Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבאתי סאב של פיוניר אני לא בדיוק יודע תדגם שלו אז העלתי תמונה ויש לי כמה שאלות עליו:

1.איזה דגם הסאב הזה וכמה וואט הוא,האם הוא נחשב סאב טוב?

2.אני רוצה לשים לסאב הזה תיבה פתוחה,לפי מה שהבנתי מחיפושי בפורום אני מעוניין להרגיש את הסאב יותר חזק כי אני חולה על מוזיקה שחורה.

אז ככה כדאי לי לשים לסאב הזה תיבה פתוחה האם יהיה הבדל כלשהו?

המגבר שמגביר אותו הוא משהו לא מוכר "sting" משהו כזה עם משהו מכיר הוא 800 וואט

עם שווה לשים לסאב הזה תיבה פתוחה מאיפה אני יכול לרכוש אחת כזאת שתתאים למידות האלה למה אני לא מתמצא בבניה של דברים כאלה,אני מאזור המרכז בכל אופן.

תודה מראש לכל העוזרים.

p05050619305nn.jpgp050506193018lu.jpg

פורסם

לפי המונה מדובר על סאב מעוד ישן לפחות 5 שנים. לפני הפיוניר פיצפוצים.(אני לא הייתי בתחום אבל הוא וודאי ישן מעוד)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...