה איפה כתבתי את זה??

יכול להיות שאני מזדקן ואני כבר לא זוכר אבל אני ישמח אם תראה לי...

ליאור

פורסם

סליחה ---סליחה---, נראה שזה אני שמזדקן

רשם את זה "liranish"

ולא מקובל עלי לקרוא לסט של 100-150 שח , סט מקצועי.

שוב סליחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ד"ר אורליק, אני אביא לך אחלה שולחן איזה שתחבר ותביא את הסאב?

מה אתה אומר?

חברה אני מאוד מודה לאנשים שהגיבו פה ברצינות, אכן פורום מקצועי למדי.

תודה רבה לכולם, להחזיר את השעון אחורה אי אפשר, אני בטו מרגיש בסדר עם המערכת שלי.

למי ששאל הדגם של הג'נסן הוא

PS1220M

פורסם
סליחה ---סליחה---, נראה שזה אני שמזדקן

רשם את זה "liranish"

ולא מקובל עלי לקרוא לסט של 100-150 שח , סט מקצועי.

שוב סליחה

דני

לא נעלבתי:wink:

מסכים סט מקצועי לא עולה 100-150 שח!

ליאור

פורסם
ד"ר אורליק, אני אביא לך אחלה שולחן איזה שתחבר ותביא את הסאב?

מה אתה אומר?

PS1220M

שמע ה"שולחן" הזה הוא כבר בעל ערך סנטימנטלי רב והרבה זמן אצלי,

אין ספק שהוא עושה עבודה טובה יותר כשולחן מאשר כסאב.

ולעניינך,לא כ"כ נורא לומדים עם הזמן ,לא עשית טעות שעולה לך יותר מדי

כסף כמו הרבה אנשים שעושים בלי הבנה(ויש הרבה דוגמאות לזה בזמן האחרון בפורום).

שיהיה לילה טוב.

מתן

• תוכן חדש...