Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מדבר על מערכת בסיסית שכוללת סט קומפוננט + אחוריים \ סאב (כמובן מוגברים ...) אז כן.

אם אתה מתכוון להתחיל להרכיב מערכת ברמה גבוה מאוד אז כן שווה לך לשדרג את ה HU שלך.

פורסם

אצלי היה ה 2020 אם מערכת בינונית כשה היתחלתי לשפר את כול המערכת

ה hu היה ראשון לפיונר 740 והיה הבדל משמעותי ביותר.

מיצובישי כריזמה ידנית

פיג'ו 206 ידנית

פורסם

במה בדיוק הבדל בין מכשירים?אם נניח אני מכוון הכל flat בשני המכשירים איכות השמיעה תהיה שונה?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בסדר,אבל חוץ מכיוונים וחיתוכים שניתן לבצע במגבר חלקית האם יש הבדל באיכות האות היוצאת מרדיו דיסק?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אין הוכחה חותכת לזה אבל לפי דעתי כן יש הבדל גדול מאוד.

היה לי פיוניר 8600 ולפי דעתי שמעו זוועה החלפתי לאלפיין 9855 והכיוון כמעט על פלאט ושומעים פגז

פורסם

האם יש לרדיו דיסק הנ"ל אפשרויות חיתוך וכד'?

לא בדקתי אותו לעומק, אבל יש לי כזה כבר הרבה זמן, וממה שאני משתמש בו - הוא סוס עבודה אמיתי - לא קופץ, קורא חלק ומהר.

רק מאוד בסיסי, זה כן.

אם תוכלו לספר על אופציות שיש לו, יהיה מעניין לדעת.

פורסם
אם אתה מדבר על מערכת בסיסית שכוללת סט קומפוננט + אחוריים \ סאב (כמובן מוגברים ...) אז כן.

אם אתה מתכוון להתחיל להרכיב מערכת ברמה גבוה מאוד אז כן שווה לך לשדרג את ה HU שלך.

זאת המערכת שאני מתכנן עליה לא משהו יותר מידי משכולל

רק רציתי להתמקד בנתיים בקניה של המערכת בלי להוציא עוד כסף (בנתיים)

אז השאלה שלי אם אפשר להנות מהמערכת בשונה מהמערכת עם hu אחר

פורסם
אין הוכחה חותכת לזה אבל לפי דעתי כן יש הבדל גדול מאוד.

היה לי פיוניר 8600 ולפי דעתי שמעו זוועה החלפתי לאלפיין 9855 והכיוון כמעט על פלאט ושומעים פגז

נשמע מעניין.

בשבוע שעבר יצא לי לשמוע מערכת מאוד דומה לשלי ברכיביה עם אלפיין 9855 (אצלי 860 פרימייר)

באלפיין דגש חזק על צלילים גבוהים.בפיוניר דגש על מידים והצליל היה רך יותר ונותן דגש למיד.

זוועה לא הייתי אומר.:wink:

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

הכל עניין של כיוונים אחרונים,תתן לבן אדם עם אוזן טובה הוא יגיע לתוצאה דומה בשתי המכשירים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הכוונה היא תכונות במצב רגיל ללא כיוונים מיוחדים.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

לכל אוהבי הפיונר תנסו לשמעו את הפרמייר החדש 880PRF ואז תשוו לALPINE

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...