Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הציעו לי את הסט הזה MODEL: FC6.2 ב 600 ש"ח של חברת earthquake

זה הלינק: http://www.earthquakesound.com/focus_coaxials.htm

עכשיו שמעתי את הסט הזה ואת הדוטק של מוראל את שניהם אהבתי נורא.

על איזה משניהם הייתם ממליצים שיתאימו ושישתלבו טוב עם המערכת שיש לי בחתימה

תודה לעוזרים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מתכוון להשאיר את הרמקולים מאחורה , הייתי מציע לך לשמוע סטים של אינפינטי.

בגלל שיהיה אותו סוג צליל.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לא אני מתכוון להביא במה קדמית טובה ולהוריד תאחוריים

או יש המלצה לסט אחר עד 350 דולר שישתלב יפה עם המערכת

פורסם

שמע אתה שמעת , אנחנו רובנו לא שמענו את הסט של "רעידת האדמה" אבל היא חברה טובה , אבל אתה יודע לבד מה הציוויון של הסאונד של שניהם ,ואתה יכול לומר לנו .

אתה גם יודע מה אהבת בזה ,ומה אהבת בזה . אז פשוט תספר לנו שנדע ,ואחרי זה תחליט לבד מה מתאים.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תנסה לשמוע את ה FOCAL או אולי דגמים של DLS כשלא יודעים לא מדברים . לא שמעתי גם אני את הDLS אבל בפורומים בחו"ל אומרים כולם שDLS לקחה דרייברים ממורל והציויון של הסאונד שלהם הוא די דומה , ולבטח לא צעקני כי שמעתי שהטויטר שלהם צעקני.
בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לפי דעתי האופציה הטובה ביותר עבורך היא היא פוקל. הטוויטרים שלהם לא "צעקניים" (בהתקנה נכונה) אבל הם בולטים ומאוד דומיננטיים לעומת סטים אחרים.

את הסט הספציפי הזה לא שמעתי ואני מניח שכך גם רוב הפורום. הרמקולים הביתיים של EARTHQUAKR טובים מאוד ולכן אני מניח שהם יכולים לייצר סטים שישמעו טוב. אבל, הכל תלוי במחיר ולפי דעתי לא חסר אופציות טובות בטווח המחיר של 350$. אני לא יכול להמליץ בפה מלא על סט שלא שמעתי.

אפשרויות רלווטיות נוספות יכולות להיות האינפיניטי קאפפה פרפקט, דיימונד אודיו HEX עם טוויטר אלומיניום וכן בתופת תקציב קטנה אפשר גם להשיג JBL GTI.

אם אתה רוכש בארץ או באירופה תשקול את ה MAGNAT XTREMA - תגובת באס אגרסיבית (יחסית) וטוויטר אלומיניום בציפוי קרמי על הצד האגרסיבי אך הוא אינו "צווחני" או "צייצני".

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
לפי דעתי האופציה הטובה ביותר עבורך היא היא פוקל. הטוויטרים שלהם לא "צעקניים" (בהתקנה נכונה) אבל הם בולטים ומאוד דומיננטיים לעומת סטים אחרים.הוא אמר שהריעדת אדמה עולה לו 600 ש"ח לכן רציתי להציע לו לקחת רק את המיד או את הטוויטר כי הפוקאל הכי זול בארץ עולה יותר מהדוטק ויותר מ600 ש"ח

אפשרויות רלווטיות נוספות יכולות להיות האינפיניטי קאפפה פרפקט, דיימונד אודיו HEX עם טוויטר אלומיניום וכן בתופת תקציב קטנה אפשר גם להשיג JBL GTI.

אם אתה רוכש בארץ או באירופה תשקול את ה MAGNAT XTREMA - תגובת באס אגרסיבית (יחסית) וטוויטר אלומיניום בציפוי קרמי על הצד האגרסיבי אך הוא אינו "צווחני" או "צייצני".

אני חייב להודות שאני נפעם מחדש מכמויות הידע לפני שאעשה קניה רצינית אולי נצטרך לשבת איתך לסיעור מוחות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...