Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש ליאור (למרות שנראה לי ששמעת את זה ממני אתמול...:wink:)

ממש מעניין למה מורל שלחה שני נגדים... ממממ....יכול להיות שהם חושבים שזה בא על הגברה אקטיבית בלי קרוס והם רוצים שזה ישמש כמעין פילטר שלא יתן לטוויטר לנגן את התדרים הנמוכים ? לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי

איתמר.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש..

[העיקר בטלפון בוכה לי:"אין לי כסף..."]

אסף לא אמרתי שאין לי כסף אמרתי שאני צריך:

1.למכור את הרוקפורד

2.להחליט אם אני מוכר את מספר 1:-)

ליאור

פורסם

3 מגברים - לא בא בחשבון. מעמסה חשמלית גדולה ומיותרת.

אם אתה רוצה בי-אמפינג - אתה יכול להשאיר את ה 301X ולהוסיף מונובלוק.

אם אתה רוצה לשמור על ה MTX ולוותר על הבי-אמפינג - תמכור את הרוקפורד, תביא מונובלוק.

עוד משהו? :wink:

איתמר.

עריכה: וואוו הת'רד הזה זז מהר... יהודה נראה לי שאתה צודק. אולי יהיה כאן מישהו שיוכל להסביר מה הוספת נגד בטור בערך הזה עושה לטוויטרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
3 מגברים - לא בא בחשבון. מעמסה חשמלית גדולה ומיותרת.

אם אתה רוצה בי-אמפינג - אתה יכול להשאיר את ה 301X ולהוסיף מונובלוק.

אם אתה רוצה לשמור על ה MTX ולוותר על הבי-אמפינג - תמכור את הרוקפורד, תביא מונובלוק.

עוד משהו? :wink:

איתמר.

איזה חכם אתה מה הייתי עושה ...:-D

השאלה האם באמת יהיה הבדל מאוד משמעותי ?(לבדוק את זה זה לא כול כך פשוט זה יום עבודה)

אני יבדוק אך נישמעים ה קומפוננט אם ה MTX ואז נחליט.

ליאור

פורסם

תשמע,

בי-אמפינג תמיד יישמע יותר טוב, אבל עדיין חבל להשקיע בזה לפני שיהיה איטום. מאחר ואמרת לי שאתה לא רוצה להשקיע על איטום ברכב - ותר על הבי אמפינג, שמור על ה MTX המדהים הזה ותוסיף מונובלוק.

גם פחות צריכת חשמל (לא שזה משנה הרבה), גם פחות התעסקויות עם פלסטיק ופח צרפתי וגם לא תפחד לשרוף את הקומפוננט הידוע ברגישות היתר שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תשמע,

בי-אמפינג תמיד יישמע יותר טוב, אבל עדיין חבל להשקיע בזה לפני שיהיה איטום. מאחר ואמרת לי שאתה לא רוצה להשקיע על איטום ברכב - ותר על הבי אמפינג, שמור על ה MTX המדהים הזה ותוסיף מונובלוק.

גם פחות צריכת חשמל (לא שזה משנה הרבה), גם פחות התעסקויות עם פלסטיק ופח צרפתי וגם לא תפחד לשרוף את הקומפוננט הידוע ברגישות היתר שלו.

איתמר.

אני מאמין שזה מה שאני יעשה

נישאר רק מבחן אחרון אך נישמעים הקומפוננטים אל ה MTX.

ליאור

פורסם

אולי משהוא יכול להסביר בישביל מה הנגדים האלה?(ברור שזה בישביל בי אמפינג)

אבל במה הם עוזרים?

ליאור

פורסם

ליאור זה קבלים. אני רשמתי את זה כבר

ו זה לא בידיוק ל בי אמפינג! קבל יחתוך לך את התדרים הנמוכים. אם אתה לא מחבר את הטוויטרים לקרוסים הקיימים אז אתה תשים אותם דרך הקבלים. שנמצאים גם בקרוס שלך!

נגד זה משהו אחר.

פורסם

קבל יחתוך לך את התדרים הנמוכים. אם אתה לא מחבר את הטוויטרים לקרוסים הקיימים אז אתה תשים אותם דרך הקבלים. שנמצאים גם בקרוס שלך!

אם לא תיחבר את הטוויטרים לא לקרוס או לא דרך הקבל אז הוא כמובן ישרף!

ליאור מה קורא לך הים?

פורסם

POHUIST,

אלו לא נגדים, אלו קבלים. מכיוון שקנית רק טוויטרים בניפרד ולא סט מלא שכולל גם קרוסאובר, והיצרן אינו יודע לאן ואיך יחוברו הטוויטרים, אז הוא סיפק 2 קבלים שאמורים לספק הגנה לטוויטרים. ההגנה תהיה יעילה גם כאשר עובדים ב - BI AMP. יש לחבר כל קבל בטור לפלוס של הטוויטר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אם לא תיחבר את הטוויטרים לא לקרוס או לא דרך הקבל אז הוא כמובן ישרף!

ליאור מה קורא לך הים?

טוב טוב היבנתי את הרמז אני הולך לישון:wink:

יותר מידי שעות בשמש כניראה:|

לילה טוב(אני חייב להגיד שלבסוף היבנתי....:-D )

ליאור

פורסם

אוי ואבוי לך אם אני רואה שהרכבת את הטוויטרים ועוד לא סידרת את הכבל (+) :snipersmi

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אוי ואבוי לך אם אני רואה שהרכבת את הטוויטרים ועוד לא סידרת את הכבל (+) :snipersmi
בוקר טוב...:wink:

כבל פלוס של המגבר?(ועוד לא חיברתי את הטוויטרים רק ביום שבת יהיה לי זמן)

:shock2::snipersmi .....

• תוכן חדש...