Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לחבר רק אחד .... במידה ואתה מחבר את שני הסלילים אז אתה מקבל OHM אחר אתה מבין ??

פורסם
אתה יכול לחבר רק אחד .... במידה ואתה מחבר את שני הסלילים אז אתה מקבל OHM אחר אתה מבין ??

אתה יכול לחבר אחד??

אז תסביר לו שהוא לא ינצל את הסאב אלה רק חצי!!

אמיר אם אתה עונה למשהוא אז תענה תשובה נורמלית!!!!

ליאור

פורסם

אבל מה לא נכון בזה ??? אני אמרתי שאפשר... ואפשר זה מה שאמרתי ... מה לא נכון פה בדיוק :S ?

לא משנה אם הוא מחבר אחד או שניים העיקר הוא מוציא משה ומהסאב לא ?

פורסם

אז אין אפשרות להגיע ל2 OHM עם 2 סאבים שלכל אחד יש 2 סלילים של 4OHM נכון?(ולנצל את כל הסאב).

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם
אם יש לך שתי סלילים של 4 אוהם ואתה רוצה להוריד ל 2 אוהם

אז אתה מחבר בינהם ואז למגבר.

ליאור

לפי מה שאני הבנתי (תקן אותי אם אני טועה)

יש לו שני סאבים שכל אחד מהם הוא בעל שתי סלילים של 4 אוהם כל אחד...

פורסם

אתה יכול לחבר סליל אחד של 4אום לערוץ או לגישור במגבר שפעול בהתנגדות הזאת בדרך כלל כל המגברים,או אתה יכול לחבר את שני הסלילים בחיבור מקבילי התנגדות הסופית תהיה 2 אום.

אמיר אני מציע לך קצת ללמוד לפני שתהיה מסוגל לענות לאנשים,גם אני הייתי כמוך אבל למדתי עם הזמן.

פורסם
לפי מה שאני הבנתי (תקן אותי אם אני טועה)

יש לו שני סאבים שכל אחד מהם הוא בעל שתי סלילים של 4 אוהם כל אחד...

אני היבנתי שיש לו סאב אחד אם שתי סלילים של 4 אוהם.

ליאור

פורסם

חברה זה לא קשה...2 סאבים שלכל אחד מהם יש 2 סלילים בעלי התנגדות של 4OHM.

יש איזה אופציה להוריד את שתיהם ביחד ל2 OHM?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

שלב א:

סאב מס 1: 2 סלילים בחיבור מקבילי=התנגדות שקולה של 2 אוהם .

סאב מס 2: 2 סלילים בחיבור טורי=התנגדות שקולה של 8 אוהם.

שלב ב:

חיבור מקבילי בין סאב מס 1 וסאב מס 2 בתצורה החדשה[האחד בעל התנגדות שקולה של 2 אוהם והשני עם התנגדות שקולה של 8 אוהם]

חישוב עכבה במקביל:לפי הנוסחא R1*R2=RT חלקי R1+R2.

8*2 לחלק ל8+2 נותן לנו התנגדות סופית שקולה בין 2 האלמנטים בערך עכבתי של 1.6 אוהם.

הינה לך תשובה מפורטת.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אבל זה לא פוגע בסאב אחד?(בזה שיש לו התנגדות גבוהה יותר?) כי הרי שעושים חיבור בין 2 סאבים הם צריכים להיות באותה ההתנגדות לא?

ואם לא אז איך בדיוק מגבר שיורד ל 2OHM יקבל את זה?

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...