Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהסאב???

תשמעו חבר שלי ביקש ממני לפרסם פה איך פשוט מאוד מוציאים יותר מהסאב כשיש לו את התיבה המתאימה ביותר ואת המגבר המתאים ביותר הסאב הוא של רוקפורד..

עכשיו הסאב נמצא בתיבה אטומה ... אז הקטע פה אם אני אעשה פתח אוורור ואוציא את צמר הסלעים שבפנים הוא ירגיש בבאס יותר חזק?

פורסם

מה זאת אומרת ???

מרוח-אתה מתכוון יותר חזק?

ופורט-?

פורסם

טוב ...

אבל חור בתיבה באיזה מובן כי אני יודע שפורט זה שני דברים

1.עיגול כזה של פתח אוויר..

2.ו מין כזה שורה שיוצא ממנה אוויר זאת אומרת פס כזה שממנו ייצא אוויר..

פורסם

לא מחליטים ככה על רגל אחת לפתוח פורט בלי מלאכת מחשבת[קרי:תדר בוסט של הפורט כיחס לקוטר+אורך צינור הפורט,נפח התיבה בהתאמה לדרישות מומלצות עבור האלמנט וכו'..]

אגב פותח הדיון ,נאמר על ידך שלחברך יש את התיבה המתאימה ביותר והמגבר המתאים ביותר ,אז לא הבנתי מה אתה בדיוק שואל ורוצה מאיתנו בהנחה והכל אצל חברך מחושב ומושלם..

לדעתי הסאב הנ"ל כבר לא ממצה את חברך והגיע הזמן שלו לחפש סאב עם מענה חדש עבור צרכיו החדשים של חברך.

אגב באיזה רוקפורד מדובר?

אגב ממליץ לך לקרוא את המאמרים הללו:

צליל בארגז

תכנון תיבה פתוחה (ported)

תכנון תיבה אטומה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוקיי הסאב הוא PUNCH XLC RFP2412....

מה אתה אומר אפשר להוציא ממנו יותר ממה שהוא מוציא עכשיו?

פורסם

עוד מישהו??

ותגידו אין שום סיכוי שהתיבה שיש לחבר שלי עכשיו האטומה תהפוך לפתוחה SPL??

פורסם

מה :S:S:S ??? התיבה של הסאב גדולה יחסית ... עכשיו יש את העיגול עצמו(הסאב) ויש לידו רווח שאפשר בו לשים שני פתחי אוורור..

כאילו יש לי את התיבה העיגול של הסאב בא קצת לצד שמאל ובצד ימין יש רווח..ושם אפשר לשים פתח מלמעלה ואחד למטה ... אי אפשר באמצע כי הוא ייצא קטן כי יש את העיגול של הסאב מפריע.. מקווה שהבנתם אותי..

פורסם

עוד מישהו ?? חייב לגמור עם זה מהר..

• תוכן חדש...