Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במידה ויש לי מכשיר רדיו דיסק מובנה ברכב ואני רוצה להוסיף מגבר,

איזה שיטת חיבור עדיפה במידה ואין יציאותRCA למכשיר.

לקנות מנחתים, להתקין אותם בצמוד לרדיו דיסק והלריץ RCA איכותי למגבר.

או להריץ כבלים מהיציאות של הרדיו דיסק ולחברם לכניסות המתאימות במגבר?

לגבי הרימוט, כידוע הרדיו דיסקים האלה הם ללא יציאת רימוט, מהיכן עדיף לקחת את הרימוט ברכב?

פורסם

mr,

לדעתי האישית כדאי לחבר את ה - HU לכניסת ה - HIGH POWER של המגבר, ולא לקנות מנחתים שיורכבו בסמוך ל - HU ולהריץ כבלי - RCA. הנימוקים שלי הם:

1. בד"כ המגבר מותקן בתא המיטען של הרכב, וכל מה שצריך לעשות כאשר רוצים לחבר את ה - HU לכניסת ה - HIGH POWER במגבר, הוא לנתק את הרמקולים האחוריים ולחבר את החוטים שלהם למגבר. קל ופשוט.

2. המנחתים שמורכבים בסמוך ל - HU, קולטים בד"כ רעשים של מחשבי הרכב והמנוע.

3. המנחתים שבנויים בתוך המגבר יהיו בד"כ מוגנים מרעשים, המארז של המגבר שבנוי ממתכת, משמש כסיכוך.

4. אני חושב שמנחת שבנוי בתוך המגבר יהיה לא פחות איכותי ממנחת חיצוני, ואולי אפילו איכותי יותר בחלק מהמיקרים.

לגבי השאלה של כבל הרימוט:

1. אם ברכב מותקנת אנטנה חשמלית אפשר לקחת ממנה את מתח הרימוט (יש לודא שהאנטנה מקבלת מתח רימוט גם במצב שהדיסק עובד ולא רק כאשר הרדיו פועל).

2. במידה ואין אנטנה חשמלית, כדאי להרכיב מפסק, בקדמת הרכב, שישמש כמפסק הדלקה למגבר. רגל אחת של המפסק תקבל מתח (רצוי אחרי הסוויץ) והרגל השנייה של המפסק תתחבר לכניסת הרימוט של המגבר. רצוי ליקנות מפסק עם נורת ביקורת עליו (LED).

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אוסיף לדבריו של קודמי[שלו]:

HIGH POWER נגיש ורלוונטי ,כאשר: מדובר על מגבר בעל כניסת HIGH POWER מובנת הקיימת במגבר!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
שלום,

במידה ויש לי מכשיר רדיו דיסק מובנה ברכב ואני רוצה להוסיף מגבר,

איזה שיטת חיבור עדיפה במידה ואין יציאותRCA למכשיר.

לקנות מנחתים, להתקין אותם בצמוד לרדיו דיסק והלריץ RCA איכותי למגבר.

או להריץ כבלים מהיציאות של הרדיו דיסק ולחברם לכניסות המתאימות במגבר?

לגבי הרימוט, כידוע הרדיו דיסקים האלה הם ללא יציאת רימוט, מהיכן עדיף לקחת את הרימוט ברכב?

אוסיף לדבריו של קודמי[שלו]:

HIGH POWER נגיש ורלוונטי ,כאשר: מדובר על מגבר בעל כניסת HIGH POWER מובנת הקיימת במגבר!

אסף,

מדבריו של mr בהודעה הראשונה שלו בשירשור, ברור שהוא מיתכוון למגבר שיש לו כניסה מתאימה, כניסת HIGH POWER.

שלו.

פורסם

האם צריך להשתמש באיזשהו ממסר במידה ולוקחים את הרימוט אחרי הסוויטץ?

פורסם

הרימוט צורך זרם נמוך, כך שאין צורך בהוספה של ממסר אחרי הסוויץ. צריכת הזרם של הסליל של הממסר עלולה להיות גבוהה יותר מצריכת הזרם של הרימוט.

שלו.

• תוכן חדש...