Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדימה: קומפוננט קיקר es5.2

רדיו דיסק: פיוניר 3850

אחורה: זוג רמקולים פיוניר 420 וואט

ומה המחיר שכדי לי לשלם על הכל ביחד כולל התקנה

אם יש לכם שינויים שכדאי לעשות דברו

תודה viper

פורסם

בלי חיתוך מיוחדים וכו'...2000-2100 כולל התקנה..

לא שמעתי אף פעם קומפוננט של קיקר אבל אם אני לא טועה זה דגם ישן...2004 משהו כזה..

פאנל סביר - אם אתה לא מתכוון לחבר אי פעם מגבר אז אולי הייתי ממליץ לך לקנות אותו..

עדיף להשקיע במשהו יותר רציני..

ולגבי ה-9*6 ... שוב...לא שווה לקנות אותם אם אין מגבר באופק הקרוב...

עדיף לקנות את הסט של ה-40RMS תנצל אותו יותר טוב...

מעבר לזה...אני פשוט לא אוהב פיוניר ולא הייתי קונה את הרכיבים האלה שלהם.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
קדימה: קומפוננט קיקר es5.2 לא מכיר אז לא אגיב . אבל תן מחיר ונתן לך המלצות שתוכל להשוות

רדיו דיסק: פיוניר 3850

אחורה: זוג רמקולים פיוניר 420 וואט יש לך 400 ש"ח לבזבז ? שתבין מערכת טובה מבוססת על קומפוננט טוב מקדימה על מגבר וסאב . את ה300-400 ש"ח שעולה לך היום הרמקול האחורי תשמור ותחסוך לקנות מגבר שיוכל להזיז סאב ואת הקומפוננט זה הרבה יותר טוב מעכשיו

ומה המחיר שכדי לי לשלם על הכל ביחד כולל התקנה

אם יש לכם שינויים שכדאי לעשות דברו

תודה viper

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הקופוננט של קיקר עולה בסביבות ה550 שקל אם יש לכם משהו במקום במחיר זהה פלוס מינוס ספרו לי עליו

בקשר לרמקולים מאחורה אני חושב שחייבים אותם כי לדעתי זה רוב העוצמה מאחורה אז אם יש לכם משהו בסביבות המחיר של 400-500 שקל גם תגידו לי

ובקשר למערכת לא הבנתי למה היא לא טובה עם מגבר?

פורסם

אני אומר שבמקום שנתחיל לפתוח פה שיחה עם עשרות הודעות של איזה קומפוננט אפשר במחיר הזה?

ולמה לא כל העוצמה מאחורה..ולמה הפאנל לא ירים לך את האחוריים...

תתחיל לקרוא את העמודים האחורים של הפורום ותחפש ב-FAQ.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
אני אומר שבמקום שנתחיל לפתוח פה שיחה עם עשרות הודעות של איזה קומפוננט אפשר במחיר הזה?

ולמה לא כל העוצמה מאחורה..ולמה הפאנל לא ירים לך את האחוריים...

תתחיל לקרוא את העמודים האחורים של הפורום ותחפש ב-FAQ.

אני קראתי והבנתי הכל אני אמרתי רק את דעתי

ולגיטימי שאני יבקש המלצות על קומפוננטים במחיר זה או אחר

פורסם
הקופוננט של קיקר עולה בסביבות ה550 שקל אם יש לכם משהו במקום במחיר זהה פלוס מינוס ספרו לי עליו תבדוק ותשמע את המורל פולס

בקשר לרמקולים מאחורה אני חושב שחייבים אותם כי לדעתי זה רוב העוצמה מאחורה אז אם יש לכם משהו בסביבות המחיר של 400-500 שקל גם תגידו לי רוב העוצמה זה מאחורה כי כך נוח למתקינים שלא יודעים מה שהם עושים . אבל ממתי שמעת בבית כשאתה יושב מאחורי הרמקולים ? אתה יודע מה בא תנסה נסיון קטן שב מול המערכת בבית , שים אותה על סטריאו . ואחר כך תסתובב על הכסא כך שתשב בגבך לרמקולים ותגיד לי איך זה נשמע לך ?

ובקשר למערכת לא הבנתי למה היא לא טובה עם מגבר? הנקודה היא שאין לה מגבר , או שלפחות לא אמרת שיש

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...