Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק לרכב, יש לי כמה שנדלקתי עליהם אבל אני לא יודע אם הוא מספיק טובים.. אני מחפש משהו באמת טוב אבל גם עם תצוגה יפה והתלת מימד כמו הדולפינים של פיונר וכל זה.. זה אהבתי:

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2817095

הבעיה ברדיו דיסק הזה היא שיש לי אייפוד ואם אני ירצה לחבר אותו לרדיו הזה אז אני יצטרך לקנות מתאם לאייפוד שעולה 800 שקל אז כבר לא שווה..

אם אפשר לקבל עוד כמה הצעות אני יודה לכם מאוד.. תודה רבה לעוזרים.

פורסם

קנה את ה6850, יש לו חיבור לאייפוד, אז לא נראה לי שצריך מתאם.

הוא עולה 1800 עם שלוש שנים אחריות, אז תנסה לגרד עוד קצת כסף, זה עדיין יצא לך פחות מהמכשיר שאתה מתעניין בו פלוס המתאם לאיי פוד. ואם לא מפריע לך לקנות מהתחנה המרכזית הישנה בתל אביב אז אפשר להשיג בפחות כסף.

פורסם

אז אם באמת זה ככה תציעו לי משהו באמת טוב עד 1500 שקל משהו יפה עם אנימציות כאלו וגם מבחינה טכנית שיהיה טוב

תודה or_lougasi על ההצעה אני באמת יחשוב על זה..

תציעו לי בבקשה עוד אני באמת צריך את העזרה שלכם..

פורסם

עזוב אותך אנימציות שמנימציות... הכל שטויות...

ניתן להשיג ב-1300-1400 שקל HU של אלפיין. CDA-9847

עם הכנה לאייפוד. שווה יותר מכל פיוניר שתקנה בתקציב הזה.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
שמע יש רדיו דיסקים של PILOT עם כניסת USB והם ממש זולים

אני לא יודע מה האיכות שם אבל שווה לבדוק תגיד אתה יצאת מדעתך לחלוטין ? או מה ? יש לך עוד עצות אחיתופל כאלו ? כי אם כן תשאיר אותם לך

הבנאדם רוצה לשמוע לא לסבול

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אפשר עוד הצעות בבקשה..

ואני שוב מבקש משהו טוב עד 1500 שקל עם תצוגה תלת מימדית יפה כזו..

פורסם

אני אצרף את זה לשרשור במקום לפתוח שרשור מחדש..

אני מתלבט בין ה 770 ל 7750 אם מישהו יכול להגיד את ההבדלים ביניהם..

• תוכן חדש...