Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הזאת הולכת למומחי ההתקנות שבפורום!

אמא שלי מחליפה את הרנו סניק שלנו בטויוטה פריוס (ההיברידית למי שלא מכיר), הבעיה באוטו זה שכל המערכת שם אינטגרלית (כמו מאזדה 6, מאזדה 3 וכו') ומחוברת למחשב שיש באוטו.

אני אצלי יש פאנל של פיוניר פרימיר, קומפוננט של KICKER, מגבר, סאב של פיניקס גולד... ואני ממש רוצה להעביר את המערכת לאוטו החדש אבל לפי מה שהבנתי זאת תהיה בעיה מכיוון שאין שם אפשרות פשוט להוציא את הפאנל המקורי ולהכניס את הפיוניר, צריך לפרק חצי אוטו בשביל הנושא!

אז אני בהחלט אודה לכל אחד שיוכל לזרוק עצה ו/או המלצה על דרך פעולה!

בברכה אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

דבר ראשון זה אפשרי (כמעט זכיתי במכירה באי-ביי בסט רמקולים שישבו בפריוס).

אני לא מאמין שהרבה מתקינים ישמחו להתעסק עם הפריוס. רכב מאוד מסובך טכנלוגית. לגבי להחליף רדיו - תשכח מזה. הרדיו נשלט ע"י מסך המגע.

לפי דעתי תיגש למתקינים מקצוענים שמתעסקים עם רכבי יוקרה. אם הם יסכימו הרבה יותר בטוח להתקין אצלם, בטח לא להתקין אצל חאפר שכונתי.

מה שכן - הרכב הכי מגניב שנהגתי בו (עבדתי בטויוטה) :wink: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה עם הרדיו שמותקן בפריוס זה לא רק שאין לו יציאות RCA אלא הוא גם לא קורא MP3!!! וכל הדיסקים שלי עכשיו הם MP3! ולחזור עכשיו לתקופה שבה היו לי 20-30 דיסקים שונים (במקום ה5-6 שיש עכשיו) ולחזור למצב שאני שולט רק על בס וטרבל לא בא לי!

אין לי בעיה לאבד את הפונקציות של המסך מגע, כל עוד אני אוכל לחבר את שאר המערכת ולשלוט בה מהפאנל עצמו, המסך מגע ישלוט על שאר הדברים שהוא אמור לשלוט...

ללכת למתקין של רכבי יוקרה (פריוס לא ממש רכב יוקרה :wink: ) יעלה הרבה יותר מדי כסף ממה שיש לי.

חוץ מזה עד כמה שהבנתי מפורומים בחו"ל לגבי הפריוס שלא משנה מה תעשה אם מחליפים את הפאנל מאבדים את השליטה מהמסך מגע, ולי זה גם ככה לא כזה חשוב (העיקר שכשנרצה למכור אותה אפשר יהיה להחזיר הכל למצב הקודם).

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אהה... לא. אפילו מאפרה אין ברכב הזה. טויוטה הלכו על הידידותי לסביבה עד הסוף :wink:

רדיו דיסק בתא הכפפות זה רעיון לא טוב, איך תתפעל אותו בזמן נסיעה?

הפתרון הכי טוב הוא ללכת למתקין מקצוען (ושאמרתי מתקינים איכותיים התכוונתי למתקינים שעובדים על רכבים יקרים ומכירים המון טריקים ושטיקים ומאוד נזהרים לא לפגוע ברכיבים עדינים) ואולי הוא יוכל למשוך חוטים מהיציאות לרמקולים לכניסת high input למגבר (אם יש לך במגבר דבר כזה).

בכל מקרה את הרדיו המקורי לא הייתי מחליף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...