Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום .

הרכב שברשותי הוא דהייטסו שרייד עם מנוע 1000 סמ"'ק - המצבר שלו הוא 46 אמפר , ולגבי האלטרנטור אין לי מושג מה האמפר שלו .

שאלתי היא כזו כיום מותקן אצלי ברכב מספר אלמנטים :

רדיו דיסק של פיוניר deh-p90hdd

סט קומפוננט של חברת : Mb quart דגם qsd 216

רמקולים אחוריים של סוני : Xplod 6*9

מגבר שמחובר לקומפוננט בבי המפינג הוא : Mb quart - raa4200 - מגבר 4 ערוצים מסדרת קלאס A\B - שמספק 100 rms לערוץ .

מגבר שני גם של Mb quart - qaa 2500 - מגבר שני ערוצים בעל הספק של 500 rms לערוץ גם קלאס A\B .

שאלתי האם אני מפיק כיום את העוצמה מהמגברים ז"א האם מספיקה לי מערכת החשמל - או שעליי לשדרג אותה מבחינת אלטרנטור ומצבר - ואם נדרש שידרוג אשמח לקבל פירוט את מה לשדרג ולכמה אמפר .

בתודה מראש אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

נשמע שיש לך מערכת די מעניינת... :wink: הפיוניר הוא עם דיסק קשיח?

ממה שאני מבין, ה 4 ערוצים מחובר בבי-אמפינג לקומפוננט, וה 2 ערוצים מחובר ל..? איפה מתבצעים החיתוכים?

האלטרנטור ברכבך מספק משהו בין 40 ל 50 אמפר, זעום ביותר לשם ניצול מירבי של הרכיבים שברשותך.

תתן לנו עוד פרטים כגון החיווט שעובר כרגע ברכב והאם יש סאב.

כמו כן לדעתי כל המערכת הזו לא שווה לירה אם אין ברכב איטום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברכב הנ"ל אלטרנטור 55 אמפר,ואתה צודק הוא לא מספיק

כדי לספק את צרכי המערכת שלך.

לדייהטסו אלטרנטורים של "DENSO" ולכן הייתי ממליץ לך לחפש אחד "חזק"

יותר מאותה חברה שיוכל להיכנס אצלך במקום זה הקיים.

מה שכן הייתי מתעקש לחפש אחד כזה(DENSO) שיתאים לדייהטסו כדי לחסוך גם כל מיני נסיונות של קומבינות להתאים אחד שלא כ"כ מתאים גם מבחינה פיזית וגם מבחינת שקע המחשב כדי לחסוך תקלות

של אמינות בעתיד(כמו לדוגמא לנסות ולהתאים אלטרנטור אמריקאי).

מנסיוני לא צריכה להיות בעיה מיוחדת שכן לי יש דייהטסו שרייד קלאסיק והחלפתי

אלטרנטור כזה לאחד של 120אמפר(ותודה לניר,קצת מאוחר לא?:wink: ).

חשוב גם לאחר ההחלפה לשפר את החיווט בין האלטרנטור למצבר.

• תוכן חדש...